Hårtipps

Jag läste i en modetidning igår & hittade två jätte bra tipps som jag har tänkt prova. För volymsprej & tuperingskammar funkar ju för bättre volym, men du kan faktiskt få volymlyft redan inne i duschen.

Tipps ett, Schamponera två gånger:
- En exklusiv salongsprodukt vill du såklart ska räcka länge och göra mirakel med håret. Många av oss gör misstaget att tvätta håret med bara en schamponering, man tar mycket schampo en gång och håret får inte den rena, friska looken man vill ha. Lösningen är att tvätta håret två gånger. Börja med en klicka schampo av en enkronas storlek för att få bort smuts och stajlingprodukter. Andra omgången tar du också lite, men den här gången kommer det löddra rejält. Se över din tvättrutin och tvätta heller inte håret varje dag så kommer schampoflaskan räcka länge och håret kommer få mycket bättre kvalitet. Och glöm inte balsamet.
Detta tipps är från Tom Silverklo, grundare av Dips och företagets VD.

Tipps två, Massera mera:
- Massera hårbotten under tvätten. Handdukstorka håret utan att gnugga det, innan du masserar in inpackning. Tänk dig håret som en disktrasa - är det för blött suger det inte upp produkterna. Att ta sig tid till att verkligen massera in inpackningen, gärna "trycka" in dem genom att tvinna håret, ger också bra effekt.
Detta säger Caroline Jäderblom på salong Unik i Stockholm.


Hoppas tippsen funkar bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0