New Year Outfit







Kära bloggläsare, ha en underbar kväll & ett riktigt gott nytt år! :D





Gott nytt år.

Nyår idag. Alla kommer hit snart, så ska vi fixa oss hemma hos mig. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Ikväll äter vi först hos Marinda sen träffa någon, vi har inte bestämt vem än. Sen sova hos mig inatt. Hoppas ni alla får ett riktigt bra nyår. Kommer fota mycket så kommer lite bilder imorgon. Puss.


Check It Out

Inte gjort alls mycket idag. Li sov här inatt sen stack hon till Ystad så jag har kollat på One tree hill & städat. Sen när Li kom hem gick vi & Isabelle till Marinda för att snacka om imorgon och vi kom faktiskt inte fram till något alls, så får se imorgon hur det blir. :( Skiter i vad vi hittar på bara det blir kul! Börjar få lite panik, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon.. Aja, Li sover här inatt igen, mysigt. Har en dagens outfit till er, Puss. :)


Inte bästa bilden, men ni får leva med det.
Stickad topp - BikBok. Jeans - Gina Tricot
Klocka - Fossil. Ring - Glitter. Halsband - ingen aning.

H&M





Hittade lite fina saker på H&M, mina favoriter utav det nyinkomna.


Information

Hejsan. Just nu håller jag på att göra om lite på bloggen, som ni nog ser.. Hade tänkt fixa ny headder & lite annat smått. Puss. :)

Hårtipps

Jag läste i en modetidning igår & hittade två jätte bra tipps som jag har tänkt prova. För volymsprej & tuperingskammar funkar ju för bättre volym, men du kan faktiskt få volymlyft redan inne i duschen.

Tipps ett, Schamponera två gånger:
- En exklusiv salongsprodukt vill du såklart ska räcka länge och göra mirakel med håret. Många av oss gör misstaget att tvätta håret med bara en schamponering, man tar mycket schampo en gång och håret får inte den rena, friska looken man vill ha. Lösningen är att tvätta håret två gånger. Börja med en klicka schampo av en enkronas storlek för att få bort smuts och stajlingprodukter. Andra omgången tar du också lite, men den här gången kommer det löddra rejält. Se över din tvättrutin och tvätta heller inte håret varje dag så kommer schampoflaskan räcka länge och håret kommer få mycket bättre kvalitet. Och glöm inte balsamet.
Detta tipps är från Tom Silverklo, grundare av Dips och företagets VD.

Tipps två, Massera mera:
- Massera hårbotten under tvätten. Handdukstorka håret utan att gnugga det, innan du masserar in inpackning. Tänk dig håret som en disktrasa - är det för blött suger det inte upp produkterna. Att ta sig tid till att verkligen massera in inpackningen, gärna "trycka" in dem genom att tvinna håret, ger också bra effekt.
Detta säger Caroline Jäderblom på salong Unik i Stockholm.


Hoppas tippsen funkar bra!


lundaspelen dag 3

Gick åt helvete för mitt lag igår också, vi åkte ut första matchen mot ytterliggare ett danskt lag. Vi förlorade på att de flesta gav upp när vi började ligga under & ingen orkade springa hem, så är ganska sur för det.  Men glad över att det gick så bra för vårat andra lag som kom ända till B-semifinal, good work!  

lundaspelen dag 2

Liten update om hur det går för oss nu i Lundaspelen. Vi förlorade båda matcherna idag vilket är mindre bra, tror helt ärligt vi kom sist i gruppen... Danska & tyska lag är antingen riktigt grymma eller helt kassa, vi har såklart fått de grymma i våran grupp, otur, dem har riktigt bra spel. Satt & funderade lite innan om hur mina insatser varit, kom fram till 7 mål, 5 gula kort & en utvisning, faktiskt nöjd. Känner verkligen att matcherna satt sina spår lite överallt, värst är ryggen och höfterna. Får se hur det går imorgon, för då ska vi fan kötta! Har tyvärr inga bilder, men hör av mig imorgon. Puss.


lundaspelen

Hejsan. Denna dagen har varit ganska lång. Steg upp vid halv tolv imorse & åt frukost. Sen packade jag och stack till Korsbacka hallen & spelade 3 matcher, för det är ju Lundaspelen. Vi vann en & förlorade två. I första matchen sköt jag, men landade fel, så fick jätte svårt att andas, så fick gå ut. Så fick spela i andra halvlek på andra matchen igen. Hitintills har det ju gått sådär, men vi får se till att ge dem imorgon. När jag kom hem duschade jag lääääänge, jätte skönt med varmt vatten där man har ont, TIPPS. Ett annat tipps är att ha ryggskydd om ni har ont i ryggen, det håller upp ryggen jätte bra så man slippper anstränga sig. Sen kom Amanda & Li, så snackade vi lite om nyår och helt ärligt kom vi inte fram till mer än att vi skulle äta på valentino & ha kul, hehe. Just nu sitter jag & slöar med en kopp varm choklad. Ska snart starta en film & vila, för jag vill verkligen kunna spela imorgon. Hör av mig imorgon om hur det går. Puss.


Inte alls liten hand gemfört med bollen..

mellandagsrea

Varit på mellandagsrean idag. Hittade en tröja från BikBok, en från Gina och en ring. Nu sitter jag hos Marinda, och vi ska ut och träffa August snart. Hör av mig ikväll. Puss.


update

Mysig kväll med Marinda, spelat keneckt (eller vad det heter) ett dans spel, riktigt rolig, eftersom jag fick 5/5 stjärnor! haha sen kollade vi film och busade lite. Just nu sitter jag och snackar skype med pågarna, ganska trevligt eftersom dem inte är som alla andra...
Imorgon ska jag upp tidigt, MELLANDAGSREA here i come!
GODNATT.

michaela tippsar

Har ett jätte bra FILMTIPPS som jag tänkte dela med mig.
Filmen " DUMMA MEJ " är en riktigt rolig film, jag själv skrattar genom hela. Så om ni har tråkigt en dag tycker jag ni ska se denna. Den får fem toastes av fem möjliga höhö.  Ha en trevlig kväll.


julklapparna


godnatt

Släkten har precis åkt. Blev en mysig kväll med kalle anka, julklapps spelen, fina presenter och buzz spel och tack för alla fina presenter! Återkommer om dem mer imorgon, för nu är jag riktigt trött. Ska inte sova riktigt än, men hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul. Puss.


God Jul mina vänner önskar jag och min lillebror.

update

Äntlligen bestämt vad jag ska ha på mig, så är nästan klar nu, ska bara fixa lite med håret. Vet inte riktigt hur jag ska ha det så jag frågade min lillebror:
- Oliver hur ska jag ha håret, bestäm du?!
- Ja, typ såhär...
Han tar sina händer och försöker få bak allt mitt hår bakom öronen.. Han är bara för gullig.


Vitt linne, vitt spets linne, kavaj, randigt genomskinliga thights
& halsband. Kommer en bättre outfit bild senare.

julafton

God Jul mina hjärtan.
Fick lösögonfransar & daim choklad i julkalendern imorse. Och jag är lika spänd inför julklapparna i år som jag var för 10 år sedan hihi, hoppas nu att ni har varit snälla så farbror tomten ger er många fina klappar. Släkten kommer ungefär vid tre, så nu ska jag in i duschen och ha en snabb spa treatment. Puss.


Ganska mysigt med mycket snö där ute, mysigt ända tills man går ut.

________________________________________________________________________

Kanske inte det bästa beskedet på en Julaftonsmorgon att en av våra tränare ska sluta. Detta gör mig ganska ledsen för jag vill inte det! Så jag hopps att du kommer tillbaka till oss igen.. Du har verkligen varit den som skojat till det i trista situationer, den som inte riktigt vet var gränsen inom busning med tonnåringar går, en stor framgång för vårat lag. Det är ganska jobbigt fast än att jag vet att du gör det för vår skull. Men tack Mikael Klingborg för denna tiden, jag uppskattar den verkligen! ♥


nyårs skor

Hittade tyvärr inga kläder till nyår igår heller. Men jag hittade däremot ett par skor till nyår. Tycker dem är ganska fräsiga. Här är bild.



Igår körde pappsen fast i 1 meter snö och ner i diket, då kommer en annan bil som också kör fast. Pappa ringer en kompis som hjälper dem, och när alla kommit upp, kör kompisen fast och ner i diket, då ringer pappa en annan kompis med stor bil som hjälper dem. Efter två och en halv timme, var han hemma och äntligen kunde han köra oss till Center Syd. LYCKAT!


23 december

Har bestämt att inte lägga ut bilder på kläderna som jag handlade i Tisdags. För då kan jag istället lägga in fler outfit bilder.

Sitter och väntar på Isabelle. Vi ska ut en sista runda till Center Syd nu innan jul. Hade tänkt kolla efter ett par shorts eller linne till Nyår, för det har jag fortfarande inte hittat. Ha det bra, puss.


En bild från igår.


julklapps shopping

Hade julshow på skolan igår. Innan vår klass skulle upp på scen säger Gustav som skulle spela bas med mig att han skadat sin hand, så jag fick spela bas helt själv. Jag blev riktigt nervös, men det gick faktiskt jätte bra! Sångarna tappade bort sig en gång, men misstag gör vi alla. Alla hade jätte fina uppträden. Good work.
Efter julshowen fick vi våra betyg, blev inte så jätte nöjd eftersom jag höjt mig i tre ämnen och sänkt mig i två, men det är ju inte försent att ändra detta igen, right? Sen slutade äntligen skolan och alla lämnade den bakom sig med ett stort smile.
Jag och Marinda åkte till Center Syd och handlade julklappar och lite saker till oss själva. Jag handlade ett halsband på MQ, två tröjor på New Yorker och en blus på kappahl. En sak som jag måste säga om Kappahl, det är en affär jag faktiskt aldrig går in i och igår var i strot sätt första gången, och man kan faktiskt hitta fina kläder där med, vilket jag inte trodde. Men riktigt nöjd med det jag hittade igår. Kommer bilder lite senare för nu kommer Frida och Marinda in genom min dörr, hihi. Ha det bra, puss!


läsarfråga



SVAR:
Hejsan "I", jag har också letat väldigt länge efter en kavaj som passar just mig. Jag hittade en kavaj på H&M för 399kr. Jag tyckte det var ett ganska lagom pris och eftersom den är så fin, är jag jätte nöjd. Den finns med både vitt, svart, rosa/beige och blått siden i armarna, sen finns det många andra modeller på H&M också. Hoppas du också hittar en, kram.


en bild på kavajen.


back on track

Förlåt för jag inte uppdaterat men har haft en sak att tänka över bara, men jag är back on track nu. Känns inte lönt att gå till skolan när man endå bara kollar på film, sån dag var det både idag och i fredags. Iallafall, efter skolan följde jag med med Robyn till tandläkaren i malmö och efter det åkte vi till Center Syd. Handlade en kavaj, ÄNTLIGEN! Sen la jag undan lite tills imorgon, eftersom jag ska ut med Marinda och köpa julklappar då för det har jag visst glömt att göra i år.. Nu sitter jag här med Marinda, hon ska sova hos mig inatt. Vi båda är riktgit spända inför julshowen imorgon, Marinda ska sjunga och jag ska spela bas. Men det går säkert bra. Imorgon kommer en outfit bild hade jag tänkt. Har tänkt lite på en sak, på fredag är det julafton, det har gått så fort, har inte alls tänkt på det faktiskt. Puss.

Tänkte dra ett skämt som jag hade jätte roligt åt i helgen.
Två små pojkar käbblar på barns vis:
- Min pappa är mycket bättre än din pappa!
- Nej, för det är han inte!
- Min brorsa är mycket bättre än din brorsa!
- Nej , det är han inte alls!
- Min morsa är mycket bättre än din morsa!
Den andre pojken tänker efter en stund och säger sen:
- Det stämmer nog... För det säger min pappa också.


av micke

Fredag 13:00 steg ett gäng glada töser på bussen som skulle ta oss mot den kungliga huvudstaden och vidare norrut. Efter många mil och många timmar med sommarvärme, karate kid, "Åh vi älskar Malmö FF", matpaus, fotografering och en allmänt härlig stämning så anlände vi till Upplands väsby och Scandic hotell ca 21:15. Fullpackade och glada kliver vi in till receptionen och möter ett gäng likasinnade (Dvs packade och glada), tydligen var det årets fest med liveband i restaurangen. Indelade i 4-bäddsrum tillbringade vi sedan en skön natt, även i våningssängen, och startade sedan lördagen med en ganska sen frukost. De flesta ägnade förmiddagen åt bastu och bubbelpool (även gymmet användes av kävlingebo). En del fri lek, fantstisk hundtävling och shopping på väsby centrum ledde senare till lunch och samling i konferensrum där laget samlade sig och började ladda inför lördagens enda match. Redan här kändes det att tjejerna var rejält sugna på att komma igång och nervositet började smyga sig på. En bussresa till Märsta, en titt på Skånela-Boden, en promenad med pulkåkningstittande sedan var det dags för de orangeklädda tjejerna att försvara de skånska färgerna. En bra match med smart spel och skön inställning gjorde att vi gled ifrån till en ganska klar seger. Matchens lirare blev Emma Brobeck men det kunde lika gärna blivit Cissi J med sina många mål i andra halvlek, Linnea för sina många genombrott som skapade så stor oreda att hon på slutet blev punktmarkerad eller Emma Hjärén för sitt fina kantsspel med bra satsningar och stabila försvarsspel bara för att nämna några. Middag med svensk husmanskost avslutade dagen innan det var dags att återigen krypa till kojs. Söndagen började tidigt. Det blev frukost och avresa till Vikingahallen och matchstart redan 9:00 och dessutom mot ett fantastiskt bra Skånela. Vi visste att hemmalaget var bra men att vi skulle bli så här överkörda trodde vi inte. Varje tekniskt fel eller svagt avslut straffades direkt med mål i baken. Trots allt så ledde detta fram till en avgörande match mot Boden, precis som vi planerat, vinnaren följde Skånela till steg 4. Vi inledde mycket bra och tog direkt ledningen med 2-0. Tyvärr orkar vi inte hela matchen och i början av andra halvlek kommer återigen lite lätta fel och misstag. Boden ställer om snabbt och effektivt och vinner till slut rättvivst. Skulle vi haft en riktig chans hade vi behövt vara lite mer folk, framförallt på nio meter. Trots allt gör vi en godkänd helg med tanke på att vi åkte iväg med 3 ordinarie 9:or. Nu väntade bara hemresan och 7-8 timmar i bussen. Ett BARA som inte blev just det. Efter strul med värmen första timmen så blev det plötsligt tvärstopp på motorvägen, krock på E 4:an och helt stillastående i 1 timme. En stund senare kom värmen igång efter ett antal stopp på diverse statoilstationer. Strax söder om Norrköping blev det matstopp på McD och därefter vidare färd till närmaste statoilstation där vi blev stående med en buss som inte kunde köra vidare. Det luktade bränt och rök utanför förnstret, Igor tog det kloka beslutet att inkalla ny buss medans laget väntade i statoilbutiken. Väl hemma var klockan 01:20 och resan tog ca 12 timmar. Igor gjorde ett härligt jobb och är värd all beröm, tjejerna ska ha all beröm för sitt goda och lugna humör trots allt som hände på vägen.
Jag tror trots allt att alla som var med på resan spelare, föräldrar/syskon och jag har haft en ganska rolig helg tillsammans.

Lite bilder kommer strax och om ni som var med har andra foto att lägga ut(framförallt en bra lagbild) så kan ni väl maila över dem till mig.

Avslutningsvis lite frågesport:

Vad gör man om bussen börjar brinna?
1. tar sig ut ur bussen lugnt och direkt
2. Går tillbaks till sin plats och hämtar hörlurar

Vad är viktigast att rädda vid eventuell fara?
1. Sitt och andras liv
2. Kameran som införskaffats med egna pengar

När är Elin som snyggast? (Jag vet, svår fråga men försök)
1. med ansikstmask
2. utan ansiktsmask

Vem har haft mest PMS-Damp under helgen?
1. Li
2. Michaela

Vem kommer vara tröttast efter helgens jobb?
1. Igor (även känd som Ior och Ingo)
2. Miranda Larsson (H9 i SKånela)

Vem saknade vi mest i helgen?
1. Klingan
2. HJ-buss

Ha en riktigt god jul så ses vi i Lundaspelen

/Micke, er Far.

HÄMTAT FRÅN VÅRAN LAGET SIDA.


sm i stockholm

Hejsan, jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera, men nu har jag!  Jag tänkte skriva lite kort om helgen, börjar med Fredagen.

Fredag: Bussresan var lite sådär, först var det ganska kallt i bussen, men sen blev det så varmt att man fick lite panik.. Jag drog upp tröjan och tryckte mig mot det kalla fönstret. Tillslut vi fick vi stanna och fixa detta problem med värmen, då sprang jag och Li ut och busade lite i snön. Men efter många timmar var vi äntligen framme, ungefär vid halv tio, det var ett fint Scandic hotell och jag delade rum med Li Elin och Sandra. I och med vi var framme så sent fanns det inte så mycket att göra. Men jag och Li fick för oss att gå till Max och handla glass, så vi for ut över motorvägen, hehe. När vi kommit tillbaka insåg vi att Cheesecake-Strawberry glass smakar skit... Vi kollade på idol finalen, sen var vi ganska trötta och la oss i extremt sköna sängar.

Lördag: Eftersom att matchen inte var förräns halv sju, hade vi nästan hela dagen på oss att hitta på något och vi hade ju fått höra att det fanns bastu och jacuzzi, så vi åkte ner till detta lilla spa och kletade på oss ansiktsmasker. Riktigt mysigt med laget. Sen fixade vi oss och pluggade lite. Runt tre var det mat. Vi taggade rejält inför matchen och äntligen var det dags. (Vi invigde våra nya match tröjor) och VI VANN! Så efter en lång dag kom vi hem, duschade, åt, sen busade vi lite och lite till, och sen väntade sängen.

Söndag: Denna dagen var inte så lyckad.. Vi förlorade mot båda lagen och dvs. att vi inte kom vidare till steg 4a. Men tycker faktiskt att vi kämpade på jätte bra. Ganska sorgsna kom vi hem till hotellrummen, vi packade ihop det sista och sen lämnade vi Stockholm. Resan hem gick inte riktigt som vi hade tänkt, det tog 12 timmar istället för 8. I ungefär 2 timmar var det så kallt att vi andades vit rök. Det var så mycket problem med bussen att vi stannade på varje Statoil mack.. När vi kommit cirka 20 mil, böjade det lukta bränt i bussen så vi fick stanna på ytterliggare en Statoil mack. Denna gången fick vi utrymma bussen och gå in på macken för det hade tydligen börjat brinna vid ena hjulet.. Jag blev jätte rädd och började gråta, fråga mig inte varför.. Efter två timmar kom en ny buss, denna var jätte lyxig och det förtjänade vi. Vi var hemma vid halv 2 på natten så jag slapp skolan på måndagen. JÄVLA BUSS! Men en sak jag måste säga om helgen, även fast vi inte kom vidare, tycker jag vi gjorde en bra insats och jag hade skit kul, tack brudar!



Taktik snack innan matchen.


Så jävla roligt hade vi på bussen.
Sandra särar och Elin leker att hon har en Burka.


Micke Emma Ciccie Emma Michaela Li Carro Elin
Linnéa Rebecka Sandra Amanda 
Ciccie Emma.


stockholm nästa

Nu åker jag till bussen. Som sagt ca:8 timmars resa och vi ska bo på hotell med bubbelbad och vi ska SPELA HANDBOLL, nu jävlar ska vi gå vidare till steg 4a. Ska bli så sjukt roligt!!!! För er som inte vet så mycket om SM, ni kan läsa under bilden. Ha det så bra, puss.



(Till er som inte vet så mycket om SM (Sverige mästerskapen) inom handboll. Man börjar på steg 1 och klättrar uppåt genom att vinna matcher. Det finns 5 steg. Vi spelade i steg 1 och vann två matcher och då kommer man vidare till steg 3. Så de andra som förlora kom till steg 2. Men om vi nu vinner, har inte så bra koll men tror vi går till steg 4 då. Iallafall, SM är det roligaste på året inom handboll tycker jag, inte bara att få spela handboll utan att vara med sitt lag också. Det blir många härliga minnen och roliga nätter.)


Lucia

Lucian gick bra idag. Vi var lite blyga i början, men ingen svimma sån tur var. Så jag är nöjd.  Tack töser och pågar för detta!
Nu ska jag fixa det sista sen åker jag till samlingen, sen avgår bussen 13.00. Är riktigt nervös men jävligt taggad inför denna helgen! Det blir vad vi gör den till nu brudar ;) Ha det bra, puss!


Bild på Lucia tåget. Jag står 4e lägst ut till höger hihi.



HAHA kanske inte den bästa bilden.
Men iallafall, Marinda och Jag.


tv har kommit

Idag har jag haft jätte mycket damp, det kanske inte är det vanligaste man skriver, men har vatt så dampig och förbannad att jag nästan började gråta, pms suger helt sick!
Har laddat ner nya låtar så jag har mer sysselsättning till bussen imorgon, åtta timmar kan ju bli lite drygt men jag och Li har bestämt att vi ska plugga fall vi blir för uttråkade, men vi får ju se hur det går med den saken.. 
Men nu har jag äntligen fått över låtarna på mobilen och lyckats trycka ner all packning i väskan. Jag och Li har med oss ansiktsmasker och lite sånt mysigt också, eftersom det finns bubbelbad och bastu på hotellet, NICE!
Kom på innan att jag glömt berätta att min TV kom i Tisdags. Den var finare än vad jag förväntat mig och hade jätte fin bild, så är nöjd till max med den!  Har ju också lovat att lägga upp en bild på halsbandet som jag köpte, så här kommer en bild på det. Hörs imorgon om jag hinner uppdatera, annars får ni ha det bra. Puss.


Halsbandet.


då är allt packat

Sista luciaträningen i skolan idag, nu börjar det likna något. Man är ju lite nervös inför uppvisningen imorgon men det går säkert jätte bra och om man nu håller på att svimma ska vi blåsa ut ljuset och sätta oss ner, inte alls pinsamt nej!  
Idag har jag hunnit ganska mycket.
* köpt lucia linne.
* packat klart till SM.
* städat rummet.
* pluggat biologi.


Här är en bild från idag.

lussebullar

Kort om dagen, fick två ansiktsmasker av tomten imorse. Skolan har varit tråkig som vanligt. bestämde oss för att byta låt till julshowen, det blev "highway to hell" och jag tycker inte det var en rättvis röstning men kan tänka mig att ställa upp om jag får spela bas. När jag kom hem bakade vi lussebullar, mumms! jag hjälpte inte till så mycket eftersom jag hatar att bli kladdig hihi, men goda blev dem! och snart ska jag träna.

 

måste säga att det finns inget godare än lussebullar med pärlsocker på.

har börjat packa till helgen nu, ska till stockholm med laget och spela SM steg 3. tycker det ska bli jätte roligt. vi åker upp på fredag runt 13.00 och är där till söndag. dubbelrum med Li, kan det bli bättre ;) hehe det värsta är nog att bussen dit tar ungefär 8 timmar, men med vårt lag är det faktiskt svårt att inte ha kul. tagga nu brudar!

tisdag

hejhej. har tyvärr inte orkat blogga de senaste dagarna, men kan berätta lite kort om igår.

gårdagens roligaste: när jag kastade en snöboll på ett dagis barn. jag fick dåligt samvete och skulle gå fram och be om ursäkt, men nejnej, då tar han upp sin gula spade och börjar jaga mig haha.
gårdagens tråkigaste: SKOLAN
match mot lundagård: vet inte riktigt vad resultatet blev, men vi förlora med ganska mycket. jag var riktigt nöjd med mitt spel iallafall, satte 3 mål. efter matchen hände det något... jag började skaka och tårarna kom, jag fick jätte svårt att andas och orkade inte hålla uppe ryggen längre, så fick sätta mig ner och försöka sträcka ut den. så nu måste jag börja hos sjukgymnastien igen vilket är riktigt tråkigt.. :(
(för er som inte vet, så i sommras när vi var i Partille, en handbolls cup, hände någonting med min rygg så jag fick jätte svårt att andas och fick jätte ont i ryggen. så jag fick börja gå hos sjukgymnasten som påstod att jag hade "försvaga muskler i min rygg och att mitt högra skulderblad hade drats ut lite, sen att någonting gjorde så att jag fick svårt att andas" men till saken nu, jag slutade där för jag tyckte det hade blivit bättre..)

det var lite om igår, både rolig och tråkig dag.


barnvakt

idag väckte mamma mig vid elva, så fixade jag mig sen åkte vi en runda till center syd. köpte ett halsband (kommer bild imorgon) sen när jag kom hem gjorde jag ingenting. vid sex stack mamma och pappa på överraskningsfest för Mia så jag sitter barnvakt för min lillebror, är ganska så halvsur över att behöva sitta barnvakt en lördagkväll, men ibland måste man ju ställa upp för sina föräldrar med, så mycket som dem ställer upp för oss. vi har kollat på filmen "step up" då jag började gråta när en kille blev skjuten och då börja han gråta så vi stängde av filmen och började dansa lite. sen kollade vi på en film till så somnade han.. så nu sitter jag här lite halv rädd för här är ganska så mörkt.. men jag klarar mig, men nu ska jag kolla på ännu en film. puss.

pulka race och snöbollskrig

igår hade jag en toppen kväll. efter träninegn gick jag amanda marinda li isabelle och robyn ut och kastade snöbollar på bla. dennis hus, slutade med att vi blev jagade och mulade men fyfan va kul vi hade. sen stack vi till bananbacken och åkte pulka, riktigt kul det med. sen vid elva när vi kom in, drack vi varm oboy och åt kanelbullar och satt och pratade. vid ett eller något stack dem, så sov isabelle hos mig. tack för en jätte mysig kväll, mina älsklingar. här kommer lite bilder.



10 sanningar

1. jag har jätte dålig humor och skrattar alltid.
2. jag försöker göra allt för mina kompisar.
3. jag hatar när folk man saknar inte hör av sig
och kan sitta och vänta i evigheter på att dem
åtminstonne skriver hej.
4. jag har ganska dåligt självförtroende.
5. jag tycker jätte mycket om att fota och fixa.
6. när jag är blyg, är jag verkligen jätte blyg.
7. jag brukar spela svårfångad, men innerst
inne brukar jag alltid redan ha fallit.
8. hatar delen "på G" älskar delen "tillsammans".
9. jag är jätte flygrädd.
10. och igentligen, så är jag jätte snäll! :D
hehe har jätte tråkigt, så drog igång en 10 sanningar.


sjuk skoldag

skolan idag har vatt ganska sjuk, har haft brottning på golvet med Linnéa, har rullat ner för en snöbacke och haft mjölkrig, så kan det gå när skolan är riktigt tråkig.. så man kan säga att jag har både kramp i magen och siixpack nu så mycket som jag skrattat idag, och mycket mer skratt kommer det bli ikväll när jag och tjejerna ska ha snöbolsskrig och pluka race!
nu gör jag ingenting och ungefär om en timme kommer Li och hämtar mig så sticker vi till träningen. ha det bra.

mys med li

hellu snyggisar. sitter med Li i min säng och pluggar lite. vi har kollat på paradise hotel, ätit popcorn, pepparkakor och pratat girl-talk som vanligt, alltid myyysigt ju! lovade igår att fixa lite mer bilder, har laddat systemkameran och ska försöka vara lite mer aktiv med den så det blir fler bilder, här är några från idag.


såhär blev ögonskuggan som jag fick imorse, har lagt till en mörkare nyans med.


dagens outfit bild.


bild på mig och min kamera, hehe.

torsdag

hann inte göra inlägg igår. men lite om plusgymnasiet: verkar vara ett riktigt bra gymnasie med väl utbildade lärare och inom stylist linjen satsade dem allt på att man ska få kontakter, bli hel stylist och att ha mer praktiska prov. dem fångade mig riktigt bra! sen efter det var det ju match, minns inte hur mycket det blev men vi vann, det var inte direkt min dag igår på planen men alla har ju dåliga dagar.

började morgonen med att öppna julkalendern, fick en IsaD'ora ögonskugga (beige glittrig) sen fixade jag mig till skolan. as dryygt att skånetrafiken inte lyckas när det är snö ute, stod och väntade 40 min på bussen... men annars gick skolan fort idag igen, lucia övning och sånt skojj. och kom hem från skolan för en timme sen, så har inte gjort något alls och vet inte vad jag ska göra idag heller, men nu ska jag kolla ikapp på paradise avsnitten, puss.

1 december

helluu. det är ju 1 december idag så jag började dagen med att öppna min fina julkalender och dagens lilla present, i den fanns en ny sorts deo, jippie! skolan gick jätte fort, hade samtal med rektorn, Josefin, Ida och spanska läraren, eftersom hennes sätt att lära ut inte fungerar så bra. har också haft övning inför julshowen "DAGENS EPIC" vi ska ha en justin bieber låt...... men jag överlever säkert. snart ska jag sticka till öppet hus på plusgymnasiet i malmö med Li. efter det ska vi direkt till korsbakca hallen och spela match mot helsingborg, hoppas dem är berädda på att få stryk. men nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska vi åka. lovar att fixa lite mer bilder till bloggen och så imorgon, vi hörs puss.

dagens kommentar: känns som jag sitter och väntar på något som aldrig kommer hända...

RSS 2.0