Mitt lilla hjärtegull

Väldigt chill, mysig dag med mitt hjärtegull! Först ett lååångt bad, dusch med härliga skratt. Sen bara sitta och snacka. Och nu har vi landat i sängen med lugn musik som väcker många minnen. Snart ska vi ta en promenad och snacka av oss och lätta på våra hjärtan. Önskar alla hade en sån fin vän som jag! <3 (mobilblogg)

Valet är klart.

Hej mina läsare. Kul att börja skolan igen efter lovet, eller vad säger ni? Haha. Fast har varit en helt okej skoldag, vi fick ett stort prov flyttat tills nästa vecka, skööönt! Men kom hem för en timme sen och har inte gjort ett skit sedan dess. Men snart kommer Marinda och ökar stämningen lite granna.

Tänkte bara skriva att jag gjorde klart gymnasievalet idag, hade jätte mycket ångest och panik så gick till SYV tanten som hjälpte mig. Det blev lite ändringar, tänk om man gjort fel val?! Men nu hoppas vi på det bästa, blev såhär:
1. Drottning Blanka - stylist i Lund.
2. Drottning Blanka - stylist i Malmö.
3. Polhem - Beteende - i Lund.

Bortsett från det, har tyvärr inte hunnit ta någon bild idag, får bli imorgon. Puss.


webb camera





Ingen aning varför ljuset blir så konstigt?!

Gymnasie val

Har suttit hela kvällen och skakat pga. mina gymnasieval som ska vara inlämnade imorgon, PANIK ÅNGEST NERVÖSITET? Japp deffinitivt! Faaan vad det är svårt. Har äntligen lagt in Drottning Blanka - Malmö som första val och Drottning Blanka - Lund som andra. Men sen vet jag inte alls, kanske Beteende på Polhem? Vi får se hur det blir.

Tips till er som ska söka nu och till er som söker nästa år osv. som är osäkra. Tänk verkligen igenom era val i lugn och ro och börja i tid, så det inte blir som jag, sitter i sista sekund.. Tänk att det ska passa just dig som person och du ska kunna stå ut med det i tre år. För det är sjukt svårt att välja nu vad man vill lägga sina nästa tre år på, eller hur? Så jag är glad att det finns stylist, eftersom jag älskar smink, styling och sånt. Tror det kommer passa mig bra.

kul klipp

Hej på er! Måste be om ursäkt för min dåliga updatering idag, men har verkligen inte haft tid.
Klockan ringde halv tio, fixade mig, packade sen blev jag hämtad elva och åkte till Helsingborg för att spela match. Var sedan hemma runt tre tror jag. Vi förlorade med ganska mycket, vilket sög, men är nöjd med min insats, blev 3 mål. Och hittade nyss ett fett blåmärke på min arm.... Aja, när jag kom hem hoppade jag in i duschen, sen kom Marinda och Frida. Vi åt godis, snackade och kollade roliga klipp. Här kommer det roligaste klippet, fick bli en länk eftersom hon som lagt ut det inte tillät så man kunde lägga ut det på andra sidor..


http://www.youtube.com/watch?v=BYW6C44zo24

Mobilblogg

Kör jag samma stil som alla andra svenskar ? Melodifestivalen bara för att de är en liten tradition att kolla på?! Haha nej, det är lika tråkigt denna gången som förra. Killarna sitter iallafall ner lugnt och kollar med munnar proppade med godis och chipps, hyffsat skönt! Tror ja tar och vilar lite nu, har en lång kväll framför mig. Ciao.

2011-02-26

Hej snyggingar, hur är det idag? Med mig är det super! Har tyvärr inte hunnit updatera förräns nu eftersom jag vatt med min efterlängtade Marinda hela dagen. Vi har i stort sätt bara myst, kollat film och pratat en hel del. Sååå skönt att ha henne hemma igen! Hon kom till mig vid halv tolv något och hade med sig en present. Det var ett jätte fint pandôra armband som hon köpt till mig i Thailnad, som passa mig perfekt! Hon är vell för söt? Hihi.





Nu ikväll passar jag ungar eftersom föräldrarna ville roa sig på kareoke på Milas ikväll/natt.. Simon, Adam och Oliver. Hitintills har dem roat sig med att skrämma mig, göra mig irriterad och bara allmänt busat runt. Fast det går ju bra endå, får hoppas på en slant eller två!

Ha en trevlig Lördag kväll alla!


ear cuffs

Hejsvejs. Har letat som fan efter sidor med ear cuffs, men hitta inga så gav upp. Men frågade Erica om inte hon kunde skriva lite om de på hennes blogg, så det gjorde hon, stort tack! Men här kommer i princip samma som hon fiska fram.

Jag ska definitivt beställa någon härifrån!




Bland annat dessa fräcka finns på denna sidan, http://www.jfr.se/ear-cuffs/


Finna även några få på denna också, http://www.itemsbyjohanna.se/items/ear-cuff/?show_all=1

Mobilblogg från sängen

Haj på er. Blev film hela kvällen och nu hoppar ja i sängen. Puss på er !

mammis kofta

Älskar mammas kofta men ser ut som jag har oranget hår på bilderna ju :O
En millitär grön kofta, från ONLY 100kr.




new ones

Här är en bild på örhängena som jag köpte idag. Glitter för bara 49 kronor. Älskar dem!
Jag har blivit galen i fjädrar och kors, och funderar nu även på att beställa någon fräck ear cuff, har nämligen hittat jätte många fina. Kan göra ett inlägg om det imorgon.




2011-02-25

Heeeeeej snyggingar! Hemma nu och har precis ätit tacos. :) Ikväll blir det bara chilla och sånt, eftersom jag fortfarande är as trött, vet inte varför menmen.

Det blev ju Väla med mamma som sagt och jag köpte lite saker idag endå, eller jag fick det mesta av mamma, tack! Så det blev 2 tränings tröjor, hårprodukter, ett linne och örhänge. Sen köpte mamma en jääätte fin kofta, som jag nog kommer "låna" en gång eller två, hihi. ;)

Sen efter Väla åkte vi till Busfabriken och fikade där, killarna verkade ha haft väldigt skojj! Det såg så kul ut, synd bara att man är så stor och inte kommer in i alla små gångar hehe.

Sen var det dags att åka hem. Vi stannade till i en motorcykel affär i närheten sen vidare till Willys i lödde, men jag och pågarna stanna i bilen. Hmm, kan ju sägga såhär, JAG ÄLSKAR BILAR MED LARM, som bara går igång när man rör sig.... ;) Där satt vi och skämmdes med en tutande bil och blinkande lampor, fick lixom ingen uppmärksamhet eller så?!

Har haft en rolig dag iallafall. Och fick ett sms av Marinda för en timme sedan att hon är äntligen hemma, så ska träffa henne imorgon! :D Hoppas ni också haft en bra dag, ciao.

Pictures of today.


Busfabriken


Busfabriken


Fikan, det var ju inte den lilla man fick, orka fan 1/3..


Motorcykel affären.

Mobilblogg och satans linje

Sitter i bilen nu, fick bli Väla :) och jag är lite irriterad för nu när jag kom ut i ljuset ser ja hur sminket failat idag.. Fått sjuk linje, så jävla skit.. Fast snart blir man brun i thailand och slipper linjer haha. Aja, ha de bra, ciao!

MEE






Dagens planer

Godmorgon, eller var man säger vid denna tiden? ;) Har precis duschat och sminkat mig och så, det stora problemet nu är vad jag ska ha på mig, hmmm. Iallafall, idag ser dagens planer ut såhär, jag mamma pappa oliver och holger åker till malmö, lämnar barnen och pappa på busfabriken, sen åker jag och mamma vidare till något köpcenter. Ska bli kul! :D Fast har ju fortfarande inga pengar eftersom jag sparar till Thailand, så får se fall jag handlar något.

En sak jag tänkt på är att shopping får en må så himla bra, lixom om man är nere kan man gå ut och kolla kläder på nätet, fast om man sen hittar något och inte har pengar, så blir man nere igen.. Haha! :O

Men nu har jag inget mer att skriva, så hör av mig senare, lovar! ;) Och har inte glömt att skriva om mobilbloggen, har helt enkelt inte haft tid, så får se när jag hinner skriva om det. Och har inte hunnit ta några bilder idag iheller, men de kommer senare. Puss.

IKVÄLL KOMMER MIN ÄLSKLING HEM FRÅN THAILAND IGEN! Har saknat henne sååååå mycket!!! Fast hon kommer va en negerunge.. Och det är bara 20 dagar tills jag åker, wiihoooo! :D


snab update

Lite snabt om igår. Badet blev super, 40 längder (1km) sen spa mys med Li i bastun. :D Efter det tog vi varsin glass, sen stack jag hem och städade mitt rum. Sen kollade jag på filmen "The Switch" aaaaas bra!!!! :O Haha, sen somnade jag typ. Men hade mysig dag endå.

2011-02-24

Har inte gjort ett skit idag, Bellan och jag har bara legat och segat och ätit godis, inte okej! :O Men snart ska jag till Viken Badet och simma med laget, det blev en speciell träning eftersom det var lov. Hyffsat okej. :) Sen efter det ska jag förmodligen träffa Li en stund. Sen vet jag inte vad jag ska göra, så får se.
Får ta det med läsarfrågan senare ikväll när jag har tid, har nämligen lite brottom nu. Men ha det bra, puss.

min onsdag

Hejsan. Hann aldrig updatera igår som jag sa, det blev lite brottom och så. Men vid sju åkte vi in till Lund, så åt vi på Mc Donalds. Haha, vi kanske inte ska prata om vad som hände där? Fast jo, Johannes sa en himla gullig sak till mig, men jag börja skratta så mycket att jag inte fick luft och får för mig att dricka, :o hmm, inte så bra eftersom jag satte allt i halsen och allt blev värre, usch nej. Haha, så efter ett annorlunda besök där, handlade vi godis, muuummms! ;) Sen vidare till bion. Vi såg "Min lådsas fru". Faktiskt en rolig film, rekommenderar. Efter bion åkte vi hem med tåg, sen hämtade Jespers mamma oss i Kävlinge. När vi kom hem satte jag och Bellan på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och efter den "Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren och efter den såg vi lite på en komedi. Sen somnade vi gött haha. :) Hade en jätte mysig kväll med er, Johannes, Jesper och Bellan, tack! Här kommer lite bilder.



Mobilblogg

Godmorgon eller vad man nu kallar det vid denna tiden? ;) haha jag och Bellan vaknade vid tolv så gick vi ner och åt frukost. Frukosten hos Bellan är så god, sån speciell skinka hihi. Sen kollade vi på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" eftersom vi bara hann se "mirrors" filmerna och en komedi igår. :) annars har vi inte hunnit göra så mycket. Snart ska jag hem och fixa mig för planerna inför kvällen är såhär: vid klockan sju åker jag Bolle, jeppe och Phuv in till Lund och äter, sen bio. Ska bli kul. Sen innan ja sticker ska jag försöka hinna med att ta lite bilder och svara på en läsarfråga om mobilbloggning. Så hör av mig sen för nu ska jag ut i stallet och hjälpa Bellan med hästen. :d puss!!

Läsarfråga

Anonym om home again:
hur mycket kostade tightsen? :)

Svar: Hejsan anonym. Thightsen kostade 199 kronor. Visst var dem snygga? ;)
(Fast eftersom jag snart åker till Thailand har jag bestämt mig för att spara pengar till det, men guuud vad jag vill ha dem! :()


Thightsen

22  Februari  21:24

skräckfilms maraton

Hej Hopp, nu blir det skräckfilms maraton med Isabollen. Här är lite filmer som vi ska se, buhuu vad läskigt!


Mirrors


Mirrors 2


I know what you did last summer


I still know what you did last summer (2)


I'll always know what you did last summer (3)

Vi hinner nog inte se alla idag, tror vi kommer somna haha, men detta är vårt mål. Och jag kommer dö lite smått.

update

Blir att jag sticker till Bellan istället och sover där. :D Kanske hör av mig ikväll om vi inte är för upptagna med annat skojj. Haha. ;) Har inte mer att skriva, så ska packa nu. Ciao.


home again

Hejsvejs, nu är jag hemma igen. Köpte inget på Burlöv och hittade ingen bikini iheller, fast hittade ett par as snygga thights som jag provade, fan bara att jag inte hade pengar till dem. Aja, hade mysig dag iallafall.

Snart kommer Isaboll så ska vi kolla på mirrors. Ha en trevlig kväll gott folk.

Bilder från dagen.





Mb

Kör på en mobilblogg igen, sitter på mammas jobb och om en kvart åker vi till Burlöv Center, där skall det letas bikini :) Håll tummarna för mig!!! Haha har jätte tråkigt här och har inget mer att skriva, så hörs :)

» Dagens Michaela

ME
(fastna INTE på bild idag)




Outfit





Eye make up


tips till läsarfråga

random om Godmorgon:
jag får fan aldrig bubblor i badet, brukar testa hälla i all möjlig skit men det funkar inte?! haha.

Svar: Hej. Jag har aldrig problem med bubblor i badet, jag tar vanligt schampoo och häller i, tvål funkar också bra. Fast häll i det medans du fyller badkaret så börjar det skumma som bara den. Hoppas du fick lite tips av detta. Kram.
21 Februari, 22:38


Mobilblogg

Godmorgon. Min lillbror väckte mig för en halv timme sen så jag gick ner och åt två nyttiga macker. Fast nu ligger jag i sängen igen, fysatan vad trött jag är :o iallafall, vid ett kör pappa in mig till mammas jobb så åker jag och mamma därifrån till något köpcenter. Annars har jag inget planerat för dagen. ;) hör av mig, puusss!

movie time

Precis kommit ut ur duschen, och nu blir det film med lillebror.
Blir inga fler inlägg idag tror jag, men ha en trevlig kväll.


2011-02-21

Idag har jag inte gjort någonting alls. Eftersom jag sov dåligt inatt så blev det filmmys hela dagen. Fast sen när mamma kom hem tvingade jag mig själv till gymmet med henne, och det gick väldigt bra endå, fast har fruktansvärd träningsverk i bakre delen utav övre armen, mohaha.

Så nu har jag precis kommit hem från gymmet och ätit och sånt. Snart in i duschen, sen vet jag inte vad jag hittar på, förmodligen film igen och fixa mina naglar, för det behövs. Aja, hoppas ni haft en roligare dag alltså, ciao.


En bild från förra veckan.


min helg

Hejsan snyggingar. Har varken orkat eller hunnit updatera, förlåt. :( Har vatt med kompisar och så. Men tänkte skriva lite fort om lördag och söndag, kanske lite tråkigt men endå.

Lördag: På kvällen åt jag på Valentino med Jesper, August och Emil, hade riktigt kul. Sen stack vi hem till mig, så kom Isabelle, så såg vi på Paranormal Activity 2, AAAAS läskig! Haha. Sen stack dem vid tolv typ.
 
Söndag: På morgonen kollade jag på film, sen vid ett kom min kusin Sara. Jag fick lite kläder av henne som hon växt ur, hihi. Sen kom mormor och morfar också. Så fikade vi och lite sånt. Sen kom Isabelle så stack vi till konsum med Ida och Rebecca och handlade aaaas mycket godis. Sen hem till Jesper, där Emil och August var. Så va vi där hela kvällen och kollade tv och snackade, också jävligt rolig kväll.

Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde denna helgen, tack alla! Och det kommer lite bilder från helgen senare, när jag har mer tid på mig. Pusssss!

mina köp för dagen

Här kommer bild på min foundation och lite andra prover, även mina nya skor. Kände att det inte var så lönt att lägga upp bild på ett vitt vanligt mobil skal och svarta thights, för vi alla vet vell redan hur det ser ut, right? Haha.

Min foundation och fick även med lite andra prover av en ny maxfactor foundation.




Mina skor.



» Läsarfråga

Anonym: har du navel piercing?
kan du isf lägga ut bild på din navel och på alla dina piercingar?
19 Februari, 12:04  


Svar:
Hej anonym. Yupp, jag har navelpiercing. Har fotat mina piercingar till dig här. Om du har några frågor om navelpiercing eller annat, är det bara att fråga. Kram.


Min rosa disco boll, som jag oftast har.


Kina piercing, stor blingbling, fjäril m. långt smycke, fjäril m. kort smycke och min blå läkepiercing.

Center Syd

Hejhej. Har kommit hem från center syd nu. Fikade med mamma på Graffiti café, jag tog en baguett med skagen röra och en Chai latte. Hade aldrig smakat Chai latte förr, men den var vell god, fast inte lika god som varm choklad hehe. Sen handlade vi lite solkrämer till Thailand och lite sånt som vi glömt handla inför ikväll. :) Jag hittade både vitt skal och ny foundation som jag letade efter. Köpte även de där skorna som jag så gärna ville ha, och ett par nya svarta thights. ;) Här har ni bilder från fikan, kommer även bilder på skorna och de sen, så håll utkik! :D




Nu blir det förmodligen in i duschen igen eftersom mitt hår är mega statiskt!!! :( Sen fixa sig igen.
Men hör av mig sen, pussss!


Godmorgon

Godmorgon mina fina läsare. Har ni sovit gott? :) Jag har precis kommit upp från ett mysigt skummbad, med ansiktsmasker och hårinpackning. Känner mig väldigt freeesch! Jag måste säga att det känns att man tog i igår, hihi mina axlar, rygg och armar är bedövade.. ;) Men det är endå skönt.

Snart ska jag börja fixa mig lite, eftersom jag och mammi ska ut till center syd, som jag sa igår: vitt skal och smink, står på handlelistan.

Ikväll kommer Jessica och Håkan hit, men inte Moa :( Det är en familj jag träffar ungefär en till två gånger om året som bor i svenköp ude på lannet! Haha. Men jag ska vara med Isabollen och boysen. Vi hade tänkt äta på valentino och sen se någon film, såå det ska bli mysigt. :) Och idag är det bara 6 dagar tills min älskling Marinda kommer hem igen, lääängtar efter dig!

Hoppas ni haft en AWESOME start på lovet! Ciao.

-----------------------------------------------------------------------
Badet & kräm tips:



(badet)


Krämtips:

 
En jätte bra hårinpackning, med total repair. Håret känns som nyklippt efter!
Finns att köpa i de flesta affärer.

 
Skrubb ansiktsmask, man får bort alla gamla hudceller.
Finns mycket billig på ex. Ö.B.


Enligt mig, världens bästa ansiktskräm. Jag använder den när jag tvättar bort sminket, och den tar bort allt!
Finns på EASE spa.


En ansikts olja. Den använder jag eftersom jag lätt får torr hud. Den återfuktar och används i samband med ansiktskrämen ovanför. Den är även superbra när det gäller mascara, bara att ta två droppar och smörja vid ögonen, så försvinner alla mascara rester!
Finns också på EASE spa.

film mys med familjen

Heeej, här är en osminkad och nyduschad Michaela. Nu blir det filmmys med familjen, skulle börja se You again och någon thriller sen. ;) Laddar med min "fina" katten gustav tröja, mohaha.

Imorgon blir det Center Syd med mammi. Mitt smink har nämligen tagit slut helt plötsligt och måste köpa ett Iphone skal. Funderar på ett vitt enkellt bara, för det finns ju säkert många fräcka billiga i Thailand. :)

Hör av mig imorgon, Ciao!



osminkad och nyduschad, freeeesch!

BODY PUMP

Hejsvejs! Inte den pigga Michaela framför skärmen inte. Usch vad skönt det är nu efter passet. Fast det var faktiskt skit kul och måste göras om, gärna en gång i veckan! ;) Haha, det känns redan och de är ju bra, då vet jag att det tatt! :D Så nu ska trötta jag krypa ner under en gosig filt och kolla på film eller något. Ha en mysig fredag.


Wiii, bild efter passet.

picc från igår





Grå tjock tröja - Cubus
Svart t-shirt - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot.
Smycken - de vanliga.

Nuuuu tagggaaar viii looooov

Nu taggar vi för lovet!!! Kom precis hem och startar mitt lov med ett fett glas med coca cola. Klockan fem blir det gymm-pass med mammi, "body pump" eller något sånt. ;) Haha, det ska ju bli kul att prova något nytt. :)
Hoppas ni får ett gött lov nu!

Godmorgon

Godmorgon sötisar, kör på en mobilblogg eftersom jag är i skolan. Kom precis på att ja inte börjar föränns halv.. Haha igår kollade ja på mean girls och under den tiden fick jag sån extrem mensverk, så orkade inte göra något inlägg :( men det är lite bättre idag. Efter skolan ska ja och mamma på ett gymm pass, nice! ;) det behövs för min del! Men det blir nog ett inlägg när ja kommer hem. Ha en kul sista skoldag ciao! :d

17de februari 2011

Hej på er! Idag är det inte direkt några sura miner på Michaela, nejnej, en skoldag sen ett riktigt efterlängtat looooov. ;) Ska bli sååå skönt att slippa skolan och bara kunna sova hur länge man vill!

Idag hade vi vår sista lektion med Karin som spanska lärare, ännu mer nice.. :) Slutade med att alla bara gick från lektionen, hon blev tydligen tårögd och kallade oss idioter, men vem är de som de är fel på när man gått ett läsår hos en outbildad lärare som inte har förmågan att lära ut? :O Haha, annars var de en vanlig skoldag.

Har funderat lite över dethär med vädret, vad händer? :O Haha, vill gud ge oss köldskador eller? För jag är nära på det asså.. Sitter ju med filtar och extra kläder hela tiden. Nä, sommar vore riktigt skönt just nu, gött då att det bara är 30 dagar kvar till Thailand! ;)

Har precis dammat rummet och ska snart damsuga det, sen vet jag inte vad jag ska göra. :(
Hör av mig senare, puss mina pussgurkor.
 

sticker till träningen

Nu ska jag byta om till tränings kläder sen sticka till träningen.
Säger bara en sak, ska vi springa ute, DÖDAR JAG MIG!
Kommer inte bli fler inlägg idag, men håll utkik imorgon ;)
Ha en mysig kväll!


2011-02-16

Hejsan snyggingar. Skolan idag har vatt den roligaste på länge, så jävla kul att hålla på med folk när dem är lätt dampiga haha! :D Spanskan idag gick rätt bra, det var bara tre glosor jag inte kunde av dem hon valt ut. Sen So:n var as rolig, Josefin lådsas rökade på sin penna och Matilda lekte BFF. Humor på min nivå! ;)

Har ju inte varit hemma så länge så har inte gjort mer än att äta. Lax med potatis och sån gul sås, mums!

Ikväll vid halv nio är det träning. Hoppas den blir roligare än vad den var igår :( Är inte direkt på tränings humör eftersom jag har jätte ont i ryggen.. Men man får göra det bästa av saken, eftersom jag behöver träna, sticker jag dit endå. :)

Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, antagligen lägga mig och vila lite, kanske kolla på film. En sak som är säker = täcket ska fram, innan jag blir till iiiis!

Här kommer outfit bilder från idag.





Kofta - H&M
Svart linne - Gina Tricot
Ljusa jeans - Gina Tricot
Halsduk - H&M

Klocka - Fossil
Armband - PandÔra
Ring - alla hjärtans dag present av mamma och pappa.

EYE:
Bilder på min ögon make-up. Svartglittrig eyeliner, guldglittrig ögonskugga, ljus highlighter och svart mascara. Ser inte så bra, men endå.


TISDAG

Förlåt mina fina läsare. Hann inte blogga igår eftersom det var träning direkt efter skolan, sen hem och plugga spanska. :( Men kan skriva lite kort om tisdagen endå. Som sagt efter skolan, var det träning. Vi hade mycket anfall och förvar, vilket är tradigt. :( Sen när jag kom hem åt jag sen tog jag mig ett riktigt varmt bad. Sen satte jag igång med spanska pluggandet, det var 110 glosor och 10 länder med huvudstäder. Satt med det i säkert 2 timmar, sjuuukt! :O Sen var jag så trött att jag somnade.
Men tog lite snabba outfit bilder igår, så här får ni dem. Lev med dem bara..
(HAHA  kolla min hand på bilderna, VAD HÄNDER? :O;) )





Tröja - Vero Moda.
Jeans - Gina.
Armband - PandÔra.
Ring - nätet, av mamma.
Halsband - av mormor.
Örhänge - Gina.


Mobilblogg

Godnatt mina fina läsare, hoppas ni haft en mysig dag.

» Chek it out.

Fick bli snabba outfit bilder idag, så det blev helt failat ljus och man ser inte så bra. Men hoppas ni överlever. Idag hade jag iallafall en ny tröja som jag beställt på nätet, den är svart med sånt genomskinligare svart tyg på sidorna och armarna. Till den hade jag ett par mörkblå jeans från Gina, och en massa smycken såklart. Puss.







NYTTIG PIZZA

Har precis gjort och ätit hemmalagad nyttig pizza. Och här kommer ett tips till er som också vill ha god men nyttig pizza. ;)

1. Ni tar ett fullkorns tortilla bröd och smetar på krossad tomatsås.


2. Sen lägger ni på något kött, här har vi både köttfärs och skinka.


3. Sen lägger ni på något gott tillbehör. jag valde svamp.


4. Sen ost på.


5. Sen in i ugnen på varmluft på 230 grader. Sen tar ni ut den när de ser bra ut.

6. Sen har ni en supergod nyttig pizza!

hjärtan till fika

Efter skolan åkte jag och familjen till polisen i Lund eftersom vi behövde byta pass, och FYFAN vad jag hatar passbilder. :( På min bild såg jag ut som en uteliggare eller något annat räligt som katten släpat in. :O Fast en sak jag blev väldigt glad över var att när jag mätte mig var jag 5 cm kortare än vad jag trodde, jag är ju fortfarande väldigt lång gemfört med alla andra jag känner, men endå. :D

Efter passfotografering och mög, åkte vi in till mormor och morfar och fikade på kolabröd och vaniljhjärtan, smarriigt! :D Det är kanske inte så många som har sin mormor och morfar som förebild, men det har jag, älskar dem! Här kommer bilder.

 


Oförberedda bilder på mormor och morfar och på Kakor mumms!

Valentine’s day

Hejsan mina små hjärtan! :D Har ni haft en mysig dag? Det har jag.
Idag när jag kom till skolan, hade dem pyntat den med en massa hjärtan och gjort små rutor på golvet, bland annat puss och kram rutor. Lite gulligt endå. :D Sen hade dem ordnat en tävling, att bland alla dessa hjärtan, fanns det ett speciellt hjärta, där dem skrivit "vinnar hjärta" och om man hittade det skulle man vinna ett pris. Killarna i klassen fick lite ideér och sprang ut och skrev på massa hjärtan haha. ;) Sen var det pankakor till middag, med sylt, muuumms! :) Annars har det varit en helt vanlig skoldag.

 
Pussrutan, vilken jag inte besökte hihi.


Vårat "fina" central kapprum.


Max paxar pussrutan och är redo! ;)
 


Badet

Hej hopp! Hör kommer en mobilbloggs hälsning från badet. Ligger och pluggar in över 100 glosor till provet på onsdag :( hade inte tid att uppdatera innan, men så fort ja är klar kommer ett inlägg om dagen. Hörs sen puss :d

tv

Nu blir det Solsidan, sen Wallander på tv. :D Sen hoppar jag förmodligen ner i sängen, så blir inga fler inlägg idag. Hoppas ni haft en bra helg. Pusss! ;)

IN MY HOT PANTS

De nya shortsen jag köpte idag. Härlig korall röd-rosa färg, säkert jätte fin sen när man är brun. Och jag älskar dem! Finns i jätte många olika färger och är jätte sköna. Har redan ett par svarta och ett par ljus lila. Love them.


      

» Chek it out.

Lite fula bilder, men här kommer min outfit föt idag.




Grått linne - Gina Tricot
T-shirt - USA
Jeans - New Yorker
Örhänge - Gina Tricot.


Bauhaus / Center Syd

Hej mina söta läsare! Har precis kommit hem och ätit. Mamma och pappa behövde köra till Bauhaus och handla till badrummet och eftersom jag är med och designar, ville jag följa med. :) Vi körde in till Center Syd en runda också, där jag hittade ett par fina hot pants (shorts) i korall röd/rosa för 79 kr. Har redan två såna, i både svart och lila men jag älskar dem så varför inte ett par till hihi, kan lägga upp en bild på dem senare. Annars har jag inte gjort så mycket. Men här kommer lite bilder från idag. Puss.


Lillebrorsan prov skiter på dasset.


Busar runt lite.


Pimpade tvålhållare till badrummet.

samma slappa söndag

Hej snyggingar.
Hitintills har jag bara slöat idag, och kommer nog göra det resten av dagen också.. Söndagar är söndagar, bara allmänt slappa. Så nu ska jag nog starta någon film och krypa ner under täcket.
Ikväll ska jag iallafall först kolla på Solsidan, sen Wallander.
Have a nice day.


Saknar lilla lyxbarnet som ligger och göttar sig i Thailand!
Fast är hon glad, är jag glad.

a greeting to heaven

Lisa Reberg, grattis min ängel på din 16 årsdag. Hoppas du hade en riktigt underbar födelsedag där uppe i himlen. Vi alla här nere tänker på dig!




~ När jag ser upp i hilmen
Bland de vackraste stjärnorna
Kommer alltid samma tanke upp
Den där extra fina stjärnan
Lyser lika mycket som ditt leénde.
Saknaden är större än någonsin.
Vila i frid min älskade ängel!
Från Michaela
. ~

I´ll be missing you!

My Saturday

FÖRLÅT för jag varit så dålig på att skriva de senaste dagarna men har varken haft tid eller orkat, :( måste bättra mig. Ska även bättra mig med att lägga in bilder.

Lite kort om igår. Jag hade inget speciellt för mig på dagen, så det blev att jag fixade lite med iphonen, installerade saker och fixade spotify premium som man fick gratis till. :D Sen åkte jag och mamma upp till Lisas grav, eftersom hon fyllde 16 igår. Kommer ett inlägg om de senare.

På kvällen kom Mathilda och Johannes, med deras familj. Det blev god mat med frukt paj med choklad till efterrätt. :) Mathilda hjälpte mig att förstå vissa saker och gav tips om iphones som jag inte hade en aning om innan, hehe. ;) Sen kollade vi på Dreamgirls samtidigt som vi satt och snacka. Sen stack dem vid halv ett och då fixade jag mig för sängen, sen somna jag vid tre typ. :(


Fruktpaj med riven smällt choklad och glass.

____________________________________________________________________________

Här kommer den efterlängtade outfit bilden.





Linne - Gina.
Tröja - Vero Moda. NEW
Jeans - New Yorker. NEW
Ring - Nelly.
Armband - PandÔra.

snabbis

Kort om igår: Efter skolan igår åkte jag pappa, Isabelle och mamma ut till center syd. Vi hämtade min Iphone och jag köpte ett par svarta jeans på New Yorker för 99kr, jag fick lite tjocka ben i dem men dem var as snygga, så det sket jag i. ;) Sen stack vi hem och åt tacos och hade film mys. :) Orkade inte uppdatera eftersom jag i stort sätt hade ont i magen och mådde illa hela kvällen.
Hoppas ni hade en trevlig fredag.


Back to School

Hej bloggen. Imorse mådde jag inte alls bra, :( ont i magen och så, men gick till skolan endå, eftersom jag inte orka skjuta upp provet. Men har inte lika ont nu, det kommer och går lite. Men sitter på bilden nu och har ingenting att göra eftersom hönsnätet är slut.. Våran lärare envisas med att ha extremt hög opera musik eller något sånt i den stilen, man får ju för tusan panik! :O Haha, bara slöjd kvar nu. Hoppas tyget kommit så jag kan börja med tröjan som jag ska göra. Men hör av mig senare, Puss!
Kommer en outfit bild senare, har på mig min nya tröja. ;)

 


veckans önske outfit


Fick dra ihop lite snygga kläder till en önske outfit lite snabt bara, eftersom jag inte gjort det på länge. Förlåt!

2011-02-10

Uppsats i svenska NP idag. Hur gick det för er? Det gick vell sådär för mig, eftersom jag fick total hjärnsläpp! Visste inte alls vad jag skulle skriva om men tillslut blev det "ljuset i mörkret". Skrev om hur jag tog mig upp igen efter Lisas död och om vem som är mitt ljus när allt känns skit. Ganska skönt att skriva av sig lite endå. Men vi får hoppas på det bästa!

Annars mår jag inte så bra idag, huvudverk och illamående, och även sån dag när man bara är allmänt nere.. Men fick precis ett samtal från pappa att min Iphone 4 kommit, så får hämta den imorgon eller något, tjoho!

Men kom hem för en halvtimme sedan och satte igång med städning direkt. Så nu är mitt rum hyffsat fint iallafall, tar resten sen. För nu ska jag sätta mig och plugga in de sista 13 frågorna till kemin, laddar med ett äpple. Puss.


Fick bli osminkat och mjukis idag. Repris bild.

MY DAY

Hej bloggen.
Marinda åker ju tidigt imorgonbitti så det blev ett sorgset hejdå i skolan idag. :( Ååh vill inte att du ska åka snäckan! Annars har det varit en helt vanlig skoldag, så inget att skriva om den.

Har precis ätit varma mackor med mormor och morfar, och snart kör mormor och jag ut till Center Syd eftersom jag fortfarande inte ger mig om de där två tröjorna! Sen när vi kommer hem igen, blir det semlor, mumms! :D Lite ångest endå på att äta feeeeta semlor men det är träning vid halv nio ikväll, så det löser vi. ;)Ganska jobbigt att träna så sent, man är ju inte hemma föräns tio.. Hoppas det blir en hyffsat lugn träning!

Imorgon är det Nationella proven i Svenska uppsatts. Alla ska ta med godis, kakor och läsk.. Alla utom jag? :( Funderar lite på att bryta mitt löfte för en dag, men då kommer jag få lite dåligt samvete sen, så vet inte riktigt. Iallafall, är nervösare för NP denna gången än förra. Ni alla får lycka till!
Här kommer otfit bild från idag.


Alla kläder från Gina, haha.

Kommer nog inte fler inlägg idag. Men håll utkik efter fler imorgon, puss!

Dubbelhaka.se

Är ni lite som jag, känner att man börjar få lite dubbelhaka, fast endå inte? Det är ju så under puberteten att man kan få lite extra vikt under hakan. Då har jag hittat de perfekta tipsen och övningarna man kan ta hjälp av för att så fort som möjligt få bort den!

Gapa och tryck

Gapa stort med munnen och tryck med underkäken framåt, därefter uppåt så att tänderna på underkäken når upptill överläppen. Gör detta 10 till 15 gånger och repetera tre till fyra gånger per dag. Sakta men säkert ska man öka antalet reps, översträng dock inte käken. När denna övningen är färdig ska man slå löst med handflatan under käken.

Tugga tuggummi

Man kan tugga sockerfria tuggummi, det är ett utmärkt sätt att bidra till att få bättre munhygien och undvika att få en dubbelhaka. Genom att käken och ansiktsmusklerna arbetar så förhindra detta en ansamling av överskjutande fett och lös hud. Dina musklerna i ansiktet har bland annat som uppgift att hålla din käkelinje stram. Det är såklart samma muskler man använder för att tugga tuggummi och sina ansiktsuttryck.

Använd dina handflator

Tryck med handflatorna mot panna i tio sekunder under tiden du trycker emot med huvudet och nacken. Man kommer känna att nacken och hakan stramar ihop sig. Gör även denna övning då du använder baksidan av handen och från sidorna genom att hålla handflatorna över öronen. Under tiden man äter lyft hakan upp och ner med både öppen och stängd mun under tiden du tuggar. Känn hur musklerna under hakan jobbar.

Ni hittar fler tips och övningar här http://dubbelhaka.se/ovningar.php.
Lycka till snyggingar!


TRÄNING

Hade träning idag, fyyys! Vår tränare kallade det "cirkelträning" det fanns olika stationer med olika övningar för olika muskler. Det var helt okej endå. :D Fast de sätter ju sina spår, och jag känner lite att ryggen och röven är dagens utvalda offer.. ;) Men fan vad skönt det är efter en fys träning, när man verkligen känner att det tatt!
Fast inte nog med den träningen, när jag kom hem hade mamma glömt köpa juice till Oliver, så jag och brossan tävlingscyklade till affären i motvind och jag kan säga att det kändes det med haha.
Nästa vecka ska jag ringa sjukgymnasten för ryggen, och även provträna på TIME sport club, så jag kan jobba upp ryggen helt och även fixa till kondisen. Ska bli redet skönt! :D


storm och nationella prov

Var det bara jag som låg vaken halva natten pga. stormen? Usch.. Ett stort fail var att vårt fönster på toan på ovanvåningen gick isönder av den starka vinden haha, hatar storm! :( Och det var ju verkligen perfekt att jag inte sov så mycket med tanke på hur nervös jag var inför NP. Men jag var inte så trött imorse endå, så orkade tänka endå ;) Det gick nog ganska bra, jag svarade på alla frågor och försökte skriva så väl-utvecklade svar som möjligt, så nu får vi ju hoppas! :D Hoppas det gick bra för er med! Resten utav skoldagen var helt okej. Utom att jag har fyra rejäla märken på mina lår.... En viss Gustav var på gummibands-snärtnings humör. Jätte kul, verkligen!

j
Lite finurlig bild, men enda jag hade från idag.


MONDAY

Nu har jag äntligen tid att berätta om måndagen. Så här kommer en liten kort sammanfattning. Jo, efter skolan åkte jag och Marinda in till Lund, som planerat. Mamma hämtade oss på stationen och körde oss till Nova. Där skulle jag köpa två tröjor, som SÅKLART var slut. Har jag tur med shoppingen eller? Neeej! Men hittade iallafall ett par skor som ersätter de jag tidigare lagt upp och sedan ett par örhänge, som jag tyckte var väldigt söta. Här kommer bilder.




Sen när vi ätit på Donken, ååångest, så ringde vi morfar så hämtade han oss och körde oss till stan. Då gick vi till bion och hämtade ut våra biljetter. Sen gick vi ner till godisaffären, då jag fick handla nötter istället för godis pga. mitt löfte. Blev lite frästad, men bara att tänka på att gå upp i vikt så vill jag inte ha det mer. Hihi, sen gick vi tillbaka till bion. Där köpte jag dricka och en liten chips och Marinda dricka och liten popcorn. Sen in i sallongen.



Filmen var AAAS BRA! Och huvudrollen var den snyggaste killen jag sett! Ett jätte tips om ni ä sugna på bio. Skrattande lilla Marinda och jag gick vidare till stationen, sen åkte vi hem. När mamma släppt av Marinda, kom mina tårar direkt. Vill inte att hon ska åka! Men detta var den roligaste dagen på länge! Undrar vad jag skulle gjort utan min lille syrra. Love you.


snabt inlägg

Hej på er. Ett snabt inlägg nu innan jag hoppar ner i sängen. Får skriva om dagen och så imorgon. För jag måste lägga mig så jag är utvilad inför första nationella provet i svenska imorgon, jag är sååååååå nervös!!! Ni får hålla tummarna för mig, så ber jag alla er som ska göra första np imorgon att lycka till!! Nä nu måste ja avsluta detta. Puss!


ännu en rubrik?

Är inte detta den sämsta söndagen på länge? Nä nu ska jag ta och måla naglarna för det känns som att det behövs ganska mycket.. Ska nog starta en film också. Klockan åtta blir det Solsidan, jippi. Haha hoppas ni har en roligare dag än mig! Orkar inte göra fler inlägg idag. 
Puss på er pussgurkor.



WIII snaba webbis bilder. Ser ut att ha kul?


» morgondagens planer

Imorgon hade jag och Marinda tänkt göra något extra mysigt eftersom det är sista dagen vi kan träffas innan hon åker till Thailand i två veckor.. Så jag har precis bokat bio biljetter till oss. Det får bli Love and other drugs. Så imorgon efter skolan åker vi in direkt till Lund, sen vidare till nova och myser runt där, sen tillbaka till stan och ser bio. Har en super dag/kväll att se fram emot. Och GUD vad jag kommer sakna henne när hon är borta.. Hur fan ska jag klara mig utan min andra halva i två hela veckor?! Detta kommer bli 14 riktigt jobbiga dagar för mig!


Jag älskar dig!


GE MIG

Har kommit hem från Center Syd nu, är ganska arg... Hade bestämt mig för att köpa den dära skjort-magtröjan som jag hittade för ett tag sedan, men såklart var den slut. :( Sen tänkte jag köpa skorna som jag köpte en gång men lämnade tillbaka igen, fast i annan modell men hittade inga som satt bra där iheller.. :( Så får åka till Nova någon dag och kolla runt där lite. :) Här kommer bilder.




Hittade en jätte snygg beige stickad tröja på Vero Moda också, hittar tyvärr ingen bild..

update

Som ni ser har jag bytt header igen, jag stod inte ut med den andra. Så gjorde en ny header på någon minut bara, så ni får stå ut med denna tills jag kan fixa en ny fin. :)
Snart ska jag och mamma till Center Syd. Får se om jag handlar något, annars får ni ha det braa, puss!


pssst

Hejsvejs. Idag har jag inget planerat så får se vad som händer. Haha hejsvejs!


BIKINI

Bikini bikini bikini... Jag börjar få lite panik, har inte hittat någon bikini till Thailand, har bara en.. Så får köpa några där, och en som jag redan skrivit upp på listan är denna. Marinda har en sån i rosa/brun sen hittade jag även den på Kenzas blogg, så jag tog bilden därifrån. Den är skit snygg!!



Något mer jag redan bestämt jag ska handla i Thailand är, keps, tjocktröja, linnen och sånt dära. Oh vad jag längtar efter den billiga shopingen!

MELODIFESTIVALEN 2011

När vi kom hem så dödade jag alla spindlar i badrummet när jag sjöng i duschen haha. ;) Har fortfarande ont i ryggen sedan matchen och orkade inte träffa någon, så ikväll har vi ätit hemmagjord pizza och nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen, ändå hyffsade låtar hitintills, och det är ju bra! Efter Melodifestivalen ska vi kolla på någon skräckfilm. Ha en trvlig kväll!


05-02-11

MATCH.
Hejjj! Hann tyvärr inte skriva något inlägg imorse. :( När jag vaknade fixade jag mig och packade, sen stack jag till samlingen, för idag var det borta match mot Dalhem. Det var en spännande och jämn match. Fast, domarna kunde varken reglerna eller springa, hmm.... Ni förstår nog hur jag menar, man blir så förbannad! Fick en knuff i sidan när jag kontrade så jag flög in i ribbstolarna, fick satans ont i ryggen, IGEN, och svårt att andas, och fick ingenting för det.. Men tillslut vann vi med två mål! GÖTT! ;)
______________________________________________________________________


IKEA.
Sen efter matche fräschade jag till mig lite, så åkte vi till IKEA. Nice att gå där helt svettig? ;) Haha, nej det var det inte, men jag orkade inte bry mig.. Där handlade jag en svart hylla som jag ska ha till nattduksbord, en silvrig boll-ljusstake och en spegel som man ser på nära håll i. Nöjd med det jag handlade!! :D Vi fikade där med, jag tog en köttbulle macka, med mjölk + kanelbulle. Oooh jag älskar IKEAs köttbullar, så vi köpte med oss ett paket hem haha.




taco night

Hejsvejs. Lite om igår, det var ju taco kväll. Det blev mycket prat sen choklad fondue med frukt till efterrätt, mumms! Sen kollade jag på film med lilla Amanda. Mysig kväll. Här kommer lite bilder, puss!



Choklad fondue och fruukt, muuuummms!


Hmmm, Amanda fick mitt gamla cyklop... ;)


Men vänta, vad gör Oliver i mina underkläder???!

FILM TIME

Nu ska jag kolla på filmen The Greatest och äta en mars glass mumms.
Står lite om filmen under bilden, Marinda tipsa mig.


Historien om Allen och Grace Brewer, ett par som sörjer efter döden av sin son Bennett som dog i en bilolycka. När en kvinna, Rose, kontaktar dem, avslöjar hon att hon är gravid med den döde sonen. Familjen bjuder in henne i huset. Men till en början hotar Roses närväro att riva familjen ännu mer men hennes samspel visar sig vara just det som kanske kan föra dem tillbaka tillsammans...

» check it out

Här är min dagens outfit. Har även bild på mina smycken och dagens ögon make up! Lite konstiga bilder med dålig kvalité men ni får leva med det.
Love to you!



T-shirt - Gina Tricot
Tröja under - U.S.A
Jeans - Gina Tricot.



Ringar - lite överallt ifrån
Halsband - Hemma gjort
Armband - pandÔra.


Ögon make up - Eyeliner, ljus highlighter, guld-brun ögonskugga och mascara.


TACO NIGHT

Hej på er. Har varit en ganska slapp skoldag idag, fast tyget har fortfarande inte kommit på slöjden, lite smått iriiterande, eller vad säger ni? ;) Sen efter skolan åkte jag och mamma och handlade mat och snacks, för ikväll kommer Carina, Micke, Oscar och lilla Amanda till oss (familjen vi ska till Thailand med), så ska det bli TACO NIGHT! Vilket innebär, äta Tacos, efterätt, snacka och kolla på någon film. Kommer nog ha en rolig kväll, och det ska vell ni med ha? Jag menar, det är ju fredag ;) Pusss.


Hos Marinda

Hejsan. Hemma från skolan nu, sitter hemma hos Marinda. Vi har precis ätit lite mackor eftersom maten i skolan sög idag.. Så nu sitter hon och pluggar medans jag skriver här :D Klockan fyra ska hon klippa sig, så följer med henne dit, sen får vi se var vinden tar oss ;) Peace and Love!

Snabb webb bild!


SKOLAN

Hej snyggingar!
Har ganska tråkigt, så fick bli ett litet inlägg, haha. Sitter i skolan och har bild just nu, precis fått betyg på ett arbete, mvg på min skiss och vg på min beskrivning, jippi. Så egentligen skulle vi börja bygga våra arbeten i hönsnät men jag bara skär mig, så gav upp lite hehe.. Efter denna lektionen är det SO, och då ska vi kolla klart på filmen 1408. Sen är det bara samma tråkiga skolmög.
Kommer tyvärr ingen outfit bild idag, eftersom jag bara har jeans och vanlig tjocktröja. Så det får bli imorgon. Ha en trevlig skoldag hehe, puss!

GAMMAL BILD!

HAHA, hittade en jätte gammal bild här på min inloggning i skolan, bara tvungen att visa den. Säkert 3-4 år sedan.

TRÄNING

Hellu. Träning mellan 20.30-22.00. Ganska jobbigt att träna så sent, man är ganska trött då. Hmm, jag är ganska kontringssugen idag, älskar att kontra och springa fort. Dessvärre hoppas jag att vi får springa inne, det är så jobbigt att springa ute, det är halt och kallt, sen får jag så ont i ryggen när de är helt kallt.. Äe, nu ska vi ju inte klaga, för nu jävlar ska vi bränna fett. Ciao.

MY HAIR

Hade håret såhär idag. Lockade med min locktång. Lyckades bränna mig på halsen också, så har ett litet varigt sår, ajaj!


Magtröja med stort M

Speciella inlägget. Jag ÄLSKAR magtröjor. Tycker inte ni det är snyggt? Tänk er när man är brun och har jenas shorts, ooh det kliar i mina fingrar! Detta är något jag absolut kommer använda i sommar! Här kommer lite bilder.
BIKBOK:


MONKI:


PLUGGAR

Visste ni att nio av tio barn föds i de sk. U-länderna? Tycker så synd om barn som ska behöva bo i fattighet och sånt. Fast en bra sak är ju att deras dödstal har sjunkit! Här kommer lite bilder på två pluggande ungar.





Haha lite random med lillebror.


CHILL DAG

Hej snyggingar. Idag i skolan kollade vi på 1408. Ganska bra film. Våran lärare stack ut ur klassrummet och knackade på rutan brecis bredvid mig, tror ni jag blev rädd? Nääädå haha. ;) Sen var det en ganska chill mattelektion. Så helt okej dag. Och jag hade rätt känsla om musikprovet, fick 57 av 58, MVG!!!
Kom precis hem så har precis brett mig två mackor med räksallad, muuumms!
Och nu ska jag plugga lit, ciao! :d

Kommer bild på håret senare + de speciella inlägget!

uppisss

Har precis duschat i 20 minuter. Det är helt hemskt att få handbollsklister i håret, de går aldrig ut! Matchen gick åt helvete, så vill inte prata om den. Men är så trött nu att jag inte orkar skriva om det jag lovade, så får ta det imorgon. Ganska tråkigt inlägg, ajja, godnatt!


MY HAIR

Kom på att jag hade löpar-thights och svart linne när jag kom hem, eftersom jag inte orkade byta till jeans efter idrotten, mohaha. Så får bli en bild på hur jag hade håret idag istället. Puss!


Uppsatt med korall färgad blomma i håret.

LIKE A PRAYER

Hejsan snyggisar!
Haft en bra dag? ;) Det har jag eftersom jag har en liten känsla av att de blir ett MVG på musikprovet som jag gjorde idag! :D Och efter provet fick vi sjunga "Like a prayer". Annars, inget speciellt i skolan.
Nu ska jag packa lite, för ikväll är det borta match mot Åstorp. Nu ska vi visa var skåpet ska stå, TAGGA!
Hör av mig när jag packat klart!

Kommer Outfit bild sen också, när jag får tid över.


RSS 2.0