KOMMENTARER

Anonym om BILDER FRÅN IGÅR
  Världens vackraste leénde..
Svar: Aw tack! Gud så fint skrivet, tänk att så små ord kan ge en så mycket. Puss på dig!
26 April, 22:52


Anonym om blogginformation pluggtips outfit:
  En helt underbar tjej.
  Skulle Funnits många som du på
  denna jord hjärtat !
26 April, 22:46
Svar: Tack, så gulligt! Det skulle funnits fler på jorden av såna som dig som ger så  fina komplimanger. Kram.


Viktoria om MASSOR AV OM OCH MEN:
  Fin blogg ;)
  Hur lång tid tog det för hm paketet att komma? Har hört fler som sagt att det typ tar 3veckor :)
14 April, 15:14
Svar: Hejsan. Tackar så mycket (-:
Det beror lite på om dem har kläderna på lager eller inte, men när man beställer står det vilken vecka det kommer. Och det brukar faktiskt inte ta så jätte lång tid, Kram.


Emma om MOBBAD?:
  var hittade du magtröjorna? :D
12 April, 15:28
Svar: Hej Emma. Har kollat runt efter magtröjor ganska mycket nu på senaste, och man hittar snygga lite överallt så vet inte riktigt vilken affär jag ska tipsa om men mina favoriter finns på BikBok och H&M.



Tackar även för tips till tävlingar och söta kommentarer på bilder.

BIO

Ikväll hade jag Marinda och Isabelle tänkt dra in till Lund på Bio, myys! Fast vi har inte bestämt än om det blir Hur många lingon finns det i världen, I am number four eller Scream 4. Men ska fixa mig lite nu sen ringa töserna. Ha en fin kväll mina vänner!


KARTONGEN

I kartongen fanns våra ONEPIECE som större delen av klassen beställde istället för klasströjor. Har väntat i säkert två månader men äntligen fick vi dem. Dem är ju för jäkla mysiga!




KLICKADE HEM


Klickade hem dessa söta toppar, shorts och shortsdressen, how sweet?

OUTFIT

Fredag:





FREDAG

HejHej!
Imorse när jag kom till skolan hade Robyn med sig en fet kartong, gissa vad som fanns i den? (ni får veta senare) Det blev snabt att alla i klassen sprang och bytte om och såg super fräcka ut haha. Dagen fortsatte och tiden rusa iväg, och sista lektionen var det slöjd. Hann faktiskt göra klart min tröja där, lärarens kommentar var "Jag är chockad, detta är hög syslöjds nivå!" och den kommentaren nöjer jag mig starkt med. Sen fick jag sluta lite tidigare eftersom jag inte hade något att göra.. Inte lönt att börja på något nytt när det bara är två lektioner kvar sen ju, så jag cyklade hem och nu har jag precis städat rummet. Tänkte fixa en hel del inlägg till er med bla. outfit från idag vad som fanns i kartongen, men här har ni bilder från dagen sålänge. Puuss.


Feta kartongen! Vad tror ni finns i den? (-;


Tröjan jag sytt (inspiration från en tröja som funnits på Gina)

ANG. IGÅR

Hej snyggingar! Som ni märkt blev det inget bloggande igår, det var pågrund av att jag mådde illa och hade ont i huvudet och inte orkade. Blev att jag la mig tidigt och sov istället. Hoppas ni förlåter mig! (-; Men inget bloggande igår betydeeer? EXTRA BLOGGANDE IDAG, så snart kommer en massa spännande inlägg, puss!

PLUGG PLUGG PLUGG

Pluggat i stort sett sen jag kom hem idag också.. Men snart sitter allt hoppas jag haha. Vi har räknat ut att det bara är 16 skoldagar kvar tills spexveckorna börjar, how nice? Så nu ska jag verkligen prestera all tid på läxor så man kanske höjer sig de där lilla sista.

Klockan åtta drar jag till Korsbackahallen för att se mitt lag möta P.97. Hade velat spela men Helena sa jag skulle vila, så får kolla på när girlsen nitar dem istället! Ska kanske inte ta i för mycket, vem vet hur matchen går (-; Ha en fin kväll, kanske slänger in ett inlägg till ikväll. Puss!


DAGENS MICHAELA




IDROTTSHÄLSA LUND

Kom på mig själv att jag glömt berätta för er att mamma fick ett samtal från idrottshälsan i måndags, att det kommit ett återbud om en tid nu idag, så äntligen har jag varit där och blivit undersökt med ryggen efter all lång väntan. Fick en trevlig tjej, Helena, som hittade ömma ställen, kotor som vridit sig, låsta revben och att jag även blitt sne i kroppen pga. att jag tatt hjälp av alla andra muskler. Inte konstigt att jag får så ont och svårt att andas, eller? Vi kom överens om att ta lite i taget och eftersom andningen är jobbigast började vi med den delen. Hon tryckte rätt en kota och fick igång två av revbenen som en början. Fick även lite övningar som jag ska göra morgon och kväll så att allt håller sig på plats. Känns faktiskt bättre redan, slipper gå och knäcka i ryggen för att få upp hållningen, GÖTT! Har en ny tid bokad i nästa vecka.



blogginformation pluggtips outfit

Hej på er! Har lite att dela med mig om bloggandet i veckan, kommer för det mesta bli kvällsbloggning eftersom jag har ett jätte stort prov på torsdag och lite andra små läxor i skolan.. Det känns ju härligt sådär nu efter en vecka med lov? Hehe nej usch.

Har inte så mycket att säga om dagen. När jag kom hem från skolan satte jag igång med plugget. Efter tre timmar och tio minuter gav jag upp.. Det är ju inte det lättaste precis, men har ett litet pluggtips till er.

Om vi säger såhär: Du ska ha ett prov på 15 sidor på fredagen. Då börjar du stryka under det viktiga i texten på måndag, skriver frågor på texten på tisdag, sen börjar du läsa på frågorna på onsdag och sen på torsdag ska du se att nästan allt sitter, plus att du har hela dagen på dig. Smart va? Detta  sättet är det bästa för mig att lära mig på.

Här har ni outfit.


Blev min nya blus till kortare mörka jeansshorts, svart kofta och converse på det.

GODNATT

Kom på att jag har sovmorgon till 09.20 imorgon, ganska skön start efter ett lov. Det känns så tråkigt nu när skolan börjar igen, orkar verkligen inte... Fast inte så jätte långt kvar till spex och sommarlov nu, och med detta fina vädret så står vi nog ut. Hoppas ni alla haft ett super lov!! Pussar.

2011-04-23

HejHej! Har precis kommit hem igen efter en lång powerwalk runda med Marinda, blev att vi gick ner om Kävlinge sen upp till Lisa. Men nog om det, tänkte berätta lite om dagen.

Imorse solade jag Marinda och Li, ungefär till två, skööönt?! Sen fick vi idéen om att grilla, så vi fräschade till oss och stack ner till Kävlinge. Var jätte mysigt på Måsängen med en liten grill, korv och marschmallows, helt ärligt blev det RIKTIGT LYCKAT! Tack för de töser. Sen stack vi därifrån vid halv sex.

När jag kom hem började jag plugga lite biologi. Duktigt! Haha, sen smsa jag Marinda om att ta en tur. Så har dagen sett ut, här har ni lite bilder.




MOBILBLOGG

Hej på er. Har precis kommit in efter en lååång promenad med Marinda och Li. Jätte mysigt faktiskt. Nu blir det chilla med film. Ha en fortsatt fin kväll!

GRILLAT

Bara för att fresta er av den gooooda maten (-;





FUNKTIONÄR

HejHej. Förlåt för den dåliga updatering idag, men klockan ringde 09:30 för idag skulle jag Li och Sandra vara funktionärer i påskacuppen. Det var sådär, lite klagomål från föräldrar på domare och oss funktionärer, IDIOTER, det är små barn som spelar hallå?! Tycker lite synd om dem, att all press startar redan i så unga år, men dem var duktiga iallafall. Sen när vi var klara hämtade pappa mig och Li. Blir att hon sover här inatt. Kommer fler inlägg ikväll för nu ska de grillas! Puss.

BILDER FRÅN IGÅR


Bild innan jag stack hemifrån.


Mysigt snack med de vuxna i solen.


Blev kvällsdopp.


Mös lite med Mandisen senare på kvällen.


GRILLFEST

Hej snyggingar. Kom på innan att jag glömt skriva glad påsk till er, GLAD PÅSK hihi. Dagen har spenderats hemma hos Frida med Marinda, vi jobbade på brännan. Ganska mysigt att ta ut massa madrasser och täcken och lägga sig på ett vindstilla ställe och smörja in sig med olja och götta sig.

Ikväll är familjen bortbjuden på grillfest hos Lindkvist med en annan olsson familj, trevligt. Tänkte äta där sen kanske träffa någon ikväll, får se. Ha en fin kväll.

Här är en snabb outfit bild, kommer fler ikväll.


POWERWALK

Hallå. Har ju varit varmaste dagen på lovet idag eller vad säger ni? Skööööönt. Låg ute i solen imorse sen gick jag en runda med Marinda. Hon stack hem sen vid tre och då tog jag och familjen en powerwalk tur och vi sprang faktiskt lite "jägaren" också haha, kul! Sen har jag inte gjort så mycket, är jätte trött av en konstig anledning. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, får se. Ha det bra!



smått och gott

Nu blir det vandring till konsum för att köpa lite smått och gott, sen chill kväll med nagellacks målning, film och massa snack. Ha en mysig kväll!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller underbara Mathias år, grattis!

SMYGTITT

SMYGTITT PÅ DAGENS SHOPPING!





BILDER FRÅN DAGEN


Min älskade Marinda.


Outfit bild.


mmmmycket provande?


På påskäggs jakt. Även elaka jag fick ett!


MYSDAG MED MARINDA

Hej snyggingar. Skulle igentligen lägga in alla bilder från dagen nu men eftersom min mobilsladd är hos Marinda så sket det sig, så ni får en massa text nu och bilder sen. Dagen har iallafall varit jätte mysig, gått runt på nova fast med Marinda denna gången. Hittade jätte mycket faktiskt, mer än igår så det blev att pengarna bara flög iväg, lite ångest men oooh så fina saker! Synd bara att det var så fint väder idag när ja skulle vara inne eller? Skit samma, det verkar ju hålla i sig nu, gött.. Hade faktiskt shorts med tunna thights idag, hur skönt? Haha, puss på er!

DAGENS MICHAELA

Lite HEMSKA outfit bilder från imorse, haha ni överlever?!





Funderar starkt på att göra något nytt med mitt hår, kanske färga de ljusbrunt (som nu) fast få bort den orangea nyansen jag fick när håret blektes i Thailand, och sen göra lite ljusare slingor, kanske kanske. FÖRSLAG?!

SHOPPING

Hej på er! Varit en heldag med shopping, fika på espresso house och mat på mc donalds på Nova Lund. Jätte mysigt med Elin Amanda och Li. Shoppade inte så mycket eftersom jag ska ut imorgon igen med Marinda. Då ska det letas efter en avslutningsmiddags klänning och vet precis vad jag vill ha. Här har ni lite bilder från idag.


Moccamums på Espresso house, döööör så gott!


Snyggt vitt linne fårn BikBok för bara 129kr.


Söta shorts från Gina Tricot, 59kr.

INFO

Bara en liten info, imorgon blir det shopping på Nova Lund med Amanda, Elin och Li. Så det blir inte updatering förräns senare under dagen. Ha en mysig solig dag, puss!!!

SOMMARKÄNSLA

Här har ni bilder från helgen, riktig bomb?! Orkar inte skriva så mycket för jag är helt slut efter dessa dagarna. Men lite korta ord, solat, snaackat massor med tjejsnack, målat naglarna, invigt sommarkläder?, ätit glass, sovit hos elin sen sovit hos amanda, aaah vad mycket haha. Hoppas det räcker med massa bilder, pussar!


Taco mys hos Elin med Li och Amanda (söndag)


Testade styla mitt och Lis hår med min nya iCurl som
jag fick av mormor och morfar i "påskägget" taaack!


Såhär blev resultatet på mitt hår, LOVE IT!


Haha, ännu en bild på resultatet, guldlock?!


Solat massor, både hos Elin och Amanda.


Målat naglarna, sommriga färger?


Vanilj glass, bär och kolasås, muuuummms!


Flumm i sängen slutade med en fingerboll haha.


Härlig promenad med glass på vägen.

MOBILBLOGG

Förlåt förlåt förlåt, känner mig hemsk över den dåliga updateringen men har tyvärr knappt varit hemma så inte haft tillgång till dator. Ikväll kommer bildbomb från helgen, tack för att ni hållt min bloggstatus uppe endå, ni är bäst! Puss.

BARNVAKT

HejHej. Blev inte så mycket uppdatering igår eftersom jag somnade efter jag gjort inlägget och när jag sen vaknade hade jag lite brottom. Skulle ju passa min lillebror och två andra barn eftersom mamma och pappa skulle ha fest. Vi beställde pizza, busade och slogs lite, sen runt tio var dem så trötta att dem låg helt lugna och kollade på film resten av kvällen, skönt! Här kommer lite bilder.






Mobilblogg

Godmorgon, eller vad jag nu kan kalla detta. Blev en kul kväll/natt igår också, först kebabrulle på viking, sen lite mörkgömma i aulan, cod spel, skräckfilm i aulan, massa snack osv. Blev att jag och Robyn la oss sju och vaknade halv nio, fast endå är jag as pigg nu. Haha har inte så mycket att säga om det mer än att jag kommer ha många minnen från denna gången haha. Nu borde jag nog lägga mig och vila lite, för ikväll ska jag passa tre ungar och då kan jag ju inte somna, vem vet vad dem får för sig då? Haha, godnatt!

IPHONE SKAL

Bad mormor att handla ett Iphone skal till mig när hon var på Ullared, hon skickade lite bilder och jag valde detta. Fick betala endast 79kr, BILLIGT!
 



Vet inte vad materialet heter, men sånt
mjukt innuti skalet för att skydda mobilen.

VÅRBILDER




Härliga vårbilder från dagen.

LOOOOOOOOOOOOV

HejHej, GÖTT MED LOV eller vad säger ni? Haha, har inte så mycket att säga om skolan mer än att vi slutade tjugo över ett och att vi varit ute och solat oss lite på rasterna. Och det känns ju som att vädert kommer hålla i sig nu, man blir på så bra humör av det. När jag kom hem så packade jag lite tills ikväll, för då ska klassen sova på skolan, det har varit riktigt kul dem andra gångerna så hoppas på samma stämning denna gången. Annars har det inte hänt så mycket idag. Ha en bra start på lovet snyggingar!




Mobilblogg från härliga vädret

Ute och går en runda i det sköna vädret, härligt när man hör fiskmåsarna och känner hur solens värme tränger igenom skinnjackan?! Hoppas nu vädret håller i sig hela lovet.

ANG. GYMNASIE

Måste ju berätta för er om hur det gick med mina gymnasie ansökningar, har ju varit så orolig. Men som det såg ut preliminärt nu, så kom jag in på mitt första val och hade även kunnat komma in på mitt andra och tredje också. Här snackar vi glada miner! 

POWERWALKARN?

HejHej! Tiden idag har bara sprungit iväg, hade både möte med festkomitén och jour i skolan. Sen powerwalkade jag hem med Robyn och nu även hunnit städa mitt rum haha, how nice? Nu är det bara lite engelska plugg kvar sen har jag inget mer på schemat. Här har ni dagens outfit, puss på er.


Blev en lite tråkig outfit, men orkade inte fixa mig.

Oj förrästen, gissa hur jag såg ut efter bild lektionen idag? Färg på både thights, skor och händer, klantigt? Kände mig som en färgpalett.

DAGENS OUTFIT






Dagens outfit, här ser ni även min nya tröja!


THAILAND

Här har ni lite blandade bilder från semestern som jag lovat. Tyvärr blev det inga utflykter eftersom dem blev inställda av vädret, det var ju ganska mycket vågor och översvämningar, men vi klarade oss finfint. Det blir ju vad man gör det till, så vi laddade batterierna varje natt och körde järnet för att ha det över nice, och vi lyckades! Tack för dem två veckorna, det var värkligen en stor upplevelse, det är inte många som har sånt väder i THAILAND, eller? (-;


Hade sol första dagen och en snäll lillebror på köpet?


Väder skiftning?!


Bror, Amanda och jag.


Kan faktiskt ha kul fastän dåligt väder. (-;


Hittade två nya vänner, krabban och krabban..


En vanlig dag på stranden.


Resturang.


Hmm, helt normalt?


Lady-Boys hade ett uppträde på vårt hotell.


Shooopppiiing!!!


Åkte oftast tuk tuk hem, detta var min favorit.


Släppte upp ett hjärta för alla saknade i himlen.


Jag och bror på stranden.


Men är det inte lille buddha själv haha!



En båt som förts 2km upp från havet under tsunamin.


Ett hotell som drabbats hårt av tsunamin.

NI MÅSTE JU HA BILD PÅ PÅGARNA MED ELLER?!

Våran "beachboy" som fick en att hålla humöret på topp!


Denna sötnos hittade man på Mc Donald's.


Två pågar från favorit resturangen, högern är paxad!


Här har vi "matilda killlen" som varit kär i mig sedan
första gången jag var i Thailand. (vatt där 3 gånger).

BRRR KALLT

HejHej! Sitter på skolan med halsduk och jacka, bud på att leta upp vantar också, guuud vad här är kallt! Värmen på skolan är nämligen sönder och det ryktas om att vara mellan 12 och 15 grader, hur sjukt? Man borde få gå hem.. Hur gick nationella idag förrästen? Var det inte lite konstiga ämen i år, jag skrev iallafall om en person som bor långt bort men endå är mig väldigt nära. Vet inte om det blev så bra men får hoppas på det bästa. Fick nyss tillbaka mitt spanska prov, vg och en nöjd Michaela! Lite om idag: efter skolan ska jag ha utvecklingsamtal, sen hem och fixa thailand inlägg och ikväll är det handbolls träning.

MASSOR AV OM OCH MEN

HejHej! Efter ett långt tjat och massor av erbjudande så gick mamma med på att köra ut till center syd. Men villkoren var att jag skulle städa garderoben, tömma diskmaskinen, låna ut min klocka till henne tills en fest på lördag och laga mat imorgon. En jävla massa om och men blev det men jag kunde inte sluta tänka på en tröja haha. Men nu är den äntligen min! Ni får bilder på den imorgon eftersom jag hade tänkt ha den på mig då. Pussar.

SIDENOTE: Pappa har fooortfarande inte kommit hem. Han är på något möte, så är inte hundra på att jag hinner Thailand idag heller, FÖRLÅT! Men som sagt, fixar det så fort jag kan! Och förrästen, glömde säga att mitt H&M kom idag. Hur fort gick inte det haha?! Så ska ta en närmare titt på det imorgon.


NY VÄSKA

Enligt mig är det alltid lika svårt att börja ett inlägg, skriva hej bloggen? hallå snyggingar? det är nog det svåraste med att blogga.. Bortsett från det, vad hände med vädret idag.. När man äntligen trodde att solen hittat rätt så kommer regnet igen, som om jag inte haft nog med regn i Thailand? Regn för bara med sig sura miner. Vi får hoppas på bättre väder imorgon. 

Men lite kort om min dag, skolan var riktigt sjuk.. Vilket temprament lärare kan ha även fast man inte gör ett skit? Vissa lärare går man inte ihop med och det bara är så. Annars rullade dagen på som vanligt och har inte gjort så mycket. Precis ätit macaronistuvning med korv, såå gooott! När pappa kommer hem ska jag ladda över bilderna, hittar nämligen inte minneskorten, men här har ni outfit bilder sålänge, hörs senare.





Usch, känner verkligen skamm över mina outfit bilder nu i veckan, har inte fastnat på bild alls.. Hoppas dem inte är för hemska? Här ser ni min nya väska från Thailand.


DET KOMMER!

linnéa :) om TUMMEN UPP FÖR VÄDRET:
skulle du inte lägga upp bilder från thailand? älskar din blogg, kram :)

Anonym om TUMMEN UPP FÖR VÄDRET:
SKULLE DU INTE LÄGGA UPP BILDER FRÅN THAILAND IDAG VA?!

Svar: Haha, har man góa läsare? Hej på er. Jo självklart var det så att jag skulle gjort det igår, men jag var såå trött så jag kände att det endå inte skulle blitt något särskillt bra inlägg, sen trodde jag inte ni va så sugna på att veta om det (-; Men ska göra det så fort jag kan, helst imorgonkväll. Men som sagt det kräver en massa tid eftersom jag måste ladda in alla bilder från de olika kamerorna sen rensa, hitta dem bästa bilderna och skriva själva inlägg. LOVAR att ni ska få bilder, puss på er!
Och fortsätt med kommentarerna, blir så glad av det.


MOBBAD?

Hej kära läsare. Måste be om ursäkt för min dåliga updatering idag, men har inte haft tid. Efter skolan stack Li och jag hem till mig, låg ute i solen och snacka lite, sen blev det Center Syd. Hittade två super snygga magtröjor som jag ska köpa när jag får pengar! Annars blev det bara ett vitt och ett svart gina linne och ett skärp. Mysig dag med min lilla loppa!


Blev lite mobbad av killarna i klassen idag tyvärr, lite dålig men den duger.

 
Skämms lite över bilden men hann bara ta en bild imorse.


Shoppingen.


TUMMEN UPP FÖR VÄDRET

Har legat ute och njutit av solen i stort sett hela tiden sedan jag kom hem, fan vad den tar haha. Hur skönt är inte vädret? Man kan bara inte annat än älska det!


Liten random bild från Thailand, söta fötter?

Nu hade jag tänkt kolla runt efter lite skolavslutnings klänningar.






UNDERBAR LÖRDAG

Gårdagen blev precis som planerat och så kul som jag hade har jag inte haft på länge. Blev en väldigt sen natt med film, snack och massor av skratt. Sen imorse låg vi och mös på studsemattan i det fina vädret. Fast sen skulle Bellan träna så alla stack hem vid två. Tack för dagen/kvällen mina fina tjajor!

Här kommer lite bilder på kvällens gottigheter.




VÅREN ÄR HÄR?

Hur skönt är det inte att vakna av att solen försöker tränga sig igenom rullgardinerna? Blev att jag och Marinda satt ute i solen lite imorse och latade oss, skööönt, men nu har vi äntligen fått tummarna ur röven och orkat fräscha till oss. Snart kommer Elin och Li och då drar vi oss ner till byn och handlar godis och annat inför kvällen. Dagen/natten ska nämligen tillbringas med brudarna Amanda, Li, Elin, Marinda och Isabelle. Det är tänkt att vi äter på valentiono, sen efterrätt hos Isabelle och efter det en massa film och snack hela natten. Ser verkligen fram mot det, Love to you! Men nu har jag inte tid att sitta här mer, pussar!


Bild från veckan.

Lite om gårdagen: Jag och Marinda va as trötta och orkade varken fixa oss eller hitta på något. Så det var lite chill myskväll med filmen " Life as we know it ". En riktigt bra film som man bara inte kan motstå att fälla tårar till. Rekomenderas!


SERIE VINNARE

Är hemma från matchen nu, guess what? Vi blev SERIE-C VINNARE med 22-21!!! Grattis till oss och as gött kämpat brudar. Fint avslut på detta året som flickor A.

För mig gick matchen skit, kunde spela ca. 10 min sammanlagt, det känns som min rygg är en nudel, jag orkar verkligen inte hålla uppe mig själv längre.. Fast nu framöver kommer vi bara ha en träning i veckan, så ska sätta igång med sjukgymnastövningarna på allvar!






Blandade bilder SM och serie matcher.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan Marinda kommer. Ha en slapp fredag.

BÄR AV FÖR MATCH

Precis ätit tacos, gooottt?! Ska fixa och packa för match nu, sen bär det av till hallen. Cazandra och jag har lyckats fixa musik till uppvärmningen och satan vad jag är taggad! Nu jävlar ska de köttas. Hör av mig ikväll.

LÄSAR KOMMENTARER


  Svar: Hejsan, glad att du gillar dem, men tyvärr är dem från USA.


  Svar: Hej Hugo. Vad snäll du är, tack! 


  Svar: Vad glad jag blev när jag kom hem och såga att så många vatt inne varje dag på bloggen även fast jag var utomlands. Visar ert intresse. Men nu är den uppdaterad igen och bilder från Thailand kommer förmodligen på söndag. (: Och tack för de andra gulliga kommentarerna också! Puss på er.


DAGENS MICHAELA




nationella och speciell match

Hallå där. Hur tyckte ni nationella var idag? Enligt mig så var det himla klurigt, inte bara det att man inte hörde vad dem sa i hörförståelsen, utan att de knapt fanns något samanhang i de lilla man hörde. Hmm, ingen aning om hur mitt resultat blir. Hoppas att det gick hyffsat iallafall. Annars har skolan rullat på som vanligt. Och är snart klar med min tröja som jag syr på slöjden, förmodligen får ni se bilder nästa vecka. SkojSkoj.

Ikväll blir det hemma match mot Lundagård. Man kan kalla matchen C-serie final, vinst=serievinst! Sen är det även sista seriematchen med 94orna, trist! Men vi får hoppas på vinst och fyfan vad jag är taggad! Haha, sen ikväll sover Marinda hos mig. Såhär kommer kvällen se ut.


Ny smak, ny favorit, ramlösa vattenmelon.


COME TO MAMA

Här har ni anledningen till varför jag hade bestämt mig för att sitta fastklistrad vid datorn. Det är nämligen så att H&M har REA på ganska mycket och har fått in så mycket snyggt, så var bara tvungen att kolla igenom allt och jag beställde bland annat det här. Ooh vad jag längtar tills det kommer till mammi!





LÄNGTAN EFTER SOMMAREN

Hade lite tråkigt så slängde på mig en sommrig outfit och tog lite pic's. Gud vad jag saknar sommaren. Slänga på sig något lätt och skippa jackan. Bara tillbringa dagar/nätter med dem man älskar hur mycket man vill, How nice? Ge oss sommar nu nu nu! De soliga varma dagarna i hamnen och de sena svala kvällarna ute, aah, rysningar.. För allt skratt man delar och allt nytt folk man möter. Inte långt kvar nu!



Magtröja, slitna jeans och solbrillor!


WARM COLOR


ett av alla nagellack från Thailand.

MIN DAG

Hej på er babe´s. 
Utbrott imorse haha? Tack och lov att min dag vände till det bättre senare. Skolan rullade på och läxförhöret och provet gick endå bra. Säkert bara för ni höll tummarna? Hihi skämt och sido. Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Städat och fotat allt jag shoppade i Thailand och mitt i allt fick jag ett kort besök av Frida och Marinda, mysiga töser! Annars har dagen varit helt chill. Jäävligt skönt att de inte är några läxor till imorgon, redan trött på skolan.. Fast juste, nationella i Engelska imorgonbitti, är jag nervös? Jepp ungefär som de andra gångerna men de löser sig säkert. Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs! Puussar.


Bild från veckan.

HEMSKA MORGON

Godmorgon. Dagen har startat som en jävla mardröm! Det började redan efter ja hoppat ut ur duschen och märker att ja börjat fjälla från halsen till bikini linjen, hur glad blir man? Hann inte fixa de så fick bli min nya sjal runt halsen sen va jag sen, så fick bli bussen. Bussjävlachauffören kör fel och jag får halvspringa i ösregnet och kom endå en kvart försent. Kan ens morgon bli roligare? Hoppas ni haft en bättre start! Snart är de so och har läxförhör, hoppas fan att min otur avtagit! pussar!

ONE GOOOD, ONE BAAAD

Godkväll kära läsare. Har en bra och en dålig nyhet. Och då måste vi börja med den dåliga såklart så att inlägget slutar bra, eller vad säger ni? Haha, den dåliga är att jag inte hann med det jag skulle göra ikväll, SKIT! Så det får bli imorgon och den bra är att imorgon har jag inte så mycket för mig så de kommer bli en super bloggdag, wii! Hihi, vänta vänta, de blir bättre, HÄR KOMMER DAGENS OUTFIT!
 
Byxorna är väldigt speciella för mig eftersom jag fick
dem utav min mormor som välkommen hem presrent,
från Thailand, how sweet? Tacktack älskade mormor.



Bild framifrån och sen från sidan, med fräsig blixtlås.




TRÄNA TRÄNA TRÄNA



NU JÄVLAR BRÄNNER VI!

PLUGGHÄST

Hej mina fräsiga läsare! Dagen hitintills har bestått av skola och massor av pluggande med Isabelle. Och snart blir det träning, är inte riktigt på humör för det. Fast ganska stolt över mig själv sedan gårdagens prestation eftersom det känns att jag tog i. Duktigt!

Blir inte fler inlägg förräns ikväll och då ska jag sitta spikad framför datorn, och varför jag ska det, får ni veta ikväll. Hörs.

Side note, Lyckades få över bilderna till datorn idag, happyface! Så här kommer outfit bilder från igår!





BÄDDAR NER MIG

Går snart ner och fixar mig för sängen, dränker mig i body lotion och tar ett stooort glas mjölk. Sen ska jag fanta mig bädda ner mig och lyssna på lugn musik, bara för att få ligga och tänka i lugn och ro. Är så himla förvirrad åt många håll! Mycket kan förändras under två veckor. Ha en lugn och mysig kväll, pussar!


MAKE ME FEEL

Godkväll. Måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har haft lite att göra. Iallafall, efter skolan var det tidig träning och där körde vi något i stil med fys och styrka. Det var faktiskt as skönt att komma igång efter två veckor av lathet! Hehe, sen när jag kom hem satte jag igång med pluggandet. So och spanska, mitt huvud ville verkligen inte lära sig det? Äh det finns ju en dag imorgon också.. Bortsett från det, just nu är jag riktigt förbannad! Mobilen har lite allmänna problem och idag vägrar den samarbeta med min dator, så det blir inga bilder från idag tyvärr. Kan säga att de är en jävla tur för mobilen att jag hittade min gott&blandat påse och toblerone från helgen, annars hade jag nog hottat den i väggen.. Utbrott? JA! Haha hoppas ni får en lugnare kväll. Pussar! 


info om inlägg

Tänkte lite på det inlägget jag ska göra om resan, kom fram till att jag gör det inlägget någon dag i helgen, så jag kan ladda in alla bilder från alla kameror, för det kommer bli ganska tajt att göra det nu i veckan, har lite att komma ikapp med i skolan. Hoppas det går bra! Pussar.


DAGENS MICHAELA





Pimpade naglar? (-;

HEMMA!

HEJ SNYGGINGAR!
Är hemma nu, efter två veckor i Thailand. Vet inte hur nyfikna ni är på vad jag gjort och hur jag haft det där, men har ni frågor så är ni välkomna att ställa dem. Det har ju vatt mycket på nyheterna om översvämningar och små naturkatastrofer, men vi hade det bra där vi var, så inga skador på mig, men tänkte skriva lite mer om resan ikväll. Och jag hoppas ni haft det as bra här hemma och att jag inte tappat för många läsare! Jävla härligt att komma hem till vårvärmen, hur glad blir man inte? Haha, men som sagt nu kör vi igång med bloggandet igen, har saknat det.

Här kommer en bild från toan i Thailand haha.

RSS 2.0