YOU WILL NEVER BE

Hejsan bloggen!
Blivit många inlägg idag, eftersom denna dagen Suger, med stort S. Funderar på att lägga mig och kolla på en film eller något. Är inte ni också helt trötta på måndagar? Det är iallafall alltid jag! Fast imorgon är det sovmorgon till 09.20, ganska nice, eller vad säger ni? Haha, har jag inte mer att skriva.. JO, jag längtar tills jag får min Iphone, lutar mest åt fyran för tillfället. Då kommer det bli MYCKET lättare att ladda upp bilder och sånt. Så ni har något att se fram emot, Puss.

Imorgon ska jag lägga ut lite saker om de nya modet som jag är kär i, men det får bli en hemlighet tills imorgon kväll hihi! Så håll utkik.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


HÅRET.
Gamal skabb bild, SKIT SAMMA, men såhär
funderar trollet på att ha håret på Onsdag.


IN LOVE

Funderar på att beställa, AAAH IM IN LOVE!


pluggar

Laddar med en kopp varm choklad och en filt. Nu jäklar ska jag plugga klart det sista till provet, puss.


TANKARNA FLYGER TILL VÄRMEN

Sitter i soffan och tänker. Hmmm, Thailand.. FAN vad skönt det ska bli, att komma bort från allt här hemma! Till ett varmt ställe, där man inte får höra massa skit snack varje dag. Där folk inte förstår mitt språk och man kan gå runt helt själv, utan att känna en enda själ. Bara ligga en varm dag på stranden och slippa tänka, utan bara va. Jag undrar vilka jag kommer sakna dem 14 dagarna jag är borta antagligen de som betyder mest. Hmm, ett fint hotell, billig shoping och bara allmänt nice, OOH vad jag läääängtaar!







Inte säkert man får rummen så ju, men gud vilket ställe!


FÖRSOV MIG

Imorse försov jag mig lite, så jag stack till skolan med snabb sminkning och blött hår, fint! Haha så det blir inte så passande med bilder idag. ;)
När jag kom hem började jag plugga på Musik provet som jag ska ha imorgon, kan nästan det nu!
Vet inte vad jag ska göra idag, men har iallafall bestämt att jag ska spela lite på Kinect så jag håller miig lite aktiv. :D För man kan ju inte sitta och dega hela dagen, eller hur?
Men nu ska jag plugga lite till, puss.


47 dagar kvar till Thailnad.

söndag kväll

Filmen var jätte bra. Men jag orkade inte fixa med bloggen, så det får bli en annan dag.

Isabelle smsa mig om ja ville träffas en stund och bara chilla och kolla film. Och eftersom ja själv inte har så kul så sa jag att de lät super bra. Så hon kom precis och vi ska kolla på Solsidan och Wallander. Mysigt eller vad tycker ni? Hör av mig senare, puss.


ppssst.

Nu ska jag kolla på denna filmen och samtidigt göra om här på bloggen. Om något går fel, eller ni inte gillar det, tell me! Puss!


DESIGN

Är ganska trött på denna designen som jag har nu. Funderar på att köra på ljugrått igen, med kanske lite korall färgat eller annan beige som dekorativ, eller varför inte mörk lila? :D  Vad tycker ni? Hmm. Får se hur det blir. Denna gången ska jag tänka igenom innan jag börjar ändra. ;) Puss.

SUMMER BY H&M


Det fick bli en sommar önske-outfit, eftersom det bara är 48 dagar kvar tills jag åker till Thailand!

 


present

Min lillebror skulle cylka till affären och handla till mamma så att hon kunde baka bröd. När han kom hem hade han tryckt en liten present till mig i en automat på konsum. Fick ett litet guldhalsband, erkänn gulligt? Älskar den lille busen, oftast iallafall ;)


trea eller fyra?

Har pluggat Musikprov större delen av dagen, kul ju? Nej, men jag lär mig detta fort. Just nu har jag tagit en paus från studandet och kollar på Handbollen mellan Sverige - Spanien, ser ju ganska lika ut i matchen för tillfället. Sverige kämpar mellan tredje och fjärde plats. Dem måste ju vinna nu så de får brons ifl. Så nu håller vi tummarna!


Snyggingen i Sverige är Oscar Carlén!

Film tips

Några bra filmer vi såg igår.

The Tortured.
Ett pars liv förstörs när deras enda barn kidnappas och mördas. Besatta av hämnd, tar paret en möjlighet att kidnappa mördaren.


Case 39.
En socialarbetare kämpar för att rädda en flicka från hennes föräldrar. Situationen är dock mycket värre än vad hon någonsin skulle kunna föreställa sig.


Not another teen movie.
Filmen är en parodi på tonårsfilmer som American Pie, 10 orsaker att hata dig, Bring it on, En djävulsk romans och She´s all that.

check it out



Lördagens Outfit.
Blus - Kappahl
Linne - Gina
Jeans - Gina
Ringar - Guldfynd & Glitter
Armband - Pandora och Gltter
Halsband - av mormor & morfar.

skräckfilm maraton

Hejsan bloggen!
Ikväll är jag hemma själv, så nu blir det skräckfilms maraton med Marinda! BUUHUU lääskigt, haha men vi klarar nog oss :D Kan tipsa om film imorgon om vi hittar något redigt bra. Men nu ska vi krypa ner i soffan och gömma oss bakom kuddar. ;) Puss.

Bortbjudna

Familjen var hembjuden till Helene och Peter idag. Så har precis kommit hem därifrån. Fick jätte god mat, räckor och ostbrickor. MUMMS! Hihi. Jätte mysigt. Det enda minuset var att råttan kissa på mig. ;) haha puss.


Dålig bild. Men mummsig mat.

Kommer outfit bild imorgon, så håll utkik!

upppisss

Snart kommer Marinda, så ska vi ha lite SPA mys, med ansiktsmasker, bubbelbad och hårinpackning.

Men innan dess, ska jag ladda ner lite skräckfilmer till ikväll eftersom vi ska vara hemma själv, niiicceeeigt! Ska ladda ner "Case 39", som Rönndahl tipsa mig om i skolan, även "jag vet vad du gjorde förra sommaren" och lite andra. Puss.

Lite bus bjudar bilder på mig och syrran!




check it out


Gårdagens outfit.

Vitt linne: Gina
Stickad tröja: Bik Bok
Jeans: Gina
Armband: PandÔra och glitter
Halsband: Glitter.


FREDAG

Hejsan! Varning, långt inlägg! ;)

Vi var på gymnasiemässa med skolan igår och jag börjar få liste panik, jag vill bli stylist, polis eller jobba på kontor :( Men det lutar mest åt stylist hållet. ;) Så nu är det bara att välja skola kvar, REAL, plusgymnasiet eller Drottning Blanka? :O

Efter skolan hämtade mamma mig, så åkte vi till ease spa, och köpte ny ansikttvål till mig. Sen vidare till Center Syd. Jag fick nya bokstäver till mitt rum "Carpe Diem", sen fick jag en ögonskugga och sen köpte jag en present till Marinda. Inte för att hon fyller år eller något, utan jag bara kände för det haha! Sen hittade jag ett par jätte snygga beiga jeans thights på H&M, men dem fanns inte i min storlek så får kolla efter dem på Nova ist. :D

Igår var dagen då jag fick byta mobil, så vi gick till Telia och pratade lite med en tjej där. Jag väljer mellan Iphone3 och Iphone 4. Skillnaden för mig är att med Iphone3 får jag betala 100kr i månaden själv och med Iphone4 får jag betala 150kr. :) Jag vill ha 3an för att den är skönare att hålla i, men 4an eftersom den har bättre kamera + lampa. Ni får gärna hjälpa mig lite på traven, svårt val! Men det slutade med att jag satte upp mig på Iphone4 listan, eftersom det inte var bindande, så hhar jag lite extra tid på mig att välja. :D En sak som jag längtar efter, är att när jag får min Iphone, kommer jag bli mycket bättre på att ladda upp bilder, det lovar jag!

Sen när vi kom hem, åt vi Tacos och kollade på Handbollen. Endå bra kämpat Sverige, synd bara att det inte gick enda fram:( Efter matchen, satte vi på filmen "I rymden finns inga känslor" den roligaste filmen jag vet haha. HAr sett den på bio en gång förr. REKOMENDERAR :D Sen måste jag ju säga att anledningen till att jag inte updatera igår var att jag var så trött nä jag kom hem så att jag somnade vid halv elva efter filmen. SJUKT! :(

Kommer en gårdagens Outfit bild senare. ;)


natti natti


Nu ska lilla Michaela hoppa ner i sängen och lyssna på musik. Nattii!


__________________________________________________________________________


hmm? va tvungen attt hälsa på gamla härliga sommar minnen. Saknar med stort S..

here we go!

Kan glosorna nu, känner mig RELIEVED, haha! Nu ska jag ner och tvätta bort sminket, sedan ska jag ha ansiktsbehandling, dvs. ansiktsmask och ögonbryns noppning, here we go! ;)




Eller så har man såhär kul med ett engelska glos papper!

PÄLS

Mina åsikter om det nya modet. Jag tycker det är jätte fint och passar på dem flesta faktiskt. Själv valde jag att skicka tillbaka pälsvästen som jag betällde eftersom den satt lite fel, men tog en bild till er endå. Men är i fullt span på pälshalsduk eller annan pälsväst. Äger redan ett par pälsvantar som jag fick i julklapp, älskar dem.


kärleksmums

Heeej blooggiis!
Har varken orkat eller hunnit uppdatera idag. Eftersom jag och Marinda har bakat kärleksmums och kollat på "Easy A". Har haft det jätte mysigt och bara vilat ut oss och snackat en massa. Älskar verkligen att vara i närheten utav min aldra bästa vän!!!



Just nu kom jag precis in igen, följde Marinda en bit hem. Och nu ska jag plugga engelska glosor. Sen blir det förmodligen en kopp tee och tv.
Ganska sjukt så sleten jag har varit denna veckan, även fast jag lagt mig i tid.. Aja, nu måste jag plugga. PUSS!

new one´s

Nya örhängen för endast 30 kronor, det gillar vi!
Från Nelly.com.


fika mys

Nu ska jag fika med mormor och morfar som är här. MYSIGT! Sen ska jag träna halv nio till tio. Så de kommer inga inlägg ikväll. Men om jag hinner hör jag av mig. Puss

fräsig stil

Eftersom man trilla på cykeln imorse, fick de bli en snabb och super fin outfit idag. haha nya modet! ;) Ljusgrå mjukis, och vit långärmad.


Kemi lektion

Det enda som har varit hyssat kul i skolan idag va Kemin, vi exprimenterade lite med olika syror och alcoholer. Har glömt vad vi gjorde, men de lukta bajs haha. Här har ni en vacker bild! :D


Matilda, Jag och Linnéa.


LYCKAD MORGON!

Jag & Robyn brukar ta buss till skolan eftersom det ät så kallt och långt.. Lärarna har blivit så trött på att vi alltid kommer 20 minuter försent pga. detta, så imorse tog vi oss ut på vägarna och cyklade. INGEN BRA IDÈ! Först kom jag på att växlarna frusit fast, det gick trögt.. Och sen när vi nästan var framme cyklade jag på en isfläck och trillade. :( Så jag fick cykla hemåt igen eftersom mina byxor var helt skitta.. När jag bytt brallor och skulle cykla till skolan åter en gång, var det riktigt nära att jag trilla två gånger till haha. :D När jag väl kom till skolan, gick inte min cykel att låsa, eftersom låset hade frusit fast. Och då var jag så trött och arg... Och en sak är säker, INGEN mer cykling för mig, förräns allt mög är borta från vägaran!
Erkänn att min morgon var bäst!
(ingen bild på detta tyvärr ;))


2011-01-25

Hejsan bloggis!
Har inte orkat göra något inlägg, är attans trött!
Skolan idag, har vatt tråkigare än tråkigast, så vi hoppar över den..
När skolan var slut, stack jag direkt till hallen och tränade handboll i en och en halv timme. Hade en het okej träning, hyffsat jobbig men endå kul. Sen när jag kom hem tog jag mig ett bad och satte i hårinpackning som jag ska sova med tills imorgon, så hoppas man får ett dream hair nu haha. ;)
Nu sitter jag och kolla Sverige - Danmark matchen, KOM IGEN SVERIGE! Måste bara säga att Carlen är så jävla söt :D Annars har jag riktigt tråkigt och dagen har varit jätte långsam. Så nu ska jag sluta uttråka er, pussss!

ppssst.

Sovmorgon till 09.20 imorgon, GÖTT! Godnatt snyggingar.

Canada Goose

Mammas jobbarkompis frågade mamma om jag var intresserad av en blå canada goose jacka, och jag sa såklart ja! Så fick den idag, jätte glad! Den är lite kort, men skit samma. JAG ÄLSKAR DEN! :D Taaaack Jessica.





Check it out.




Tröja - Gina Tricot.
T-shirt under - U.S.A.
Jeans Thights - Gina Tricot.
Halsband - MQ.
Ring - Nelly.com.


Nova med syster

Varit en jätte mysig dag med syster. Åkte in till Nova direkt efter skolan. Vi kollade runt på kläder och åt på Mc Donald´s. Haha, jag klantade mig lite där.. Jag råkade spilla lite cola på mina byxor när jag drack, och när jag skulle torka bort det välte jag hela glaset! TUR att jag välte det till sidan så jag slapp få aallt över mig.. :(
Och en sorgsen Michaela lämnade Nova utan att ha handlat någonting eftersom hon inte har så mycket pengar för tillfället och måste spara till Thailand, medans Marinda hade tre kassar.. Haha, men hittade mycket snyggt som lätt är på inköpslistan!


Häftig magtröja, som jag tror blir super fräck till jeans-shorts.

Hittade ringen från min önske outfit, SUPERGLAD!


Hittade ingen bild, men en sådanhära kort-kappa, fast i ljusbeige.


Ännu en häftig magtröja. IN LOVE!

Hittade också en kofta på Vero Moda. Hittade tyvärr ingen bild på den.

MODEKUNGEN.SE


Hittade as fräcka saker på modekungen. Älskar skorna!


update

Li gick precis hem. Sitter och kollar på något konstigt program på tvn. Ska snart fixa mig för sängen och kolla film eller något. Har varit en riktigt lyckad helg, tack! ;)

Imorgon blir det inga inlägg föräns på kvällen eftersom jag och Marinda åker in och myser runt på Nova Lund efter skolan. Så hör av mig imorgon. Puss!

Datorväska

Denna datorväska måste ju bara beställas!


TV4

GÖTT SVERIGE!
Li kom över, så kollade vi på matchen mellan Kroatien och Sverige!
Sverige vann , riktigt jävkla gött ju! :D 
Och nu ska vi kolla på Solsidan!

TIPS

Har kollat runt lite om tips för att bli smal snabbt och hålla vikten utan massa dieter och sånt. Hittade många jätte bra tips faktiskt. De mesta av tipsen handlade om att man skulle äta rätt, för det är ju A och O, och helst ska man ju träna lite i veckan också. Men här kommer tolv tips.

1. Glöm inte morgonmålet.
En ordentlig frukost gör att du får lättare att hålla vikten. Skälet är att frukosten minskar hungern resten av dagen. Känner man inte stark hunger är det lättare att äta nyttigt.

2. Små ät inte.
Fortsätt vara medvetet återhållsam, dvs. ät inte den dära sista kakan. Observera dig själv.

3.
Stressa inte.
Lär dig hantera stress och kriser. Är man stressad och uppgiven blir det svårare att hålla vikten.

4. Ät regelbundet.
Hoppa inte över mål för att minska på kalorierna. Risken är stor att du blir hungrig och äter någonting med mycket mer energi istället.

5. Välj långsamma kolhydrater.
Bröd, pasta och ris av fullkorn är att föredra, eftersom de ger mer mättnad än vitt mjöl.

6. Låt kastruller och stekpannor stå kvar på spisen.
Lägg upp din portion innan du sätter dig, då är det mindre risk att du äter mer än du tänkt dig.

7. Drick rätt.
Drick vatten eller mjölk till maten till vardags. Läsk innehåller massor av tomma kalorier.

8. Ät mycket grönsaker.
Grönsakerna innehåller massor med god näring som skyddar oss mot sjukdomar som cancer, hjärt- och kärlsjukdomar.

9. Glöm mattanterna i skolan.
Du behöver inte äta upp all mat om du är mätt.

10. Tänk när du handlar.
Köp inte hem mer godis, kakor mm. än du har tänkt att äta och köp mindre förpackningar.

11. Handla inte när du är hungrig.
Ät i så fall ett mellanmål först, annars är det lätt hänt att det slinker ner saker du inte hade tänkt köpa annars.

12. Säg artigt nej.
Ät aldrig sådant du egentligen vill ha. Tacka vänligt, men bestämt nej!

Lycka till snyggingar!


angel underwear

Kollade lite på underkläder på nätet. Kom in på en ganska annorlunda underklädes sida, där fanns lite blandat och där hittade jag denna "angel underwear"  , blev helt kär, jätte vakert ju!

angel underwear.

smoothies

Stack till affären och handlade kakor igår, vi bröt lite på löftet men eftersom vi verkligen inte hade något bättre för oss, så blev de så bara. Sen kollade på vi skräckfilm, berättar mer om filmen senare. Sen la vi oss. Jävligt skönt att sova ut måste jag säga.

Nu har vi precis gjort blåbär/päron smoothies, dem blev aaas goda! Har snart fått i mig hela, fast snart kommer den upp igen... Rejält mätt haha. Fast nu ska Bollen hem. Så vet inte vad jag ska hitta på. Pusshaaj.


mixaaar bär.


Isaboll

Idag skulle igentligen jag och Isaboll åka till Ystad och träffa lite folk och sen sova hos hennes kusiner. Men det sket sig eftersom jag skulle spela match och Isaboll skulle tävla med sin läskiga häst.. Så vi bestämde med killarna att de skulle komma hit ist, men det blev något missförstånd, så det sket sig det med haha.. Så nu sitter jag och Bollen här och har inte ett skit att hitta på. Får vell hitta någon att träffa, hör av er om ni är intresserade. Ha en trevlig Lördagkväll!

Isabelle, Isaboll, Bollen, Tokboll, what ever.. Kärt barn har många namn.

OCh såhär kul brukar jag och Isaboll ha..


träningsmatch

Hejsan Svejsan bloggen.
Är precis hemkommen från Eslöv där vi spelat träningsmatch. Det gick bra i början men i slutet tappade vi lite. Förlorade med 4 mål tror jag. Har ett fett blåmärke på min höft, eftersom jag krockade med den andra kanten haha, så kan det gå. Annars, jätte kul att spela match igen, det var ju ett bra tag sedan.


Gammal bild på laget.


Fredag kväll - Lördag morgon.

Sov ju hos August igår. Vi kollade först på Karate Kid och efter det stack Emil hem. Sen kollade vi på Piranha, som handlar om att de blir en spricka i jorden i havet så kommer det massa pirayor som äter upp alla, riktigt köttig haha. Sen snackade vi typ i någon timme, as kul. Och tillslut kolla vi en liten bit in på Paranormal Activity. Men jag och Marinda vägrade se den så vi låg under täckena och kollade fram lite då och då. Vid klockan sex va vi as trötta och somnade i en bäddsoffa alla fyra. Det var as trååångt men det funkade.
Imorse väckte Marinda mig halv tio och var jätte kissig, så vi gick upp för att gå på toa, sen vaknade killarna också. Vi låg kvar i soffan och snackade och busade till tolv. Sen gick vi ner och åt pannkakor som August mamma lagade till oss.
Har tyvärr inga bilder eller något. Men hade en jätte rolig kväll-natt-morgon. Tack så jättemycket mina vänner!

förföljda

Igår när jag och Marinda skulle gå hem till August, var det strömavbrott i hela byn. När vi hade gått under en bro och kommit upp på en väg mot kyrkogården kom det två bilar. Bilarna körde efter oss ett tag sedan stannade dem lite längre fram på kyrkogårds parkeringen. När vi kom ikapp hade dem släkt ljuset och väntade in oss. Sedan började dem blinka med helljuset och började köra mot oss, dem körde så nära att dem nästan nudda vid oss. Vi blev såklart skit rädda och ringde pappa, eftersom det inte är första gången vi blir förföljda ute på kvällarna. Han försökte lugna ner oss samtidigt som han pratade med oss men när vi svängde in på August gata, försvann bilarna. Pappa, som var as förbannad körde ut och letade efter dem. Eftersom vi beskrivit bilarna hittade han dem och började sedan köra sakta efter dem. Tillslut stannade dem i en återvändsgata och pappa körde upp bredvid dem och stirrade på dem. Killarna i bilarna satt och snackade i telefon med varandra och såg rätt rädda ut. När pappa sedan ringde tillbaka berättade han vem killarna och de två tjejerna i bilarna var och vi vet vem dem är och dem va antagligen bara ute efter att ha lite kul. För om jag hade varit dem, hade jag också tyckt det va as kul att jaga två tjejer ute i mörkret haha! Låter kanske inte så läskigt, men FYFAN när det väl händer.


En nattebild från igår. 


bantnings choklad

Eftersom dem jag ska träffa ikväll slår rekord i godis ätning och annat krängande, köpte pappa två bantnings choklad till mig. Tack! Så nu har jag något lite nyttigare att snaska på ikväll, för de räknas inte som godis eftersom det igentligen ska ersätta en måltid. På tal om godisförbudet, har klarat det jätte bra! Har tatt mig en kaka någon gång, men det skadar ju inte hihi. Men man känner sig så dum när man hela tiden kollar i godislådan, tar upp en bit och luktar lite, stoppar tillbaka och brer en nyttig macka istället..  Men är stolt över mig själv. Har faktiskt gått ner två kilo!
Men nu har jag inte tid att sitta här, måste packa. Puss!


Bantnings choklad.

spa

Är inte detta avkopplande.. Hårinpackning, ansiktsmasker, Veet och en kläd-tidning i ett varmt bad?
Har haft lite mysigt hemma-spa, sen nu har jag precis fixat klart mig. Så ska bara packa sen sticker jag till Marinda. Hör kanske av mig senare ikväll om jag får tid över. Annars får ni ha en riktigt bra start på helgen, puuusss!


Olika krämer, nagelfil & en kläd-tidning.

tagga fredagsmyyys

Dagens planer:

~ Handla med pappsen.
~ Ha lite mysigt hemma-Spa.
~ Fixa mig för kvällen.
~ Gå hem till Marinda.
~ Gå vidare till August.

Detta är mina planer för dagen/kvällen. Inatt sover jag, Marinda, Emil och Liam hos August. Ska bli redigt kul! Länge sedan alla vi va sist, så blir vell återuppta gamla minnen. Vet inte vad vi ska hitta på ännu, men blir förmodligen film och aallt "random talk" som vanligt! ;)


Veckans önske Outfit



Gjorde en ny önske outfit precis, och GUD vad jag vill ha detta!!!


ändrade planer

Ändrade planer.. Skulle precis hoppa ner i badet, men då ringde pappa och vi kom fram till att jag skulle följa med och handla mat, så om en timme hämtar han mig så åker vi och handlar. Och då sket ja i att bada, för då kan jag köpa ansiktsmask och hårinpackning, så kan ja ha lite relaxing time senare.. :)

reelaaxaar

Hejsan bloggen!
Idag fick jag & Robyn sluta tidigare från skolan (halv två), eftersom vi inte hade något att göra på syslöjden pga. att våra tyg-prover inte kommit. Ganska skönt. Så nu ska jag snart hoppa ner i badet och relaxa med en tidning eller något.




web bilder från idag.

Skönt att de äntligen är Fredag igen, eller vad säger ni? Hoppas min helg blir awesome, har de lite på känn! Lite planer för kvällen kommer senare. Puss!


pssst.

Nattinatti, nu ska jag fixa mig och sen våldgästa min skööna säng. :D

ringarna har kommit!

Dem kom för några dagar sedan men har glömt att berätta. Tycker det är jätte fint med många ringar och dessa två är lätt mina nya älsklingar!



lockat håret

Kan inte bestäma mig för vilket jag vill ha.. Skjuter på det till imorgon.
Har inte haft något att göra, så jag har testat göra korkskruvar i håret.
Blev ganska nöjd, fast ser helt liten ut.. Men här kommer en bild ifl !
 

Blomma i håret, eftersom vi alla saknar sommaren!

20-01-2011

Riktigt tråkig skoldag, så inget snack om den.
Efter skolan har jag typ inte gjort något, satt och kollade på barnprogram innan... Det är ju alltid trevligt, jävligt tidsfördrivande iallafall hehe.
Ska försöka bestäma mig nu vad jag ska behålla utav kläderna som jag beställt, eftersom de kommit. Så hör av mig efter det, puss!


Webb bild från idag.

träna mage & rumpa

Träningen igår gick jätte bra. Dessvärre har jag mycket värre träningsverk idag, kan för fasen knapt sätta mig ner! Men då vet man att det tatt ju.. Har kommit på en ny variant utav sit ups. Här har ni en hemmagjord paintbild, har dock lyckats skriva "på" istället för "två" hihi men hoppas ni fattar. Den är så bra just eftersom ni tränar både rumpa och mage! Så nu är de bara till att börja, Lycka till.


Jennifer Lopez VS. Pitbull



Hittade tyvärr inte någon musikvideo. Men ny favorit, kom ut igår!
Tack Erica som hjälpte mig med hur man la upp youtube klipp.


a touch of Beckham

Det går lite segt med bloggandet i och med skolan, förlåt. Gör så gott ja kan!
Idag har jag varit i skolan. Spanska provet gick bättre än jag trodde..
Efter skolan åkte jag och pappa till Center Syd, eftersom jag skulle hämta min mobil som äntligen var klar lagad, sen köpte jag en ny parfym också.
Sen åkte vi hem igen och har precis ätit och pluggat SO.


Fastnat för denna parfymen ett bra tag nu, har även body lotionen.

Har extremt mycket träningsverk sedan igår, det är värst i ryggen och rumpan.... Ska träna ikväll igen, hoppas det tar lika hårt som igår.. Har bestämt mig för att ta tag i träningen ordentligt och så småningom ska jag börja gå hos sjukgymnasten med min rygg igen, så jag blir helt frisk (eller vad man säger) och blir super tränad och smal till sommaren! (;


18 Januari

Hejsan Svejsan. Har tyvärr inte haft tid för inlägg idag.
Skolan var helt okej. Sen har jag tränat handboll. Tips, träna inte på tom mage, man orkar ingenting!
Sen kom jag hem och babade. Sen var det tänkt att jag skulle plugga, men gjorde allt annat än det.
Men nu har jag äntligen pluggat klart på min spanska, så nu håller vi tummarna!
Lite tråkigt inlägg, men kan inte bli bättre en sån här tråkig dag. Puss.


Bild från igår. Fint duschdrapperi ;)

...

Ganska onödigt inlägg, men nu ska jag bädda ner mig och bara njuta av tanken att kunna sova lääge imorgon.Godnatt babes.

Check It Out

- would you hold me tight, if the wind changed, and I was with you?

 
Lite dålig bild. Men dagens outfit.

min dag.

Kom knapt upp imorse, var så trött. Men blev piggare när jag väl kom till skolan. Inget speciellt som hände idag mer än att jag fick stanna på spanskan i 20 min så hon kunde "föklara" lite regler till provet på onsdag, så blev 20 min sen till englskan, mitt favorit ämne. Hehe ajja, åkte sopbil hem med Magnus och Robyn, as kul! :D Så var hemma vid halv tre, NICE! Sen kom Marinda och hjälpte mig med att plugga spanska, jätte snällt av syster. Sen har vi bara umgåtts och snackat. Haft en jätte mysig dag.
Just nu gör jag ingenting. Har sovmorgon till 09.20 imorgon, så är vell piggare imorgon får jag hoppas. :)

söndag

HATAR SÖNDAGAR! Har försökt plugga lite spanska eftersom jag har omprov i det nu på onsdag. Men nejnej, jag kan inte koncentrera mig alls.... Alla söndagar är sig lika, blir alltid chill dag med film. Får bli så denna söndagen med.. :( Ha en bra söndag..

Godmorgon

Jag och Li blev väckta vid halv tolv, dåå gick vi ner och åt frukost. Nu har vi precis kollat på "Simon & Malou" världens gulligaste kärleksfilm! Så nu är jag jätte kramegó :D Vet inte vad vi ska göra idag. Hör av mig.


Bild från igår. Hatar att lee med tänderna :O

godnatt

Ska ner och ta bort mitt smink nu, sen ska jag och Li gå och nanna, natti!

Kvällen

Sitter hemma hos mig med Li nu. Vi har suttit här hela kvällen och hållt på med bilderna från idag och fixat med våra bloggar. Här är en väldigt annorlunda bild på min Make-Up som jag fick idag, men bjuder på den eftersom jag blev så nöjd med den!


Lite annorlunda make-up bild hehe.

Som ni ser, har jag fxxat ny header.. Den är fortfarande lik den förra, men eftersom ni kom med förslag att jag skulle ha en bild på mig själv i headern ordnade jag det. Ni som läser, och jag villl göra er nöjda. Hope you like it!

The Studio 2011

Har haft en riktigt rolig dag på The Studio. Vi kom dit kvart över två och då skrev vi in oss och så. Sedan blev vi sminkade och fick håret fixat utav Make up artister. När det var klart fick vi sätta oss i de coola siler/svarta sofforna och vänta på fotografen. I väntan drack vi varm choklad. Sedan kom fotografen, som hette Axel. Han var jätte duktig på att fotografera och vi fick ställa oss som vi ville, så rättade han till oss för att det skulle se så profissionellt ut som möjligt. Jag verkligen älskar att stå framför kameran och det bara kliar i mina fingertoppar när folk stylar mig, för jag vill också styla folk. Efter fotograferingen frågade Axel oss fall han fick använda våra bilder till sin portfolio som han bla. kan ha för att visa upp när han ska söka annat jobb och det är ju jätte positivt för oss. Så mamma fick skriva på ett avtal för oss. Tyckte det var spännande. Han sa också att vi såg vana ut bakom kameran och att han tyckte om våra bilder. Sedan fick vi kolla igenom bilderna och så, och efter svåra beslut lämnade jag The Studio med 8 porträtt bilder och 2 gruppfoton. Allting tog ca fyra och en halv timme, men det var värt det!
Kommer lägga ut en bild nu, sen delar ja upp och lägger ut de andra någon annan dag, mer spännande så.

Turning Torso.


Avtalet.


Bild på mig & Li.

åker nu

Li sov hos mig inatt. Har äntligen bestämt vilka tre plagg jag ska ha med mig in till The Studio. Jag är så himla nervös, men det går säkert jätte bra. Osminkad och fin höhö, så får det bli i och med att de är dem som sminkar en. Kanske köper någon bild, och då lovar jag att lägga upp dem här. Men nu ska vi åka, Puss.



Haha osminkad.

Fest Make-Up (bloggfråga)

Fick en bloggfråga utav Kimberly. Hon undrar om jag kan ge tips på fest smink och det är ju självklart.

Det finns ju många sätt att sminka sig på när det gäller fest, men jag brukar sota mina ögon. Här kommer ett steg för steg sätt att göra det på. Har hittat lite bilderna på google som är till stor hjälp, sen hittade jag en ganska bra förklaring med som nog underlättar.


Steg 1: Du börjar med att ta eyeliner eller kayal på överlocket och lite ner under ögat. Jag själv använder flytande eyeliner på övre fransraden närmst ögonfransarna..


steg 2: Sen applicerar du en brunaktig eller mörkare skugga på hela ögonlocket.


steg 3: Detta måste man inte göra, men det blir ganska snyggt.. Du applicerar nu lite skugga under ögat nära fransraden och skuggar det lite med en pensel. Du börjar dra penslen lite upp från ögonlocket till globlinjen. Du kan tänka såhär, från locket till linjen ska det vara ljusare och ljusare. Så du kan ta in lite ljsare skuggor i sammanhängande färg som du valt att skugga med.


Steg 4: Nu applicerar du en ljusare highlighter under ögonbrynet, från ögonbryntets mitt och utåt sidan. Applicera även en ljusare ögonskugga i inre ögonvrån som du skuggar med uppåt mot ögonbrynets början. Jag gillar att använda en lite ljusare färg i inre ögonvrån eftersom ljusa färger öppnar upp och förstorar och mörkare färger tvärtom.


Steg 5: Nu tar du rikligt med mascara och ev. böjer fransarna. Och nu är det klart. Jag själv brukar ta foundation och lite puder på det. Sedan rouge i brunrödare hållet och till sist ett ljust läppglans i det rosa hållet.

Hoppas ni kan ta nytta utav detta tipset. Och prova helst det någon gång innan ni ska på fest eller iväg eftersom det kan vara lite svårt innan man lärt sig utav sina misstag. Hope you like it.


Fredagsmys

Snart kommer Isabelle och Li. Vet inte vad vi ska göra ännu. Antar att det kommer bli en del snack utom vad vi ska ha på oss på The Studio imorgon. Jag ska ju dit med Li, men Isabelle ska dit samma tid med sin familj. Längtar lite. Men vi får se vad vi hittar på, kanske träffa någon. Ha en trevlig fredagsmyys! ;)





Lite bilder som jag tog nyss med min cam.

Berättar lite om The Studio. Jag har varit där en gång för ett år sedan och det var riktigt kul, allting är gratis fast om du vill köpa bilderna kostar de ganska mycket. Jag köpte 11 bilder. Ett litet tips om ni ska dit är att ha med sitt eget smink så ni kan rätta till om ni inte blir riktigt nöjda, för det blev inte jag förra gången och det var inte lika kul då. Men jag tycker att om ni inte varit där, ska ni dit! Denna gången tror jag inte att jag ska köpa fler än 3 foton pga. att dem kostar så mycket. För mer information om The Studio, klicka in på deras sida, http://thestudio.se/ .


Make-Up Place





'
Äntligen är min Make-UP / Styling hörna klar. LOVE IT!



Ny Design (ni är delaktiga)

Ny design nu som ni nog ser och tack för alla tipsen jag fick, både här och på msn. Eftersom det är NI som läser, så är det kul om ni är delaktiga, och ni får gärna fortsätta ge tips om det är något speciellt ni vill jag ska skriva mer om, eller något ni vill jag ska starta eller ta bort.. Tar emot förslag och åsikter med öppna armar.
Hoppas ni gillar den.


Bild från idag.

LÄSARE TYCK TILL

Jag är inte helt nöjd med min design på bloggen. Så har tänkt göra om lite, kanske beige eller något. Ska också gör ny headder med bara mitt namn tror jag. Men vill jätte gärna ha tipps från er också, eftersom det är ni som läser, så tyck gärna till här eller på msn. Tack på förhand mina kära läsare.

Snabbt och Nyttigt

Om ni är lite som jag, lite halv lata med att göra mat, så kan jag ett jätte bra  tipps, om ni tillexempel har bråttom eller bara vill ha något gott fort.. Havregrynsgröt i mikrovågsugnen. Tar ungefär 4 minuter och är lätt som en plätt och nyttigt till frukost med en frukt till tillexempel.

Havregrynsgröt i mikro: (1 Portion)

2 ½ dl vatten
1 dl vatten                                     
1 krm salt.

Blanda det i en djupare skål och släng in i mikron i 3 minuter.
Sen är det bara att röra om i gröten och äta.


Gott snabbt och nyttigt!


Satsa på skolan

Kom hem för en halvtimme sedan. Har haft en helt okej skoldag. Fått våra skåp nu och fick den design utav de tre olika som jag ville ha. Jag har börjat tänka mycket på dethära med betyg, så har börjat prestera väldigt bra i skolan nu. Idrotten, kämpade som satan inne på vårt lilla gym. Sen på syslöjden har jag och Robyn skissat upp lite kläder i mvg nivå, så är ganska nervös över detta spännande arbete. Annars har det varit en helt vanlig dag.

Hade tänkt prov träna på det nya gymmet TIME i kävlinge idag med Li och Robyn, men eftersom reseptionen  stängde 17.00 kommer vi inte hinna dit. Men vi får ta det någon annan dag, riktigt sugen. Vi har nämligen bestämt oss för att bli riktigt snygga till sommarn. Så nu ska det bli allvar med vad jag äter också.

Hör av mig babes.


Bjuder på lite summer feeling mitt i vintern!


onödigt inlägg? JA

Hejsan. Vaknade klockan sju. Så är helt klar nu för skolan. Sitter och äter macka här hihi. Ha de superdag, puss.

13 Januari

Det kommer ett "shop online 2" inlägg imorgon, med resten utav det jag handlade. Imorgon kommer även en bild på min "make-up" hörna eftersom jag äntligen är nöjd med den. Så nu har ni något att längta efter haha. 

Började denna tråkiga dag med två nyttiga mackor och ett glas mjölk. Sen fixade jag mig och åkte till skolan. Skolan var ganska dryg, allt som vanligt. Kom hem vid halv fyra och har inte gjort så mycket sedan dess och har haft det ganska tråkigt. Men är det tråkigt kan man göra det kul ju. Så jag har letat kläder på nätet och pratat med mina små hjärtan på msn och skype. Snart ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, för jag är denna typiska tjejen: "Önskar att jag la mig tidigt kvällen innan och nästan gråter när jag tvingas gå upp och lovar mig själv att lägga mig i tid på kvällen." Men det blir aldrig så endå. Men ikväll ska jag ta tag i detta.
Så hör av mig imorgon babes.


shop online 2

Resten utav det som jag beställde. RIKTIGT SUPER DUPER NÖJD!
Ni kanske undrar varför jag beställt två likadana pälsvästar fast i olika färg... Jo jag är inte den bästa på att bestämma mig, så får betälla hem båda och prova helt enkelt.


shop online

Precis suttit & beställt en jävla massa kläder. Här är det som jag beställde från H&M. Kommer bilder på det andra senare. Världens lyckligaste Michaela!


Panik

Tränade ju igårkväll, det gick skit bra. :D 20 minuters utejogging sen en timme inne träning. ÄLSKAR HANDBOLL! När jag kom hem duschade jag sen la jag mig och somnade direkt hehe.
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Skulle sätta på min dator, men den gick inte igång, den laggade jätte mycket så fick lite panik.. Men nu efter 20 minuter är den igång igen och jag håller på att ladda över allting på den till hårdiskar fallifall den craschar. fast det får vi verkligen inte hoppas!!! :O
Vet inte vad jag ska göra idag, får vell hitta på något antar jag.. Hörs.

Ja jag vet att jag har varit dålig på det här med bilder på senaste tiden, men har inte hunnit, så lägger upp lite sånt senare när jag fixat klart allt med datorn.

12 Januari

Slutade senare idag, typ fem i tre. Skolan var så jävla dryg så vill inte ens prata om den.. Kom hem vid halv fyra och har snackat skype sedan dess, sjukt! Ikväll börjar träningen ju, behöver röra på mig så det är bara bra! Annars vet jag inte vad jag ska säga, tråkig dag. Hör av mig.
Här kommer lite bilder, lite för ljust men skit samma, lägg märke till håret..














Update

Varning för tråkigt inlägg....... Sades inte mycket mer på handbollsmötet än att vi får Malin & Ingemar som hjälper Micke att träna och att vi börjar träningen imorgon. Låter vell super! Li var här ett tag efter mötet, vi kollade på "välkommen åter" vår nya favorit haha. Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig på lördag, för då blir det förhoppningsvis The Studio med Li, läääängtar! Annars har jag inte så mycket mer att säga, ganska tråkig dag. Ska nog sova snart för ja är riktigt sleten, ha det bra.

Låne Mobil

Har glömt att berätta att jag lämnade in min mobil på lagning i söndags. De funkade helt enkellt inte längre att jag skulle behöva sitta och trycka in laddaren snätt bakåt för att den skulle ladda. Så har en låne mobil nu som jag lånade av Ponna, jätte snällt att låna ut. Fick även reda på att jag kan byta mobil den 28; de Januari, så bara 17 dagar kvar. Tror jag vill ha en Iphone4, men är inte säker ännu. Men nu vet ni det, så om ni smsar eller ringer och jag frågar vem det är, är det för jag inte har nummret hehe.



Ganska PIMP va? ;) haha.

knarkar musik

Gjorde en liten topp 5 lista av de låtar jag knarkar mest för tillfället.

1. The Lonely Island – I Just Had Sex - Edited Version
2. Natasha Bedingfield – Wild Horses
3. Brandy – Long Distance
4. Diddy - Dirty Money – Coming Home
5. Ne-Yo – So Sick

Varför har jag nu valt dessa fem? Dels för att jag lyssnar på dem mycket, men tänkte berätta lite om dem. Jag tog 1an för att jag får en härlig känsla av låten, man känner sig riktigt glad och man vill bara lee, och det är riktigt positivt. 2an valde jag för att jag älskar den, jag får en känsla av frihet. Jag har vill även ha denna fina låten på min begravning. 3an då? Jo, när jag hörde denna låten för första gången, ganska längesedan nu, men jag kunde inte sluta tänka på en person som nästan alltid får mig lee, så jag började gilla den jätte mycket och nu lyssnar jag på den jätte mycket. 4an, tycker den är gullig och man får en riktig myskänsla, en låt man inte kan sluta sjunga med till. 5an, får fortfarande rysningar av denna låten, vet inte varför, love it! Har länkat låtarna i listan till Spotify, gå gärna in och lyssna, OBS ni åker från bloggen när ni klickar!


Klippt mig

Kom nyss hem från Helene som klipper mig, det blev bra, lite mycket som fick åka i och med det var slitet sen fick jag lite kort lugg också, men den växer ut snart igen eftersom mitt hår växer som ogräs.. Så nu sitter jag och äter min favoritglass "Magnum strawberry white" tappade precis lite på datorn, lyckat hihi. Snart ska jag äta sen börjar handbollsmötet klockan sex. Men hör av mig efter det eller lite senare nu om jag har tråkigt. Här kommer lite bilder. Puss.






Riktigt fula bilder, så bjuder. Man ser ju inte håret så bra, men jag kan fixa bättre bilder imorgon när jag fixat det och så. Hihi, såhär kul brukar jag ha med mina glassar, avundsjuk?








skola

Andra dagen i skolan, aaas tråkig! Somnade efter svenskan och lite in på so:n.. Skåpen är inte klara än heller. Nä usch, det enda bra med skolan idag var att vi fick sluta 13.30. Har inte mer att säga, snabbis inlägg.


kvällen - morgondagen

Li kom över en stund ikväll. Vi gjorde inget mer än att snacka och det är ju alltid trevligt. Snart ska jag fixa mig för sängen så man kommer ikapp med dygnen och sånt..

Lite kort om imorgon, har lite ångest, ska lixom klippa mig och mitt hår är ganska slitet, kommer nog inte va så himla långt efter.. Sen ska jag på handbolls möte så kommer inte hinna skriva så mycket imorgon. Men hör av mig så gott jag kan..

Tar det med bilder och sånt imorgon, hinner inte nu. Puss.


Skolstart

Första skoldagen idag efter lovet. Den va inte jätte tråkig men kan inte säga rolig heller. Vi har fått nya schema, och dem va SKIT BRA! Sen håller vi på att få nya skåp, svarta med grått mönster, alltså designskåp, tycker det är lite kul att vår skola har råd med sånt, får fota dem imorgon till er. Annars hände det inte så mycket speciellt. JO, jag lekte komiker, och lyckades riktigt bra ;) haha och jag har hittat ett nytt favorit ordval "fuck you" med tillgjord röst, det får alltid någon att skratta. Just nu sitter jag och äter de sista negerbullarna från igår, mumms.. Tröstar mig lite till över skolan. Det blir säkert roligare imorgon när man kommit igång mer och inte bara sitter och sitter. Hoppas ni haft en bra skolstart, puss.

Kommer ett inlägg senare med bilder.

mummsigt

Liten update om igårkväll.
Igår när jag kom hem städade jag lite. Sen kom Li på kvällen. Vi bakade negerbullar för att trösta oss lite i och med att det va skola idag. Så jaaaa, vi bröt löftet lite, men det fick va.. Dem blev super mummsiga. Sen kollade vi på en riktigt konstig film om en knapp i en låda som hette "the box", den var ganska annorlunda och på det viset spännande, men inget jag rekommenderar så mycket. Sen somnade jag otroligt fort på kvällen. Här har ni bild på våra mummsbitar! :D




Hofterup

Hejsan. Har tyvärr inte hunnit göra inlägg idag. Men imorse försov vi oss i 2 timmar eftersom jag råka stänga av alarmet.. Så kan det gå, men iallafall, vi stack till Chrille när vi hade fixat oss och kollade på film där med Vigge och Johan. Trevligt. Sen gick vi med dem till valentino när dem åt, sen gick vi tjejer hem till mig. Jag packade och så sen åkte vi och hämtade Elin och stack ut till Hofterup. Så inatt sover ja Li Amanda och Elin här. Vi har haft en riktigt mysig kväll med Tacos, glass och popcorn. Blir nog tjejsnack ikväll. Hoppas ni haft en rolig dag. Har tyvärr inga bilder här, men ni kan få en extra imorgon, hihi. Puss.


Skitnödiga

Precis kommit hem från en riktigt mysig Lundatur. Vi började med att äta pizza på Romana som ligger precis vid stationen. Jag åt Hawaii pizza med svamp. Så satt vi där ganska länge och snackade, jätte roligt. Sen gick vi vidare till Vespa, där vi hade bokat bord. Det var lite pinsamt att vi boka bord för att äta efterrätt men skit samma, vi åt pannacotta av vit choklad med hallonsås, SUPER GOTT! Men sen hände något, en sak jag måste säga, att om ni varit sjuk och inte ätit alls mycket ska ni nog inte börja med att kränga såhär.. Det körde runt rätt gött i min mage, så jag och Amanda blev as skitnödiga, HAHA! Sen stack vi hem och nu funderar vi på fall vi ska kolla på film eller sticka till Chrille och kolla film där. Hör av mig, puss.


Hawaii pizza med svamp.


Pannacotta av vit choklad med hallonsås.

Fina garderoben

Hunnit ganska mycket sen det förra inlägget. Duschat, fixat mig, städat och rensat garderoben. Va bara tvungen att fota en före och efter bild på min älskade vän hihi. Ska få en ny garderob i ett rum bredvid mitt här uppe men det dröjer nog ett år till. Men iallafall, här kommer bilderna.

FÖRE & EFTER:


6-7 Januari

Kollade ju på skräckfilm igår och det blev "messengers 2" eftersom jag redan sett ettan. Den var sjukt bra så rekommenderar verklligen den. Efter filmen satt vi och kollade på en serie "välkommen åter" som handlar om ett köpcenter fullt med humor. Sen gick vi och la oss runt halv två.

Imorse väckte pappa oss halv tolv, så vi gick upp och åt frukost tolv. Är fortfarande riktigt förkyld, hostig och hes. Snart sticker Li hem så hon kna fixa lite till ikväll för då är det tänkt att jag, Li och de andra töserna ska in till Lund och äta där vid halv sju, sen sova hos Amanda som en liten avslutning på ett mysigt lov. Hör av mig senare.

Veckans Önske Outfit

Har tänkt börja med något nytt här på bloggen som jag kommer kalla "Veckans Önske Outfit", då jag kommer tippsa och sätta ihop olika snygga kläder. Hope you like it.


Myskväll med busarna

Snart kommer IsaabOll, och då ska ja, hon och Li kolla på en skräckfilm. Jag är redigt taggad, mjukis kläder och popcorn, WIHOOO! Bjuder på en cam bild eller två, för idag är jag på super humör!!





Tippsar

Har glömt att berätta att jag köpt en ny tjocktröja. Detta köpet var ganska speciellt så tänkte berätta lite om det. Jag har länge tänkt köpa en marinblå Peak tjocktröja. Och för någon vecka sedan såg jag att min kompis Isabelle köpt en ny tjocktröja som jag trodde var Peak, men först nu i veckan tog jag en närtitt på den och såg att det var en Race Marine. Den ser nästan lika dan ut som en peak, bara annorlunda märke och andra små detaljer, så jag passade på eftersom denna tröjan är hälften så dyr som en Peak tröja. Så är jätte nöjd med köpet. Detta kanske är ett tipps till någon utav er, vem vet.


Information

¤ Har fixat ny header nu som jag lovade för ett bra tag sedan. Kommer hålla mig till denna ett bra tag nu. Hoppas ni gillar den.

Li är här nu och hon håller också på att fixa ny header, kolla gärna in på hennes blogg www.liperssons.blogg.se . Vi ska äta god middag ikväll och mysa lite. Men om någon vill träffas så får nu gärna höra av er.


mittbena

Tillslut kom jag & Li fram till att vi skulle vara hos mig fallifall jag börja må sämre igen så sitter & väntar på henne nu. Jag har ganska tråkigt så fick för mig att testa mittbena, eftersom jag tycker det är jätte fint på vissa, men en sak jag tycker om mittbena är att, antingen passar man i det, eller verkligen inte.. Och jag va ett verkligen inte exempel. Här har ni en bild iallafall.



Back on track

Lilla sjuklingen mår mycket bättre idag, bara litelitelite feber och litelitelite ont i halsen så hon ska träffa Li idag... Vet inte vad vi ska göra, försöker bestämma det nu men eftersom Li inte är lika bäst idag som annars kommer hon inte på något. Bara för att jag och Li saknar sommaren jätte mycket, kommer en liten tröst bild på oss från i somras i min vackra pool.. Hör av mig senare. Puss.


Liten Sjukling

Hejsan. Det var tyvärr ett tag sedan jag uppdaterade, beror lite på ofungerande internett och brist på tid :( Orkar tyvärr inte berätta vad jag gjort de senaste dagarna eftersom jag sitter här och snuvar och hostar.. Har förmodligen feber också. Inte kul att vara sjuk under lov. Har bara fått i mig en pigelin glass och en kopp tee idag pga. min hals.
Idag har jag haft lite SPA, badade i mitt lilla badkar och hade aniktsmask och hårinpackning. Efter detta kollade jag och min lillebror på Katten Gustav 2, ganska rolig film :D Sen gick jag och la mig på mitt rum och somnade och har sovit tills nu.. Ikväll ska vi ha familjemys och äta räkmackor och kolla film, får se om jag klarar att äta min favoriträtt.. :( Hoppas ni mår bättre än jag, puss.


3 Januari

Godmorgon. Vaknade för et tag sen då Li åkte hem. Så nu sitter jag & kollar på One Tree Hill & väntar på lillesyrran nu som kommer med frukost tilll mig, erkänn gulligt?! :D Vet inte vad vi ska hitta på idag ännu, får se. Känns ganska trist att det bara är en vecka kvar av lovet nu, vem fan orkar gå tillbaka till skolan nu? Inte jag iallafall för jag har omprov i spanska... :( Fast sista terminen i nian ju så man får kämpa på så gott man kan. Nu ska jag fixa lite innnan Marinda kommer, Puss.

Haha, kollade precis dagens status, lite gulligt att det redan är 14 som kollat in såhär tidigt på morgonen, tack. :)

Stay Cool

Hej, Marinda stack för någon minut sen, så har Li kvar här som ska sova hos mig ytterliggare en natt, mysigt! Vi ska snart kolla på denna filmen, som jag tycker verkar vara as bra, vi får ju se. Eftersom vi inte får äte godis & sånt, sitter vi med varsitt glas med vatten & lite popcorn, känner oss super nyttiga. Men hör av mig senare, puss.


Inte den bästa bilden, I know!


mysig dag med Marinda

Mysig dag med älsklingen Marinda på Nova idag, blev varm choklad på Espresso House. Handlade lite behövande, kolla bilderna. Nu är jag & Marinda hemma hos mig och Li kommer nog snart med. Nu ska jag & Marinda gå till konsum & handla BEN&JERRY glass, GOTT! Ha en trevlig kväll.





smått & gott, ganska behövande.

vadvilldujagskagöra?

Nyårs Löfte

Har ju Nyårs löfte också såklart!

* Inget godis.
* Inga kakor.
* Ingen läsk.

Så får vi se hur länge detta håller ;-)  ..

Nyårsafton

Först fixade vi oss hos mig, sen åkte vi till Marinda & åt.
(Förrätt: räkmacka.
Huvudrätt: Kött, bearneasås, pommes, sallad.
Efterrätt: hemmagjord daimglass, godis, chips.)
Sen åkte vi till eriks fest i kävlinge, helt okej. 
Sen hem till mig, så sov alla töser här. 
Tack töser. för en jätte rolig kväll. Älskar er.
Här kommer lite bilder som vi tog hemma hos mig.



Amanda & jag


Amanda & Li


Amanda & jag

RSS 2.0