Hejdå sverige, hej Thailand!

Nu beger jag mig till flygplatsen, ha det bra alla så ses vi om två veckor! ;)

min dag

Dagen startade som ett rent helvete. Hade försovit mig och fortfarande feber PLUS mensverk, how great? Nej så fick snabba mig och springa till bussen med lite torra flingor i en påse till frukost haha. Sen rullade dagen på i skolan och sista lektionen hade vi ingen lärare så då började mina medgångar igen haha.

Nu har jag precis vatt på ICA och handlat lite godis till flyget imorgon och lite så, är nervööös! Och kvällens planer vet jag inte än, funderar på att sticka till lödde och kolla när laget möter ystad, fast känns bull när man endå inte får spela med ryggen, så får de vad som händer. Ha en mysig kväll, pussssaaar!



Håller på att packa ner det sista nu. Hoppas jag inte glömmer något, hehe!

Nattiii

Nu blir det sängen. Förmodligen skolan imorgon om ja inte har feber såklart. Sov gott, pusssaaar!

YEAH YEAH YEAH

Hej snyggingar, gissa vad? Jag mår myyycket bättre, bara lite snuva och hosta kvar. Hehe huset för mig själv till sju så vad hittar nu busen på? Jo jag skruvar upp musiken och skriker YEAH YEAH YEAH och njuter av att det är fredag imorgon och sen på lördag bär det av till värmen för att vara LEDIG LEDIG LEDIG. Och när pappsen kommer hem ska han göra våfflor med grädde och sylt, mumms! Är inte livet rätt gött idag? Pusssaar.

Är det så svårt att komma på något eget? Haha, eller vad ska vi säga Mandisen? (-;



Två piccs från helgen.

BIKBOK


mMmm lite nya saker på BIKBOK, love it! Den affären har ju allt?
Först en söt svart blus, sen två finare skjortor, en mysig tröja,
fräck väst och en jumpsuit (vilket jag tycker är aaaaas ballt) !

Hunnit med en massa idag

Hejsvejs. Hur är det med er? Jag har fortfarande feber, men inte lika hängig så har hunnit med en massa idag. Städat rummet, bäddat rent, pluggat, packat, fixat musik och klippt mig. Och nu kanske ni tänker "men hon klippte ju sig förra veckan?" Japp, det gjorde jag ju, men kände att topparna fortfarande var slitna så ringde till frisören och bad om ny klipptid. Men nu är allt slitet borta och med det, väääldigt kort hår.. Men det får man stå ut med. Och imorgon hoppas jag på att vara helt frisk igen, både för att jag vill säga hejdå till alla kompisar och för att va med Marinda på kvällen. Håller tummarna! Pussssar.


Haha diggar bilden!


Liten uppis

Hej mina godbitar, förlåt för det blir ännu ett tråkigt inlägg utan bilder men orkar inte gå upp och starta datan. Har i stort sätt sovit, vilat hela dagen. Ungefär runt elva hämtade mormor och morfar mig och körde till vårdcentralen. Dem tog lite prover men inget visades så det är förmodligen bara ett virus, endå lite tur mitt i oturen? Sen har jag varit på ansiktsbehandling med ansiktsmasage, masker och ögonbryns plockning, sköööönt!! Somnade nästan hihi. Sen nu på kvällen kom mormor och morfar hit på middag, blev biff, potatis, lingon, sås och lök, släktfavorit hehe. Sen hade dem med sig sockerbullar, mumms! Som sagt annars har ja bara vilat och snart ska jag nog sova, mår fortfarande inte bra, fast febern har minskat. Pussar!

Sjukling

Godmorgon mina läsare. När jag vaknade imorse mådde jag illa, ont i huvudet, ryggen och halsen. Men eftersom jag veklingen inte ville missa nationella gick ja upp och duschade och fixade mig endå. Sen när ja va helt klar mådde jag sämre så tog tempen som visade attjag har feber. Så jääääävlaaaa skiiiiit!!!!! Så får stanna hemma idag och Mammi ringer vårdcentralen när de öppnar, vill ju bli frisk nuuu, två dagar kvar ju?! Åååh... Nu sitter jag och kollar på svampbob och fryser. Aja, lycka till på nationella alla! Puss.

nationella proven

Hej bloggen. Nu ska jag ner och fixa mig för sängen. Har på de två senaste timmarna lyckats bli jätte hes, vad händer? Usch, bara jag inte blir sjuk nu när det bara är tre dagar kvar, VI HÅLLER TUMMARNA. Och något annat vi också håller tummiisarna för är nationella i Biologi imorgon.. Är jag nervös? JA, det är jag faktiskt för min klass har inte fått några förberedelser alls så jag vet ju inget om det, vet inte var jag ska ta vägen.. Hemska nationella, varför ska sånt mög finnas, det ger ju ändå inget annat en ungdommar med stress och oro. Fast på tal om nationella, har fått tillbaka mina resultat av de svenska nationella och det hade gått mycket bättre än jag trodde, låg på VG+ skalan i snitt, så det är nu jag klappar mig själv på axeln! Hoppas det går bra för er andra också, pussaar till er!


SUMMER LOOK


Dessa snygga sakerna lyckades jag fiska upp, riktigt snygg outfit enligt mig, vill ha!


"Beautiful people"

Förlåtförlåtförlåt snyggingar för min dåliga updatering både idag och igår. Har haft fullt upp med träning, match, packning, skolan osv. Men loooovar att bättra mig nu de sista dagarna innan jag åker, så ska gottgöra er nu med en önske outfit för det var längesedan jag la upp en sån, fixar en nu på en gång! Puuusssaaar.


Nya jeansen.

Vet att det blev lite stavfel i min snabba mobilblogg igår, hade lite bråttom, hoppas ni förstod endå!


Maaatcchh

Hej snyggingar! Gissa var ja är? Hehe i bilen påväg till Höör för ikväll ska det fantamig spelas match. Hoppas på en vinst och är jävligt taggad så hoppas på att ryggen oroar idag.. Men sen ikväll hinner ja inte med förr inlägg så ha en bra dag, puuussaaaar!

RESEFEBER

Åååh nu är det bara FEM dagar kvar.. Resefebern har ju funnits ett tag men den blir ju bara värre ju närmre resan man kommer. För er som inte vet så är jag LIVRÄDD för att åka flygplan och sitter på heltspänn hela resan och stirrar ut på vingarna samtidigt som jag kallsvettas och tänker haha. Men det blir säkert hur bra som helst. Hihi, nu ska jag ner och ta fram lite kläder, har alltid lika svårt med vad jag ska ta med mig. Snaaart väntar paradiset!


bilder från moffeloffes ö.f

Körde bowling i 2 timmar med en super buffé på det, sen hem till mormor och morfar och där bjöds det på fika. Grattis ännu en gång moffeloffe, hoppas du fick en mysig dag med släkten.


I bilen påväg dit.


Glade moffe när vi "kidnappa" honom.


Framme och morfar öppnar en present.


BOOOOWLIIING!


Christoffer och Sara.


Buffén.


mMmm god maat.


...


Lirade något spel innan vi åkte till mormor och morfar.


(byttte till thightsen istället innan jag stack)
Haha, morfar kittlar mig på bilden.
Men här tog dagen slut, tack alla!


överaskningsfest

Idag ska moster och stefan, sara och christoffer, jag och oliver, mamma och pappa, och mormor ha en överaskningsfest för morfar som fyller år, på Big Bowl med bufé efter, ska bli trevlans! Grattis världens bästa moffeloffe.

Outfit.




lördagsmyyys hos August

Mumms, precis ätit min favorit mat, hasselbacks potatis, ryggbiff, chillie-bearneise och grönpepparsås, sallad och hemmagjorda vitlöksbröd.


Ser det inte fett gott ut? (;

Vem tycker ni ska vinna i melodifestivalen ikväll då? Jag själv har faktiskt inte följt det detta året men hört de flesta låtarna endå och jag tycker lätt att "Me and my drum - Swinfly" ska vinna för den låten är så jävla härlig! Men vi får se hur de blir.

Nu sticker vi till August, Ciao!

LÖRDAG

Ikväll blir det min favorit mat här hemma, sen hem till August med Jesper och Marinda. Laddat med godis och filmer och vilat munnen så de kan blir maaaasssaaa snack, Kommer bli super!
Ha en trevlig lördag kväll mina kära läsare.

Här kommer outfit bilder från idag.




Shopping tur med bästa!

Idag kom Marinda till mig vid 12 och vi hoppa ner i badet och snackade säkert i 45 min haha, sen duschade vi och fräschade till oss och drog ut till Center Syd. Blev lite fika med mammi och pappa som också åkte med ut, sen handlade vi lite krämer och behövande inför semestern, sen hitta jag en jätte fin tröja också och även godis inför kvällen mohaha. Mysig tur.


Fikan.


Kan inte förklara färgen men tröja från H&M.


Deo, toffsar och skummgummi aplicerare för smink.


Myggmedel, solskyddskrämer, schampoo/balsam,
kompresser till såret, tuggummi, två mode tidningar
och veet hårborttagnings kräm.


Mini Oreo

Hej svejs, orkade inte updatera igår kväll. Men matchen gick bra och vi vann! Fast fick för jävla ont i ryggen så fick ligga ner bredvid planen och inte spela den sista kvarten. Så mamma har ringt till en sjukgymnast i Lund och det är ungefär 2 månaders väntetid, så snart kör ja järnet för att bli bra igen!!
Iallafall, efter matchen hade mamma köpt mini Oreos till mig, ursäkta ordspråket, men CP goda kakor.. Haha, så jag låg och krängde såna hela kvällen eftersom jag inte orkade träffa någon. Hade lite hemma mys med film.
Det var gårdags kvällen det!



(lite dåliga bilder)


hemma match

Nu ska jag ner och slänga i mig något att äta, sen fixa mig för match. Som sagt, hemma match ikväll och jag är fortfarande as taggad. Tränaren hämtar mig 17.30 och då jävlar börjar allvaret, ikväll ska vi fan vinna bruudarrr!

svar på era frågor

Som sagt, blir så glad när ni kommenterar och frågar saker. Hoppas ni får svar på det ni undrar. Fortsätt så!

Anonym om hemma nu:
var har du köpt shortsen och vad kostade de? :)
älskar din blogg!

Svar: Hej Anonym. Ja visst är dem snygga?! Jag köpte dem på New Yorker för 269kr tror jag.
Haha vad gulligt, glad att du gillar den.


06 Mars, 14:17
Anonym om hemma nu:
var köpte du shortsen? :)

Svar: Hej Anonym. Ja hehe, ni kan ju läsa svaret i frågan ovan. Kram.
07 Mars, 19:52



Johanna om hejdå långt, hej kort?:
Kan du inte göra ett inlägg om hur du sköter ditt hår och hur ofta du klipper dig för att få ett så långt och fin hår?

Svar:
Hej Johanna. Jag funderade lite innan idag på vad jag gör med mitt hår, och kom fram till att jag inte gör inte något speciellt med det. Använder vanligt schampoo, sen brukar jag ha hårinpackning ganska ofta också. Men något man ska tänka på är ju att inte platta det för ofta och använda värmeskydd när man stylar med tänger.. Sen ska man ju inte tvätta det för ofta iheller, det kan slita ganska mycket. Men det finns ju några tabletter som kallas "hårkontroll" som man kan köpa i hälsobutiker som får håret växa bättre, det kan du ju prova, fast vet inte om det funkar. Sen kan man massera hårbotten, det stimulerar blodflödet till hårsäckarna. Annars vet jag inget speciellt. Men mitt hår har en tendens att växa väldigt fort och det är jag väldigt glad över. Sen har jag ingen sådär speciell tid på hur länge det går innan jag klipper mig, utan klipper mig när jag känner att det börjar bli slitet. Hoppas du fick lite svar på din fråga iallafall, kram.

10 Mars, 12:53

Outfit för Thriller Live

Hade inte så mycket tid för outfit bilderna tyvärr och fejjan fastna inte på bild, men här kommer på kläderna iallafall.



Over size shirt - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
Läder shorts - New yorker
Svarta thights - H&M
Skor - Din sko
Halsband - hemmagjort hihi.


Thriller Live

Anledningen till att det inte blev något bloggande igår var för att jag skulle på Thriller Live med min och två familjer på kvällen. Så efter skolan fixade jag mig medans jag hade sällskap av Marinda som snacka på som vanligt och det var en himla tur Marinda va hos mig, annars hade jag aldrig kommit fram till vad jag skulle ha på mig, tack gummsi!

Vid halv fem åkte vi hem till en familj och åt taco bufé sen kladdkaka, gott! Det var mycket prat, ganska trevligt. Sen vid sju körde vi in till Lunds arena, och kollade på Thriller Live till tio. Och det var GRYMT!

Thriller Live, är en konsär som gjorts för att hylla våran pop kung, så ett gäng åker runt i världen och sjunger Michael Jackssons låtar från han va liten till hans död. Och jag blev nästan lite rädd när dem sjöng, lät nästan som om det var Michael som stod där på scenen. Haha min lillebror och hans kompisar blev övertygade om att när Michael dog, så hade man bara grävt ner en docka på hans begravning, för Michael levde, visst är dem för söta?!

Jag hade en riktigt grym kväll och försökte fota så mycket jag kunde till er, även fast man inte fick. Så här kommer bilder. Pussssar!







Man ser inte så bra på bilderna men gå gärna in på deras länk och kolla http://www.thrillerlive.com/show/ .

Mobilbloggar från skolan!

Hej gullungar! Har inte glömt er, hade bara inte tid att blogga igår. När jag kommer hem ska ja göra inlägg om de speciella med gårdagen. Kommer massor med bilder också, sen ska ja även svara på några frågor som jag fått av er. Tycker de är så kul när ni kommenterar, blir så glad av de! Haha. Just nu är jag i skolan, har varit på ett elevrådsmöte medans klassen va i skogen och sprang. Det va ganska spännande faktiskt, det skall röstas fram en festkomit'e som ska orda niornas avslutningfest, och den ska bli awesome! Slutar skolan någon timme tidigare idag, runt 13.20 på grund av tiden vi fick lägga på internationella språkstudien, nice?! Haha. Och sen ikväll är de hemma match, och jag är taggad som satan! Men vi hörs senare, pussaaaar!

Tur med vädret (mobilblogg)

Vi hade iallafall tur med vädret?! Börja pisseregna och hagla, så vi slapp springa ute, fick ble hyffsat jobbigt inne första halvtimmen istället. Annars var träningen lugn, mycket skott och så. I slutet körde vi en liten lek och vet ni vad jag gör då? Snor bollen och springer för glatta livet mot fritt mål, men jaa... Man kanske inte ska springa och skjuta i sitt eget mål? Haha, sån tur skrek laget på mig så de aldrig blev något självmål, men lätt att veta lixom? Hihi. Aja, har nyss kommit ur duschen så ska slänga mig i sängen nu. Rätt nice med halv studiedag imorgon, slutar efter maten. Godnatt!

muuuummmms

Nu blir det vaniljglass med oboy pulver, lakrits strössel och marränger, muumms!



dreaming people

Aah sitter här och drömmer mig iväg till Thailand, ska bli så skönt att komma bort från denna lilla håla som jag bor i och bara ligga på stranden och steka och känna don´t worry be happy now haha! Tänk så mycket jag ska shoppa, tanken gör mig galen. Fast kommer sakna er här hemma. Har tänkt mycket på detta med bloggen, kommer sakna bloggandet när jag är iväg, fy.. Hoppas ni klarar er endå hihi. 9 dagar kvar nu, får vell börja tänka på vad man ska ha med sig. Pussar!


hejdå långt, hej kort?

Varit vanlig skoldag idag, men vi har äntligen fått tummarna ur röven och beställt våra klass "tröjor". Dem kommer vara väldigt speciella så längtar verkligen tills dem kommer. Ni alla kommer bli sååå avundsjuka! 

Efter skolan åkte jag till Helene som klipper mig. Säger bara hejdå långa hår och hej korta! Fast det blev vell endå bra även om hon fick ta en bit. Och har faktiskt bestämt mig för att sluta platta håret så himla ofta. Ska bara platta luggen och kanske locka/platta om jag ska bort på något speciellt eftersom jag vill ha tillbaka min gamla fina kvalité på mitt hår. Men ska fixa före/efter bilder till er.

Annars har jag inte hunnit göra så mycket, gått runt coh städat lite och ätit och ikväll är det träning vid 20.30 som vanligt. Är igentligen inte alls på humör för det, men tvingar dit mig endå. Skulle det inte kunna börja pisseregna så vi slipper springa ute? Haha, så jävla trött!

Nyklippta håret + Outfit. (dåliga bilder)



Lite mer bilder på håret.



Outfit: Lejon magtröja - Bik Bok
Svart linne - Gina Tricot
Crocker jeans - JC.

pieces



Det nya nagellacket. Matt nougat brun färg.

internationella kvinnodagen

Fick gå hem från skolan idag, började må illa, frysa och huvudverk. Somnade i en timme när jag kom hem. Och nu har jag precis varit nere och ätit, känner mig lite bättre nu. Tror att det är det fina solskenet som fått mig må bättre, är det inte skönt att se solen titta fram igen?

En annan sak jag vill få sagt är att det är internationella kvinnodagen idag, så tycker alla ni vackra kvinnor ska ta för er och inte låta pågarna köra ner er. Passa på att ge igen lite? Mohaha.


Blev en chill outfit idag,
Svart linne - Gina
Svart halsduk- H&M
Grå mjukis - Cubus
Uggs - Skopunkten.


internationell språktest

Gjorde ju det där internationella språktestet i spanska idag. Först var det hörförståelse med någon spansk gubbe som snacka as fort, sen skrivsak, men man fick chansa sig igenom det så svårt det var. Och sen var det ju inte nog med två prov? Nejnej, man skulle svara på någon enkät på säkert 40 sidor med massa frågor om sig själv och sin familj. De ville veta om man hade egen data och ens mammas utbildning osv, och det tycker inte jag dem har med att göra haha? Iallafall, ett fett plus va att man fick fika i cafeterian, en glass, en kaka, en bulle och en dricka, wiii!



varning för känsliga läsare

Hej snyggingar. Det blev inget inlägg igårkväll, eftersom jag lyckades slinta med rakfyvlen när jag rakade benen. Ett litet tips, STRESSA ALDRIG när ni rakar er! Det hängde en lång skinnbit ner för såret och fick pilla loss skinnbitar från hyveln, och ja är ju inte alls lätt äcklad? USch, stod och höll på att spy medans blodet forsa.. Men det ser ju bättre ut idag, men svider som fan.. Hoppas det läker fort nu innan Thailand, bara tio dagar kvar!


Igår.


Idag.


kvällen

Marinda stack nyss, har varit sjukt mysig dag. Ätiti en massa fel mat men det var det värt alltså. Vi kollade på filmen Charlie st. Cloud. Filmen är bara ett måste att se på, bästa filmen jag sett faktiskt! Haha, men har tyvärr inga bilder från idag, ska försöka bättra mig på det..

Imorgon hade jag igentligen sovmorgon till 09.20 men eftersom vår skola, med vissa elever, blivit slumpvis valda till att vara med i en internationell språk studie, måste jag vara på skolan 08.15 och göra ett prov i tre och en halv timme.. Det är något spanka skit. As tråkigt och något jag helst hade velat skippa! Det enda positiva är att vi får en liten fika från cafeterian på 40 kr sägs det, mohaha.

Nu ska jag hoppa in i duschen, en annan behöve ha lite hårinpackning i sitt risiga hår..



cam pictures

Siktade på att skrämma små ungar med dessa bilderna, haha satan vad mörk den första bilden blev?!





H&M

Tittade runt lite på H&M med Marinda för ett tag sedan, guud vad fina saker vi hittade. Jag är kär i det nya modet. Här kommer lite bilder på vad jag deffinitivt hade velat ha i min garderob just NU, geee miiiiggg!!!


Tröjor och kofta i brunare nyans och linne i härlig sommar korall.


Lite mer åt magtröja hållet, också häftiga i beige brun lila hållet.


Två söta blusar i rosa och puderbeige.


Snyggt med linneshorts, och häftiga byxor även en väst.



Assesoarer, mocka väska, fjäderörhänge, ring och frans skor.



trist inlägg om gårdagen

Hej gottfolk. Tyvärr blev det inget bloggande igår. Men kommer ett tråkigt inlägg om gårdagen! Det var upp tidigt och spela två matcher, förlorade den ena med övermycket mot kristianstad och spelade lika mot lågan, men inga kommentarer.. Fick en lätt smäll i sidan, och det räckte för att få sjukt ont.. Så fick ha sånt ryggskydd andra matchen på uppvärmning och så, skit störigt.. Får ta tag i det och ringa till någon i Lund som kan kolla upp det igen. Aja, efter matcherna åkte jag, mamma, mormor och Sara till Center Syd, eftersom jag skulle prova jackan, men den satt tyvärr inte alls lika bra på mig som på Sara, så det blev ingen. Letade runt lite fort i de andra affärerna också, men inget funnet. Men hittade ett fint nagellack i matt ljusnougat färg (kommer bild senare). och en glass på mackedonken. Sen var det hemåt igen. Då sattes pluggandet igång och satt med de hela kvällen, uuusch på biologi! Ganska trist dag.

Bortbjudna (mobilblogg)

Ikväll var vi bjudna till Carina och Micke med en annan familj, så nu är jag hemma hos dem. Snart bjuds det på pasta med två olika pasta såser till och vitlöksbröd, sallad och så, gott! Sen blir det nog efterrätt också. Kan säga att här är en djungel, fyra pågar som tagit två tjejers smyckeskrin och jag som bara står mitt emellan hihi. Ikväll ska jag ut med kompisar, ska bli trevligt! Kommer bilder och så ikväll, pusssaaar!

hemma nu

Är hemma nu igen. Det blev ju först Center Syd, där jag hittade läder shortsen, trosorna och skinnjackan. Där fikade vi, Sara tog bakad potatis och jag och mormor tog pannkakor med sylt och grädde, muuumms! Sen efter det åkte vi vidare till Nova Lund, främst eftersom jag inte hade hittat så mycket. På Nova hittade jag två par crocker jeans. Sen gick vi runt där lite. Vi åkte hem vid fyra. Har haft en jätte mysig dag, tack!
Här kommer bilder från dagen.



Fikan.




Läder shorts med dragkedjefickor.



Crocker Jeans. mörkare och ljusare.


Lila och röda spets trosor. Köpte även mörklila.


Skinnjackan som vi hittade. Sara köpte den och jag
ska ut med mormor och köpa den imorgon. YEAH!


Shopping mys med mormor och Sara.

Helluu. Blev att jag gick upp 09.30 imorse, fixade mig och så sen kom mormor och sara och hämtade mig vid elva. Vi åkte till center syd. Jag och sara hitta en as snygg skinnjacka och ett par lädershorts, även trosor. Men nu är vi påväg till Nova och ska kolla runt lite där. När jag kommer hem kommer bilder på allt. Pusssaaar!

info

Snabb info om kvällen och morgondgaen. Helt slut efter passet, men har haft en mysig kväll med Marinda. Det blev film och mycket snack. Alltid lika kul att va med min tokeboll! Haha. Imorgon blir det upp tidigt eftersom jag ska shoppa med mormor och kusin. Älskar mormor och träffar inte Sara så ofta, så det ser jag fram emot! Blir säkert fika och så med. Så det kommer inte inlägg förräns senare på dagen, så vet ni det. Men nu ska jag läga mig, godnatt mina läsare!

Marinda

Nu sticker jag till Marinda, så duschar jag där hos hon. Sen är det film och girltalk som står på listan.
Hör av mig, ciao!


Victoria's Secret

När jag var i USA för ungefär ett år sedan köpte jag en bh från Victoria's Secret för 360kr, kanske lite dyrt, men absolut värt sitt pris. Jag köpte också ett läppglans, som är underbart! Sen skrev jag på något med att man fick mail och sånt av dem, och man får mail ganska ofta, vilket jag tycker är skit kul.. Dem har så himla snygga saker, allt från bh till hoodies. Min bh som jag köpte är super skön och sitter perfekt, eller ja, den satt perfekt eftersom jag tyvärr växt ur den, vilket suger! Så hade tänkt beställa ny bh därifrån och kanske någon bikini. Där finns jätte mycket fint, så gå  gärna in och kolla där. Och om ni är lite snåla finns det ju en REA avdelning där också! Dem är underbara, nästan så man blir kär hihi! Har hittat så mycket fint som jag vill ha!b


Har en zebra bh som skiftar i blå, hitta ingen bild.

 
Läppglanset som jag har.


Sen får man det fint nerstoppat med rosa prasselpapper i sån här fin påse hihi!

Här är sidan. http://www.victoriassecret.com/ .

The look of Friday

Här kommer lite bilder från dagens outfit, sminkning och smycken. Blev lite dåliga, men bättre än inget alls, right?



Kavaj, svart linne och mörkare jeans. (uppsvälld mage???!)


Klocka, silverarmband, diamant halsband, läderarmband.


Highlighter, guldskugga, svart eyeliner och mascara.

gymmet

Hej snyggingar!
Snart sticker jag och mamma till gymmet. Vi ska köra ett body pump pass, vilket ger jätte mycket och är riktigt kul! Sen blir det kebab i pita med familjen och senare ikväll kommer Marinda så blir det filmmys och annat, kanske sticker vi ut och träffar vi någon, vem vet.
När jag kommer hem ska jag lägga in det speciella inlägget till er.
Ha en riktig fredagsmysig kväll, puss.



Snabba webb bilder.

Sängen kallar

Godnatt snyggingar. Precis lagt mig i sängen, heelt slut. Rätt skönt att de är fredag imorgon, har en awesome helg framför mig, men ska inte avslöja något! ;) imorgon ska jag försöka hinna med ett litet speciellt inlägg, men det håller jag också tyst om, så håll utkik imorgon, man vet aldrig när det dyker upp. Hihi natti pussar på er!

vad säger vi om detta?

En sån här trisst dag behöver man verkligen höra något riktigt kul. ;) Så tänkte berätta en liten rolig sak som iallafall JAG tycker är väldigt skojsig som hände mig idag..

Imorse blev jag av med min ena strumpa, men jag tog nya, orkade inte leta. Sen satte jag på mig mina mjukisbyxor och begav mig till skolan. Jag tyckte att det såg helt tjock ut nere vid foten på ena benet, men jag sket i det och glömde bort det fort. Först nu ikväll när jag sitter på stolen och drar upp ena benet och känner att där är något väääldigt tjockt och mjukt I mina byxor, blir jag lite rädd.. :O Jag viker upp byxan och vad tror ni jag hittar? STRUMPAN JAG LETADE EFTER IMORSE... Vad säger vi om detta haha?


Ser det litelite nere vid vänstra foten..

surrigt

Har gått och varit ganska irriterad på H&M shoponline i någon vecka nu. Beställde en massa kläder, och ett par skor därifrån i vecka 4. Jag fick helt plötsligt för mig att kläderna skulle komma i slutet av vecka.6, och de va ju ett tag sedan nu, men måste snurrat till det helt.. Mamma kollade upp det till mig och paketet kommer i först i vecka.10. Hmm, visst kan man snurra till de ibland?! Haha, men fan vad jag längtar efter det. Minns knappt vad jag beställde, spännande!

Nu ska jag ta en fika, liten nyttig choklad (sån bantar sak) och vanilj tee, och kolla på film eller något. Pussar!


oufit for Wednesday

Lite dåliga och suddiga bilder.




Svart linne med läder på axlar + ficka,
Svart linne under också och Ljusa Jeans.


Ljus highlighter, svart skuggning av kayal med
glitter skugga över, svart eyeliner och mascara.

Svar på frågor och kommentarer!

hemlis om Mb:
hej, hur klarar du av att mobilblogga i din mobil? på min mobil (iphone 3gs) om man loggar in på blogg. se så funkar det och så, sen när man kommer till den rutan man ska skriva själva inlägget i, så funkar det inte att klicka så man kan börja skriva :( det skulle vara jätte snällt om du svarade på detta i din blogg :)
23 Februari, 00:03

Svar: Hejsan. Förlåt att det tagit sådan tid för detta inlägget! Men nu har jag tid :D Är dessverre hemsk på att förklara, men ska försöka ifl. Det är inte alls svårt! Du går ju in på blogg.se på din mobil och loggar in som vanligt. Sen klickar du på "nytt inlägg", som vanligt. Du skriver in rubriken du vill ha. Men sen måste  du klicka på den lilla texten "ändra redigerare" nere i högra hörnet. Sen klickar du i rutan som man skriver i, då kommer de upp så du kan skriva. Hoppas du förstår mig hihi.
Här kommer en liten bild för att underlätta.


Där ser du var du ska klicka.


Då blir rutan såhär.




M E R E I  ([email protected]) om mammis kofta:
- trevlig helg :)!

Svar: Detsamma! :)
26 Februari, 01:19  



Anonym
om ang. mitt löfte:
kan du inte ge bra tips hur man kan bli smal eller några bra övningar man kan göra?
var har du köpt dina navelpiercingar? :-D



02 Mars, 18:58
 

Svar: Hejsan. Hade förberett lite saker idag till din fråga idag. Men märkte att de flesta sakerna som jag tänkte fota och tipsa om antingen var slut eller borta haha, typiskt ju. Men lovar att fixa ett inlägg om det i helgen!
Mina piercingar har jag fått av olika och köpt i olika butiker. Är det någon särskild du undrar över, så bara fråga. Latisen här orkar inte rabbla upp alla.. :(


Äntligen

Hej snyggingar! Äääntligen är jag helt fri... Enda sedan jag kom hem vid kvart i tre har jag pluggat, städat, rensat i mitt tränings skåp och bestämt vilka kläder jag ville ha kvar av dem som jag fick av Sara. Usch jag är helt slut.. :o Aledningen till att ja kör mobilblogg är för att jag ska äta grillat och sallad när som helst och inte orkar gå upp och starta min sega data :( fast när jag ätit går jag upp och fixar ett inlägg med bilder, ska även försöka svara på era frågor också. Hoppas ni haft en lite mer avslappnande dag är mig hehe. Puuss! :)

Snabb mobilblogg!

Hej snyggingar! Blir tyvärr bara detta inlägget idag, eftersom jag inte hinner med fler.. När jag kom hem lagade jag mat rätt fort, lyckades med att inte bränna den denna gången! :d sen satte jag igång med biologi pluggandet direkt. Satt med det i tre timmar och tjugo min, heeemska mög! Så har inte hunnit updateta, och kommer bli segt imorgon också. Men jag lovar att jag inte glömt era läsar frågor, fixar de så fort jag har tid. ;) Men nu ska jag sticka, träning till tio.. Orkar inte :( Kommer bilder imorgon, puss!

ang. mitt löfte

Oj kom nyss på att jag glömt berätta en sak, angående mitt löfte. Efter nationella pallade jag inte ha det längre, så har fått äta godis och sånt nu på lovet också. Men från och med NU fram till Thailand, ska jag bara äta nyttigt i hopp om att gå ner något kilo. ;) Fast har bestämt att jag får äta liiiite gottgott på lördagar. Hmm, tror det är 18 dagar kvar så det klarar jag! Nu jäklar blir det träna träna träna och äta nyttigare. :D

Har ni några frågor eller vill ha lite tips på nyttiga saker, så skriv för jag är full av svar!




dagens michaela





2011-03-01

Hej bloggen! Seg dag idag, men har tatt mig igenom den endå, inget speciellt som hänt. Efter skolan var det träning som vanligt. Ganska kul träning, körde mycket kant skott, vilket är jätte bra eftersom vi behöver det, sen spelade vi ganska länge också. Men är sjukt trött i ryggen nu. Så när jag kom hem tog jag ett vaaarmt bad, känns alltid lite bättre sen. Annars har jag inte gjort något idag. Funderar på att lägga mig och vila lite nu, puss.

Här kommer bilder från gårdagen med Marinda. (osminkade)


Lätt årets roligaste bild.


Innan våran lilla promenix.


Älskar dig hjärtat!

Ingen blogglust igårkväll

Hej bloggen. Tänkte bara be om ursäkt för en sån tråkig bloggdag jag hade igår.. Jag somnade till lite efter Marinda gått hem vid åtta, senare på kvällen hade jag ingen blogglust alls. Men lovar att jag ska lägga in lite bilder och så efter träningen idag, så hör av mig då, pussar!

RSS 2.0