äntligen pustar jag ut

idag har jag tränat och vatt i skolan, vg på fysiken, yes där satt den. har mest tatt det lugnt och vatt jävligt glad för att den hårda periöden i skolan är över och för att vinterlovet närmar sig, inte långt kvar nu så äntligen pustar jag ut. kollade precis på Paradise Hotel, Julia är äntligen tillbaka. så nu jävlar blir det fett ös i huset igen! och nu ska jag snart gå och duscha, sen chilla.. men ni får ha det bra.

tråkigt

mår mycket bättre nu, så det blir skola imorgon. har inte gjort mer än att plugga, sova och chillat idag.. och får heller ingen idé av vad jag ska önska mig av snälla farbror tomten.. så nu har jag gett upp lite och dricker oboy och har allmänt tråkigt. snart ska jag kolla paradise hotel avsnittet från idag, riktigt bra program som jag följer, sen duscha och förmodligen sova. puss.


inte den bästa bilden och ganska gammal med, men måste faktiskt erkänna att jag saknar flätorna som jag amanda och li hade lite lite lite...


julklappar

har kollat runt efter lite nyårsklänningar på nätet, gick inte alls bra, har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig då och nu börjar jag få lite panik. (jag vet hur klänningen ska se ut men hittar inte den någonstans) men hittade däremot lite andra saker som man kan önska sig av tomten. klockan hade jag bestämt sedan innan att jag ska önska mig, annars har jag ingen aning här iheller.. om ni har några förslag får ni gärna kommentera eller skriva till mig. hoppas ni har det bra, puss.


sjuk

hemma från skolan idag, mår illa och sånt, inte kul.. vädret utanför får inte alls saken att bli bättre. fast måste erkänna att det är lite skönt att kunna sova nu om man vill. men nu ska jag kolla på film, hörs senare.

natti

kollat lite på en beck film , men nu ska jag sova, riktigt trött. natti


tråkigt

har as tråkigt, så målade precis naglarna, såhär blev resultatet..





i telefon med paradise

en sak jag glömde säga om igår, jag och Marinda hittade alla medlemmars nummer från Paradise Hotel... så jag smsade lite med Andreas och pratade i telefon med Johannes. JAG DOG NÄSTAN när Johannes började fråga vad jag hade på mig..... jag måste försöka fixa så jag kan ladda upp inspelningen här för alla måste höra hahahah överlycklig, pussipusspuss!

tippsar

hellu, igår stack jag August Liam och Marinda till Nova Lund. hade köpt ett par jeans och en tröja som var nersatt i pris, som jag ångrade jätte mycket och nu ska jag ge ett tipps på hur man då kan göra, man går till samma butik fast på ett annat köpcenter helst så dem inte känner igen dig, ni säger något i denna stilen: fick de av farfar som bor i stkhlm, och fick aldrig kvittot.. det funkar alltid, så tjänade rätt mycket på det. handlade en annan tröja ist. sen stack vi hem och åt sen kollade vi på film hela kvällen, det var lite om igår.


tröjan jag köpte.

vaknade hos Marinda imorse, vi kolla klart på filmen "the spy next door", rolig film, sen åt vi frukost sen hämtade pappa mig. har pluggat lite till fysiken på tisdag. men nu ska jag duscha sen får vi se vad jag hittar på, förmodligen plugga lite till sen sova lite. ha det bra.

snöigt värre

hellu, tar tillbaka vad jag sa om Åstorp igår, vi vann med 33-9, riktigt gött! sen var det ju fredagsmys med Marinda. vi va hemma hos mig med August, Liam och Jesper, hade as kul. vi spelade ett spel som gick ut på att klicka när en signal gick, och den som klicka sist fick en stöt. sen snackade vi och alltid när man är med dessa händer det något pinsamt, igår handlade det om en förvirrad mamma och en kondom som trillat ut ur en utav killarnas jackor. hehe men när killarna stack runt ett- halv två, ville vi ut och ha pulka race, men det blev aldrig av, så jag och marinda fixade oss och låg och tramsade i sängen och snackade om manliga läkare, don´t ask why.. gårdagens roligaste var nog när jag halkade påvägen ut till bilen, förljderna blev ett fett blåmärke på låret och lite ont i hendleden, usch, snö är bara kallt och jobbigt...
och nu sitter jag hemma hos marinda, och har nyss duschat, vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag, antagligen träffa någon. sitter och kolla ur nu och det är ju snöflingor som är stora som fem-kronor..... men ni får ha det bra och ta det lugnt så ni inte flyger runt som bambi på hal is som jag gjorde igår. puss.


bild på Marinda & jag.

fredagsmys

ikväll ska vi först bort till Carina och Micke.
sen en sväng till julmarknaden och träffa lite kompisar, och senare blir det hemma match mot Åstorp, ett riktigt bra lag, men vi ska kämpa till vi tar dem!
SEN KVÄLLENS HÖJDARE, FREDAGSMYYS MED MARINDA!!!


snöbild sen innan idag.

VIP kväll

vi åkte runt halv fem igår och kom hem klockan tio och då var jag helt slut, så hann inte göra något inlägg.det var VIP kväll mellan 20.15-22.00 på center syd igår, och då var det 20 % i de flesta butikerna och detta fick vi reda på när vi kom till center syd, så vi var ju bara tvugna att stanna där. jag handlade jätte mcyket och valde ut några julklappar och handlade julklappar. här kommer lite bilder på det jag handlade. puss.


svart bh, puder och foundation applicerare.


ett beiget linne och en blommig tröja.


en vit blus och ett svart och två vita linnen.


ljusgråa mjukis och blåa jena thights.


svarta uggs.




snö

har snöat hela dagen idag, tycker det är riktigt mysigt, ända tills man går ut och får snöbollar i nacken. hehe i skolan hade vi den första lucia övningen, spännande, kom trea på röstningen så blev tyvärr inte lucia, men Sara som vann, hon förtjänar det, hon är riktigt bra på att sjunga och jätte söt. hade ju historia prov idag också, och det gick as bra. så jag är jätte glad idag.
kom nyss hem, jag och ida fick vänta extra länge på bussen så vi gick till konsum och handlade riskakor, gifflar och dricka, sen gick vi ut i snön och hade lite snöbollskrig, händerna gör fortfarande ont, snö utan vantar är inte bra. men snart ska jag till center syd med mammi och lillebror, får vell se om jag hittar något.. puss.


årets första snöbild


drottning blanka

hejhej, hann inte blogga igår, pluggade och tränade och efter det var jag trött så somnade as fort. men en sak jag måste ta upp om igår är, visste ni att lärare fick ta ens mobil om man filmar någon på skoj? nej.. inte jag iheller men tydligen.. jag och linnea filmade josefin som hon satt under ett bord och töntade sig, då kom en lärare och bad mig stoppa undan mobilen, vilket jag vägrade, då tog hon min mobil och gick upp med den till expeditionen?! då blev jag riktigt arg för mina föräldrar skulle komma och hämta ut den, så jag och josefin fick gå upp till expeditionen där jag fick en utskällning över vad jag gjort, även fast vi sa det var skoj. men fick iallafall tillbaka min mobil tillslut och jag tycker att det var riktigt konstigt av lärare att hålla på så! men nu skiter vi i igår, för det var en jätte tråkig dag.. 
idag har det varit skola, hade svenska prov och det gick inte alls bra men man får faktiskt lov att misslyckas ibland! kom hem för en två timmar sen ungefär, har städat rummet och pluggat lite historia, som vi har prov i imorgon. som ni märkt har jag as mycket i skolan just nu och det suger! men snart måste jag gå ner och äta och fixa mig lite, för om en timme kommer Li och då ska vi på öppet hus på Drottning Blanka, ett gymnasie i malmö och efter det blir det träning, så kommer nog inte orka uppdatera ikväll.. men vi hörs imorgon, puss.


bild på något nytt frisör schampoo & balsam som mamma köpt till mig. det verkar vara jätte bra, och de finns i många sorter. det jag fick ska ge bättre volym i håret, får ju testa det ikväll och se hur det är. (-:

snööö

hejhej. idag har jag inte gjort ett skit. skolan gick jätte fort, fick tillbaka mitt engelska prov VG+. efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi till media markt, expert, och dem affärerna vid nova och kollade på tv, men jag var nörjd med den vi beställt, så den kommer om 3-6 dagar. sen åt vi på mc. sen har jag bara pluggat svenska och historia som vi har prov i nu i veckan, känner mig som ett fett stud, men vill man komma in på rätt linje så får man stå i...
inte många skoldagar kvar nu, 20 dagar eller något. första snön har ju redan fallit, faktiskt mysigt, även fast jag hatar kyla. snart blir det vell på med termobrallsen och ut med pulkaan, jippi! 
hahahaha nej men nu ska jag glo på tv, längtar lite till "pensionärs jävlar" som går på tv 5 klockan 22.00, alla säger det är så jävla kul, men med min humor så är de ju inte så svårt att uppnå mina förväntningar! ha det, puss.


här kommer två bilder som Eric gjort till mig, tack.





hejhopp

hejhej, vaknade bredvid isabelle imorse. vi gick upp och fixade oss, åt frukost, sen skulle isabelle hem och hoppträna. så jag packade väskan och satt och var sjukt uttråkad men tillslut åkte jag till ystad och spelade match där, roligt att när vi kom dit stod jesper och hans kusin där med deras traktor, för gulliga haha. det blev iallafall 20-20 och måste bara säga att jag HATAR hemma domare, om en ystadspelare slår ut bollen, hur fan kan det då bli deras inkast??? annars tyckte jag vi kämpa ganska bra även fast jag inte gjorde den bästa matchen framåt, men det är ju sånt som händer. sen när jag kom hem duschade jag och nu har jag precis ätit och kollat på film. har jääääävlingt ont i mina lår, går ju som om jag borde ha rullator eller något haha. har beställt led platt tv:n idag också, happyface! men nu ska jag kolla lite mer på film sen ska jag lägga mig. puss.


bild på tv:n, det verkar vara jätte bra. en 32LE5500.

match

godmorgon. sitter och väntar på att klockan ska bli ett, för då är samlingen till matchen och JAG ÄR JÄTTE NERVÖS! vet inte varför, det bara är så. men vi får hoppas på det bästa, KÖTTA NU TÖSER! hörs.


för er som inte vet, spelar jag handboll i kävlinge, med världens goaste lag.


min tränare mikael klingborg som tydligen läser min blogg, ville också vara med på bild. för han är ju världens bästa biffigaste och mognaste tränare, höhö.


pyjamas party

nu går jag och isabelle och lägger oss, natti.



ett erkännande

jag måste göra ett erkännande.. JAG ÅT GODIS IDAG! men har kommit fram till att jag får äta godis en gång i veckan, enbart på lördagar, för livet är för kort för att inte äta godis! hoppas ni har en rolig kväll för det har verkligen jag :D kram.

videos uppe på facebook nu, ta gärna en titt.

heeell yeeah

hellluuu, kvällen har vatt jävligt lyckad. först hos daniel & maria och åt där, sen kom marinda så stack vi hem till mig, sen kom isabelle august och jesper, vi gjorde inte så mycket mer än att skratta och prata, har alltid kul med dem knasarna, heeell yeeah! sen stack marinda och efter ett tag stack killarna, trodde vi iallafall.. men nejnej, dem skrämde skiten ur oss när vi stod och fjanta oss i köket.. (först hörde jag ett konstigt ljud utanför, så jag kolla ut genom fönstret och ser att någon stod där, sen ryckte jesper i dörren och vi skrek som aldrig förr) kommer ladda  upp några sjuka videos på facebook från kvällen senare, orkar tyvärr inte göra det här. men nu gör jag och isabelle inte så mycket, ska vell busa lite snart, kanske komma på någon cepe dans som vi brukar göra när vi är riktigt trötta (a) haha jag och lilla isaBALLE asså. men vi hörs imorgon, ha det.


situation dirty

hellu äntligen tid att updatera så varnar för ett långt inlägg.

Onsdag:
i onsdags var jag ju och shoppade i lund med Robyn, jätte mysigt. handlade en kofta på h&m och ett par örhänge på bikbok. sen pluggade jag tills det var tid att sticka till träningen som var helt okej. när jag kom hem duschade jag sen somnade jag direkt.




bilder på vad jag handlade.


Torsdag:
på torsdagen städade jag rummet och pluggade det sista till biologi provet. sen åkte jag och mamma upp till Lisas grav och satte ett fint hjärta där, alltid jätte fint på hennes grav, saknar hon... när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, var jätte trött, så somnade ganska tidigt.




vila i frid min ängel, älskade Lisa Reberg.


Fredag:
igår var det skola först som vanligt.. hade biologi prov tredje lektionen, det gick nog ganska bra tror jag. efter skolan åkte jag och mamma till thures sport och jag köpte en tränings tröja och nya handbolls skor, ÄNTLIGEN! sen var det träning och den var ganska rolig, lite små jobbig bara. när jag kom hem var Mia & Johan hos oss (Lisas föräldrar) vi pratade och kollade på lite bilder sen vi va i USA och sen dem var i egypten, jätte roligt. sen ringde Frida och Marinda, så kom dem till mig. jätte kul att träffa min älskade Frida igen och vi hade jätte roligt med.  (-; snacka om lyckad kväll haha.


Lördag:
idag har jag inte gjort ett skit.. har jätte mycket träningsverk i låren.. har precis fixat mig, ska till Maria & Daniel. och när jag har ätit där så ska jag hem igen, då kommer Marinda och Isabelle och vi ska förmodligen ut och träffa lite folk, vi får se vad som händer. och detta inlägget är kanske lite tråkigt men skrev lite kort om vad som hänt, hoppas ni överlever. vi hörs senare puss.


veckans låt: http://www.youtube.com/watch?v=cHHvZJe_GaM

update

hejhej bloggen. har inte haft tid att updatera. imorgon lovar jag att lägga in bilder på vad jag köpte och skriva lite mer. men de blir imorgon de, för nu ska jag kolla lite på tv och sen sova.. puss.
måste bara säga att vanilj te med mjölk och socker är MUMMSS!

update

helluuuu, sitter i skolan nu, två lektioner kvar.. sen tar jag och Robyn tåget till Nova Lund och shoppar, hade tänkt hitta lite nya kläder och vinter skor. hörs senare puss.

godisförbud

glömde att berätta att jag startat mitt GODISFÖRBUD igen.. där ingår kaka/tårta, läsk och godis. mitt mål är att klara det mer än en månad denna gången och bli lite smalare på köpet. kram.


gymnasie skolor

hejhej bloggen. har tyvärr inte kunnat uppdatera på några dagar, har inte haft tid. men igår var jag och provade ut ny foundation, i MIN färg. blev riktigt nöjd faktiskt, kolla bilden under inlägget, rekomenderar den starkt.. sen var jag på öppet hus på John Bauer gymnasiet i lund med Li, skolan verkade vara bra, men dem hade nog inte så bra koll på frisör linjen.. dem gav inte alls mycket information och skolan kändes lite kall och trist, allting var betong målat i vitt.. på tal om gymnasier, jag har funderat länge på vad jag vill gå, jag är intresserad av stylist / frisör linjerna eftersom jag älskar mode och styling,och även någonting så man kan läsa vidare till polis.. så får vell kolla vidare (-;  men nu har jag precis kommit ut ur duschen, har tränat handboll och pluggat lite biologi (prov i på fredag) och skolan idag har gått välldigt sakta, den tar kol på en, men med tanke på att det är lite mer än en månad kvar till lovet får en på bättre humör, bara att kämpa på så man kommer in på rätt skolor och sånt. men nu ska jag kolla lite på tv sen lägga mig, är helt slut.. ha det bra, puss.


L'OREAL foundation mousse

lite tipps på skolor som har antingen stylist eller frisör linje:
REAL gymnasiet (ska öppnas ny frisör linje i lund)
Plus gymnasiet (stylist i malmö)
drottning blanka (stylist, finns i malmö och öppnar i lund)
ev. John Bauer (frisör lund)

hårtipps

hellu, sitter hemma hos Li nu, gästerna kommer om 20 min. 
tänkte ge ett hår tipps på hur man kan fixa håret om man har en iCurl, eller liknande. (för bästa resultat duschar och fönar man håret upp och ner innan) jag har en plattång som kan användas som iCurl med, den fungerar exakt lika dant när man gör lockarna, sen sprayar man. här är en bild på hur resultatet blir. hörs sen, puss.

resultatet


min plattång/iCurl och ett tipps på ett hårspray, "proffs hairspray" det håller jätte bra och har styrkan 5.

godmorgon

hejsan snyggingar. har precis duschat och fixat mig, fick sminka om mig två gånger, hatar verkligen när vintern kommer och sminket börjar bli för mörkt... men snart sticker jag till Li, ska vara med på hennes släktkalas. efter det ska jag sova där och busa hela natten. imorgon blir det match. hörs senare. puss.

snabb update

hellu. skolan har vatt rätt chill, hade lite skojjsig catfight idag, Josefin har lämnat spår lite här och var tycker jag.. annars är allt finfint. kom hem från Mathias för en och en halv timme sen ungefär. har duschat, fixat mig och lite så för ikväll blir det släktkalas -. kommer en night outfit senare. kram.

check it out

hellu, i´m back, förlåt men har inte haft tid att uppdatera tidigare, det har varit mycket träning och mycket i skolan. hade en timme fys ute igår, har lite ont i benen och så men sånt är livet.. och för er som undrar varför det inte kommer några bilder på rummet, är det för att jag inte vill fota förräns det är helt klart. men idag har jag bara suttit och gjort en näringsmotivering till hemkunskapen som ska vara inlämnad imorgon, riktigt drygt! och missar såklart paradise idag igen, tv:n hade fått ett ryck, men nu ska vi inte ha några sura miner för imorgon är det fredag, HÄRLIGT. här kommer en dagens outfit bild. puss och kram, skummbanan.


rosa linne, gina tricot
svart linne, gina tricot
jeans, gina tricot
öronhänge, h&m
armband, pandÔra och i.me.my
+ hade en kofta till från vila.
(fick ju in en redig gina outfit idag).


check it out

kom hem för två timmar sen, har pluggat och ätit och fixat lite på rummet. skolan idag, har varit riktigt dryg, men sånt är livet. här är en bild på dagens outfit, lite dålig bild men det får ni leva med. puss.



kofta, h&m.
linne, gina.
thights, gina.
armband, pandÔra.


grattis jesper

godmorgon bloggen, idag fyller Jesper 16år, grattis. klockan ringde 06.30 och nu är ja klar, sitter och äter macka och väntar på att tiden ska gå. pallar inte sklockan idag, menmen. ha det bra, puss.


måste bara säga att jag älskar min vinterjacka.

flyttat tillbaka

tjingeling. precis flyttat in på mitt rum igen, GILLAR VI! blir inga bilder idag, får ta det imorgon. nu ska jag kolla på film och äta lite ben&jerry glass, sen sova. tillbaka till helvetet imorgon då, gillar vi dessvärre inte. men vi får göra det bästa av det hela, snart helg igen. puss.

känslan

har en konstig känsla, jag har haft känslan förr, vet inte riktigt vad den betyder.. känns som någonting kommer hända, MEN VAD?!


avkopplande

hejhej bloggen. kom nyss upp från badet. hade lite spa med ansiktsmask, hårinpackning och sånt. himla avkopplande och himla mysigt. precis smort in mig i någon hudkräm som luktar himla gott, känner mig riktigt fräsch (-: här kommer lite bilder. puss.



tipps på en riktigt avkopplande låt är: "when I´m with you - westlife"

godmorgon

godmorgon mina snygga bloggläsare. vakna ungefär för en halvtimme sen, precis ätit frukost. Li ska snart sticka och då ska vi försöka göra klart mitt rum, så ska försöka hinna med att lägga in lite för- och efter bilder ikväll. kram.

ångest

hejhej, sitter här med Li. det börjar ju inte direkt bli ljust ute.. sitter och funderar på att lovet snart är slut och man måste tillbaka till skolan, usch.. på tal om de, två prov och en uppsats till nästa vecka. ännu värre med tanken att sommaren är över och kylan tar över. kyla är verkligen ingenting jag gillar. saknar sommaren.. bild från USA. kram.


med Li

heellojjj, har precis hämtat Li, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, just nu sitter vi med varsin data och uppdaterar våra bloggar. kram.

fråga mig.

hejsan. jag har funderat lite på att ni inte vet så mycket om mig, så därför tänker jag dra igång ett "fråga mig" inlägg. här kan ni ställa vilka frågor som helst, så kommer jag att svara så fort jag kan..
ni gör såhär: klicka på "kommentarer" under detta inlägg, då kommer en kommentar ruta upp, skriv in din fråga och ditt namn.
och du.. kom ihåg, ingen fråga är en dum fråga! ;-)

luktar grillat

heeelloo, haft en mysig dag med marinda. vi ar kollat igenom PH avsnitten fast vi redan sett dem.. http://www.tv6play.se/play/235517/ haha, här hettar de till.. sitter och väntar på att maten ska bli klar, det luktar grillat, det är ju alltid mysigt nu mitt i kylan. kram.

grattis Li

godmorgon sötnosar. nu är jag helt klar för dagen, vet inte riktigt vad som händer än, men får se. och idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Li's födelsedag, grattis gummsi! läs gärna hennes finfina blogg, www.liperssons.blogg.se.
kram.

sitter på min vakt

hade en mysig dag på nova med marinda, har alltid lika kul med dig stumpan.. köpte en kofta (bilden nedanför). sen hämtade mamma oss, så åkte vi till hornbach och handlade golv, det är inte det lättaste och sätta tillbaka såna vagnar där haha, vi välte lite allt möjligt tycker jag, jippie. 
och nu är jag precis hemkommen från bion "SAW 3d" . säger bara en sak, FYFAN! inte bara det att man knappt kunde äta under filmen, utan att jag och marinda nästan låg på golvet och kollade på den hehe, vi va dem enda som lät med.. men den var iallafall riktigt sevärd.. nu ska jag kolla på film, kommer vara på min vakt! kramis.

shoppa och bio

godmorgon. nu ska jag fixa mig lite sen åker jag och marinda till nova och shoppar lite. ikväll blir det SAW 3d på bio med mammi pappi och marinda, hoppas jag slipper sitta ytterst hehe. kram.

natti

varm choklad och kolla film nu, natti.


mitt rum är tomt

hejhej. idag har jag och marinda packat ner mina saker i lådor för att pappa så fort som möjligt ska kunna flytta ut möblerna och lägga om golvet på mitt rum. vi har också lagat super nyttig mat (bacon, vitlöksbröd & chillie-cheese) marinda fick tyvärr göra det mesta jobbet eftersom jag alltid bränner maten, endå lyckades vi få brandlarmet gå.. sen skulle vi kolla på filmen "step up 2 the street" men vi fick inte igång den så vi började fula oss istället den tiden som var kvar tills marinda skulle hem. då var tanken att jag och pappa skulle hjälpas åt att städa huset så han kunde börja med rummet och när jag då äntligen dammat hela undervåningen, lurade han mig att jag skulle städa hela huset själv.. då blev jag irriterad och ringde mamma som sa att jag inte alls hade behövt städa från första början, blev jätte irriterad.  så nu har jag och pappa flyttat ut alla möbler från mitt rum istället, och nu sitter jag i min säng på min brors rum och lyssnar på när golvet i mitt rum bryts upp. här kommer jag sova tills mitt rum är klart, jippie...
kram.

välkommen till min blogg

hejhej, jag hade tänkt ge bloggandet en chans, dessvärre kommer jag inte vara så jätte effektiv med det.. en sak jag vill ni som nu vill läsa min blogg ska veta är, nu är det inte så att jag vill leka självupptagen tjej eller något i den stilen, utan för att bloggande verkar spännande och för att jag älskar att hålla på med allt som innebär foto och design. förr har jag själv varit jätte negativ mot bloggande, därför tänker jag själv ge det en chans. men som sagt, vi får se hur det går.. kram.

RSS 2.0